Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:14 | april 10, 2015

Älskade unge

Hej min vän och god fredag. Hoppas att din dag har varit och är bra. 

Jag har haft fullt upp och inte en sekund över. Imorse kom ett team hit från Aftonbladets nya webbserie Älskade Unge som börjar sändas i maj.

Producenten Ulrica, kamerakillen Sebastian samt programledaren Kajsa-Stina, som har bloggen Nyponbebis, och hennes son Ennis.

I samma stund som de kom så dök kära Fnulan upp också. Huset fullt av härliga människor 🙂

Har lånat bilder av Fnulan som agerade fotograf.

       

 

Jag och Kajsa-Stina. 

Mitt i inspelningen ringde det på dörren och utanför stod vackra Dina från Helium Studions med två kassar fulla av leksaker till Vida och Liv.

  

Kassarna var fulla av leksaker från Boinkstore.com. Helt galet generöst. Tack ❤️

Nu kommer snart några av tjejerna härifrån Femme.se. En mysig tjejkväll väntar.

   

 

Hörs sen.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Älskade unge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter ju hur underbart som helst att få ha en myskväll med dig och alla dom andra härliga tjejerna. Vilket härligt powergäng ni är. Stor kram vackra kvinna.

  Svara
 • Ha det allra bäst!!!
  Kram på er hela bunten! <3 🙂

  Svara
 • Tusen tack för idag! Härligt att få hälsa på hos dig 🙂 Ha en mysig kväll!

  Svara
 • Var har du köpt de snygga skorna? 🙂

  Svara
 • Ett tips i all välmening: Jag skulle välja mina samarbetspartners mer noga om jag vore du, Hannah.
  AB har kommit att bli en starkt vänsterinfluerad (våld och hot är tydligen okej om man är vänster) och kvasi-feministisk flum-tidning, eller nja… tidning ska man kanske inte kalla den. Den innehåller mest bara politisk propaganda, halvsanningar, ”chock-rubriker”, urdrag från kändisbloggar som de gjort artiklar av, skvaller, lösryckta citat, reklam, tv-snuttar och en hel del osanningar i det de skriver. Riktiga nyheter kommer långt ner på listan. Det är mest Klubben För Inbördes Beundran.
  Sedan bär många av deras skribenter på ett hat mot män. Det är den ena nedsättande artikeln eller krönikan efter den andra där vita män är de enda hemska och onda. Vill du att dina söner ska växa upp i ett land där kvällstidningar bidrar till att sprida rent hat mot (vita) män? Vi ska inte uppmuntra, läsa, klicka oss in på denna blaska i onödan. Min åsikt.

  Svara
 • Hej Minna, som ofta har väldigt starka och aggressiva åsikter 🙂 jag är med i en öppenhjärtlig och kärleksfull programserie om barn och föräldrarskap. Engagerar mig inte politiskt eller har Aftonbladet som samarbetspartner det här är något helt annat. Men tack för din åsikt.

  Svara
 • Hannah, du är så himla söt.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/04/10/att-antligen-fa-ta-bladet-fran-munnen/

  Svara
 • Leksaker till de som har mycket!!! Hoppas verkligen hon ger till bättre behövande. Barnsjukhus kvinnojourer mm.
  Men det hoppas jag verkligen. Vet av erfarenhet att det finns barn som ingenting har som fått fly från sina hem med sina mammor. Lämnar julklappar där så jag vet att där behövs det.

  Svara
 • Hej Hannah !
  Jag tycker du/ni ska ta bort Minnas kommentar !
  Hoppas ni får en trevlig kväll bloggtjejerna på Femme !

  Svara
 • Hej Hannah !
  Snälla ta bort Minnas kommentar !
  Hoppas Ni får en trevlig kväll med alla Femmetjejer !

  Svara
 • Kommer dina snygga skor ifrån? 🙂

  Svara
 • Din Sko. Kram

  Svara
 • Vilken mysig tjejkväll ni såg ut att ha! Shoppade de nå kläder 😉 ?
  Så fina ni var på sista bilden du o Fnulis!
  Har ni sådana ögonfransar, eller är det någon mirakelmascara eller lösögonfransar??? Jag får aldrig mina stubbar långa med NÅGON mascara och lösögonfransar vågar jag inte använda då jag tror jag ska slita av de små stubbar jag har om jag tar bort dem 😀 . Serum vågar jag inte prova igen heller, då jag gjorde det en gång och såg ut som en nyfödd katt dagen efter….. Hm…jaja…kunde ha varit värre… Ska inte beklaga mig hur jag mår i övrigt i alla fall. (skit) Kram!!!!

  Svara