Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:45 | april 9, 2015

Stelfrusen och hurtig

God kväll min vän. Har du haft en fin dag?

Jag ligger i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna. Är helt slut efter dagen. Jag har frusit så mycket så det tog flera timmar för mig att tina upp.

Dagens plåtning var dock jätterolig, trots köldskadorna, och jag fick jobba med tre härliga tjejer. Fotografen Linda, stylisten Sara och Saras söta dotter Belle.

Vi var ute i ett industriområde under Liljeholmsbron och jag plåtade träningsmode. Träningskläder är ju inte direkt tjocka och värmande så du kan förstå att jag frös under flera timmar. Linda får nog retuschera bort ståpäls och gåshud på hela min kropp 🙂

  

Det är inte alltid glamouröst att göra modejobb 🙂 

   

  

Kände mig riktigt hurtig i alla kläderna. Är dock inte lika hurtig som jag kände mig. Men med utmaningen från Svarta Lådan så både rör jag mer på mig och äter bättre än jag någonsin gjort. Jag imponerar nästan lite på mig själv.

       

På de tre sista bilderna hade jag på mig linne och shorts. Burrrr!

  

Jag och Belle tävlade i starkast ben. Belle vann.

  

Sara, jag, Belle och Linda.

  

Tog tåget hem och drog i mig mitt mellanmål1 och energi. 

Sedan for jag och handlade inför morgondagens TV-inspelning och tjejmiddag. Tog en lurstädning hemma också. Sopade under mattan och gömde undan skräp i skåpen 🙂 Ser snyggt ut i alla fall.

Ikväll var det påskmiddag, en sen påskmiddag, hemma hos mamma och Gunnar. Vi var ju i Ystad över påsk men enligt våra traditioner så äter vi alltid Gunnars goda lammgryta. Så det fick bli ikväll. 

Så otroligt gott och alltid lika mysigt och kärleksfullt. Älskar att vara där.

   

  

Aston, mamma och jag.

Godnattkram ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Stelfrusen och hurtig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för din kommentar fina du!:*
  http://fames.se/koehler

  Svara
 • Burr, det ser verkligen ut som ett kyligt jobbuppdrag, men kläderna såg snygga ut! 🙂
  Kramar

  Svara
 • Hejsan Hannah! Hoppas du kan svara på min fråga 🙂 vi är uppe i renoveringen av vårat nyinköpta hus, och nu måste vi välja golvet. Vill ha ett ljust golv, men har sån beslutsångest. Såg på dina bilder från erat vardagsrum och kök att ni har ett sådant ljust golv. Vet du vad golvet heter och vilket märke? Tack för en bra blogg! Kram!

  Svara
 • Hej Johanna. Kul med nytt hus. Grattis! 🙂 Tyvärr har jag inte minne av vad golvet heter eller märke. Men det finns många liknande på golvmarknaden. Har haft både mörkt och ljust golv och jag skulle rekommendera att ha ljust. Snyggare och smutsen syns mindre. Stor kram och lycka till!

  Svara
 • Verkligen fina bilder. Du är en skönhet, Jag kollade just in hos ”svarta lådan” men det var så otroligt dyrt. 1190 kr per dag. Det blir ju en matkostnad för en person ca 36.000kr i månaden. Tycker du att det är värt det Hannah? Ha det bra 🙂

  Svara
 • Vad härligt med en försenad påskmiddag, det ser ljuvligt gott ut. Jag ser med värme på bilden med dig och din underbara mamma och hennes lilla hund., Det väcker starka känslor i mig, då vår familj igår fick ta farväl av vår familjehund., har en stor sorg som känns i hela kroppen just nu.

  Svara
 • Såå snygg, fy vilken grymt snygging du är haha.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jättefina bilder, men jag förstår att du frös!
  Vart kan man köpa träningshandskarna. De var jättefina!!!!
  Kramizzzzz

  Svara
 • Mamma-mys. Bästa myset, för oss och våra barn, såklart. : )

  Svara
 • Johanna det finns ett golv som
  heter Arena Trend jättefint.
  kolla camillasrum blogg

  Svara
 • Brrrr!! Fy 17 vad kallt! Men det ser ut att bli fina bilder!!
  Trevlig helg!

  Svara
 • Hej!
  Var har du köpt dina fina nikeskor?

  Svara
 • På Nike Store i USA. Kram

  Svara
 • Åh vad är den snygga bomberjackan ifrån? 😀 Kram

  Svara
 • H&M

  Svara