Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:39 | april 7, 2015

Hemma

Hej min vän. Vet du, vi var så trötta igår kväll att vi inte vågade köra hem. Vi sov kvar hos Marianne och körde hem kl 6 imorse istället. Lagom till lunch var vi hemma.

Vi lämnade av våra väskor och körde direkt in till stan. Jag och Peter var tvungna att lämna in våra visumansökningar idag. Vi far ju till Indien och barnhemmet nästa vecka. Ser fram emot vår resa dit. Få träffa flickorna och se vad vi behöver göra. Hur mycket pengar vi måste samla in till kliniken, symaskiner, mediciner etc. Vi försöker åka dit en gång om året och snart hoppas jag kunna ta med barnen dit också. I alla fall pojkarna. Flickorna är fortfarande för små för att följa med dit. Kolkata är inte riktigt ett ställe för små barn. Slum och fattigdom. Galen trafik och småläskigt. Pojkarna är där emot stora nog att kunna följa med, hjälpa till och få se hur människor lever. Förhoppningsvis bli mer tacksamma för hur bra vi lever och har det här.

Kanske nästa år är det dags.

Jag åkte med mamma till Indien, och besökte olika barnhem, första gången som 7-åring. Minns det som igår. En stark upplevelse på många sätt. 

Ska bli kul att ta med dig på resan genom bloggen.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen, dra på mig träningskläder och köra 7-minuters träningen. Kan behövas efter påskhelgen.

Till helgen ska jag ha middag här hemma med alla härliga tjejer från Femme.se. En riktig bloggmiddag 🙂

Har suttit på golvet och packat goodiebags till dem och fixat. Har blivit alldeles för mycket sittande idag.

  

Ska bli riktigt mysigt att ha tjejsnack och pyjasmasparty på fredag då de flesta bor över.

Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Hemma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ni gör är fantastiskt! Under hösten genomförde vi en solidaritetshandling på vår skola och samlade in pengar till ett barnhem i Thailand (som en donation i min döde brors namn. Vi tänkte att det var en fin sak att göra och en bra bearbetning för alla på skolan att få göra något konkret eftersom Lasse också var delägare till vår skola).
  Och så mysigt med bloggmiddag. Ni är en härlig skara bloggisar och jag tänker att ni måste ha fantastiskt skoj tillsammans. Gemenskap då den är som bäst. Lyllos er….
  Kram och ha så skoj!
  http://happyvardag.se/2015/04/06/nar-verkligheten-overgar-i-magi/

  Svara
 • Åh vad fint att du gjorde det för din älskade bror och barnen i Thailand. Vilken kärlek ❤️

  Svara
 • Åh vackra själ!! Det du brinner för är så fint!!
  Och till helgen invaderar vi ditt kärleksfulla hem!

  Svara