Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:33 | april 13, 2015

Nytt ansikte

Det känns i alla fall som det 🙂

Imorse var jag hos bästa Patricia på Patricia Beautycare i Sunbyberg och fick mig en underbar ansiktsbehandling, IP5 Illuminating Peel.

Hon gjorde AHA-peeling, rengjorde ansiktet på ljupet, varenda por. Jag fick även en cooling-mask, fukt och massor av annat som gav ett glow utan dess like. Love it!

Sedan jag började få behandlingar hos Patricia är mina pigmentfläckar, som jag haft i hela ansiktet, ett minne blott. Snart ser jag kanske ut som 25 igen 🙂   

  

Peter fick en sådan behandling av mig i bröllopspresent. Vi firade ju sju år som gifta förra helgen ❤️ Så snart ska han få gå till Patricia och får ett baby face.

Hoppas att din dag och vecka har börjar bra. Vad har du haft för dig?

Jag måste visa lite fler härliga bilder på barnen från i helgen. De lekte så bra och hade så kul.

  Vida och Fiddeli grillade korv. De tog en stubbe som grill och pinnar som korvar och kottar var ketchup- och senapsflaskor 🙂 Härlig fantasi.

 

Grannens studsmatta är en stor favorit.

  

Goa ungar!

Jag parkerade mig på soffan när alla farit hem och tittade på reprisen av Berg & Meltzer i Europa. 

  

Skrattade så jag grät. 

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Nytt ansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag skulle behöva en sån behandling helt klart. Jag har vidrigt mycket pigment eller ärr egentligen, från acne som jag fick som vuxen.
  Snälla snälla kan du inte berätta lite om hur många gånger du gått etc..

  Svara
 • Har gått fyra gånger. Boka in en tid för konsultation hos Patricia så kan hon se vad just du behöver. Hon är outstanding. Kram

  Svara
 • Var kommer dina soffbord från?

  Svara
 • Underbar bild på Vida och Fiddeli! Skulle behövas mera grillekar i skogen, då allt bara handlar om teknik nuförtiden. Med lite fantasi kommer man långt, hihi!

  Svara
 • Vet du vad det är för behandling du fått för pigmenten? Har försökt hitta något bra ställe här i Malmö som gör sådant men lättare att leta om man vet vad behandlingen heter. Din hy ser otroligt fin ut!!
  Kram

  Svara
 • Wow! Fina soffbord!
  Vart hittar man dessa?
  Kram Johanna

  Svara
 • Jag går oxå hos Patricia.. Gör IPL på benen, permanent hårborttagning! Hon är den absolut BÄSTA!

  Svara
 • God kväll i stugan! Är sååå intresserad av en sån behandling, men undrar om du upplevt stor skillnad? Om det är värt det? (Fattig student :)? Har du några tips på bra foundation som täcker eftersom det är svårt att dölja! Förutom det fantastisk blogg 🙂

  Svara