Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | april 15, 2015

Stinsen och shopping

Hej min vän. Passar på att skriva när barnen äter.

Enda stunden jag kan sätta mig i någorlunda lugn och ro, förutom då de sover 🙂

   

Tacos blev det när barnen bestämde middag.

 

Jag åt en magisk ugnsbakad laxfilé med wasabicréme från Svarta Lådan

Tidigare idag for Liv, Vida, jag och Peter till Stinsen. Tog en runda på City Gross och storhandlade. Köpte presenter till flickorna i Indien. Smet in på Clas Ohlsson och köpte vattenspridaren, möbeltassar och annat som jag ska packa ner och ta med till barnhemmet. 

 

 

Anteckningsblock, några bollar till de minsta och band och annat till deras sykunskap. Just nu samlar vi in pengar till symaskiner.

 

  

Lite skoj också.

Vet du vad du inte får missa om du bor i Stockholm?! Nu mellan 11-25 april så kör Stinsen och Myrornas ett sambete. 

  

Klicka in HÄR! och läs mer. Du hjälper behövande, bidrar till en bättre miljö samt att du får ett presentkort på 50kr när du skänker dina avlagda kläder. Presentkort att shoppa för på Stinsen.

Hörs lite senare.

Stor Kram ❤️ 


5 kommentarer5 kommentarer om “Stinsen och shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Tittade in snabbt på barnhemsbloggen och ser var jag kan skänka pengar till bygget. Men jag känner att jag skulle vilja skänka en liten peng direkt till symaskinerna. Är det samma konto då eller?
  Ha en trevlig resa. Kram

  Svara
 • Åh, vad fin du är Jenny! Ja, absolut. Märk din gåva Kolkata, symaskiner. Maila gärna till [email protected] så vi kan få din adress och flickorna kan ta bild med maskinerna och skicka ett personligt tack till dig. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Jag hoppas ni får en fin resa och jag är säker den kommer att ge er mycket. Jag har besökt barnhem i rumänien flera gånger och man lär sig uppskatta det man har på ett annat sätt. Jag är säker på att flickorna väntar på er med spänning!
  jag vill att du ska veta att din blogg ger mig mycket! Min vän har dött och allt är så tomt! hon lämnade man och son helt utan förvarning och inget känns som vanligt igen. Genom att läsa dina ord och även din systers så vet jag att mina tankar och känslor är helt normala. Även hennes lilla familj som blev kvar.. jag har sagt åt dem läsa din och även Maggans blogg. Så, när du skriver om det tunga du upplever så hjälper det mig. Ta åt det av det! Det ger inte Isak tillbaka och inte min vän heller men det är en tröst!
  Stor kram till dig och sköt om er på er resa!!!

  Svara
 • Skickar en peng i månadsskiftet och mailar som du bad om. Kram Jenny

  Svara
 • Hej! Brukar läsa din blogg men har aldrig kommenterat förut, måste bara säga att du är verkligen en förebild! Så engagerad och duktig på allt du gör!! Mvh Jessica.S

  Svara