Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:36 | april 8, 2015

Homesale

God onsdag min vän. Allt väl?
Nu när det är Påsklov så är det så galet lugnt. Lugnt på barn fronten i alla fall.
Jag jobbar på för fullt men pojkarna är iväg och flickorna är hos farmor. Konstig känsla. Maaaaammaaaaa!!! ekar inte mellan väggarna var tionde sekund. Allt är bara helt tyst. Blir lika galen av tystnaden som av skriken 🙂
Imorgon torsdag ska jag fotografera inne i stan hela dagen för tidningen Hälsa & Fitness och på fredag blir det fullt ös hela dagen.
På morgonen/förmiddagen ska jag vara med i en ny programserie om föräldrarskap för Aftonbladets webbTV. Sedan måste jag förbereda inför kvällens tjejträff.
Kanske blir det lite shopping också 🙂 Har ju hela Femme Collection-kollektionen här så tjejerna kan prova, klämma och känna.
Blir lite som ett homeparty. Du missar väl inte att FME har Homesale-representanter runt om i Sverige. Tyvärr inte några uppe i Norr. Så är du intresserad HÖR AV DIG till [email protected].


Linda som är en av våra Homesale-tjejer skickade två bilder från en visning hon haft. Värdinnan bjöd på tilltugg, bubbel och alla kunde shoppa i lugn och ro.
Här är alla våra Homesale-tjejer just nu. Tveka inte att höra av dig till någon av dem och boka en visning. Kostar inget och du som värdinna får dessutom 300 kr i värdinnegåva att shoppa för under kvällen. Ett bra och roligt sätt att dra ihop tjejgänget på.
Malmö:
[email protected] (Vellinge)
Landskrona:
[email protected] (Glumslöv)
Helsingborg:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Teckomatorp:
[email protected]
Halmstad:
[email protected] (Knäred)

Göteborg:
[email protected]
Stockholm:
[email protected]
[email protected]
[email protected] (Tyresö)
Märsta:
[email protected]
Sigtuna/Uppsala:
[email protected]
Gävle:
[email protected]
Örebro:
[email protected]
Världens goaste tjejer!
All Kärlek ❤

6 kommentarer6 kommentarer om “Homesale”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det måste jag nog boka… Älskar ju mina kläder och vill nu ha Hannahdress och en blus också.. Är det något miniantal för att få ha en visning?
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Vad kul att du gillar dina plagg fining. Vi brukar säga minst 6 personer men kolla med Helena i Göteborg (det är närmast dig va?) Kramar ❤️

  Svara
 • Hejsan, Du får jättegärna höra av dig på
  [email protected] hälsar Helena som är säljare i Göteborg.

  Svara
 • Härligt, tack Hannah! 😀 Ja, det är Göteborg som är närmast så jag hör av mig till dig Helena!
  Kram kram

  Svara
 • Hej! Så fina kläder, jag funderar på att ha ett home party vore jätte kul, håller ju själv på med homeparty försäljning med barnkläder. Ska se om jag får till något datum framöver =) Kramis på dig fina Hannah

  Svara
 • Klart du ska 🙂 Kram

  Svara