Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:28 | april 16, 2015

Vårshopping

Hej igen min vän. Ville bara kika in och ge dig en liten sak 🙂

Från idag och till söndag 26/4 får du 20% rabatt hos Passion For Brands. På ALLT förutom REA och möbler.

Uppge bara koden Graaf så får du 20% på ditt köp.

Det finns så mycket snygga vår- och sommarnyheter. Här är några av mina favoriter.

  

Vita jeans från SuperDry. Vita byxor är alltid ett måste på sommaren tycker jag.

   

  

 

Snygga flippisar från Replay och ovan ett ljuvligt halsband som är fint till en sommarklänning eller vacker blus från Fira.

  

  

Kofta från Fira.

 

Lite sportigare look med en schysst hoodie från SuperDry. 

Några tips från mig till dig 🙂

Kram ❤️

I samarbete med Passion For Brands 


12 kommentarer12 kommentarer om “Vårshopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint erbjudande och tips.Ska in o kika.=)
  Ha en härlig helg och vår Hannah med familjen.

  Svara
 • Det här har tyvärr blivit som en reklamsida!
  Jag tycker om när du skriver om ditt liv och
  din familj.

  Svara
 • Reklamsida? För att jag ger dig rabatt på en butik? Det gör jag bara för att vara schysst. Inget jag tjänar på. Vad mer menar du? Det enda jag gör är väl att skriva om min familj och mitt liv. Visar bilder, delar med mig av känslor, tankar och allt i min vardag. Jag lägger ner oerhört mycket tid på min blogg och dig som läser. Det är lite som ett jobb också så det är väl inte mer än rätt att jag ska kunna tjäna lite pengar. Allt som är ”reklam” eller betalt samarbete skriver jag tydligt ut, I SAMARBETE MED, för att ingen ska känna att det är smygreklam. Det är mer än vad många andra bloggare gör. Kram

  Svara
 • aaah vad snygga grejer! Gillade indinafjädrarna jättemycket.

  Svara
 • Jag tycker inte om reklam överhuvudtaget! Jag läser också en
  stor blogg, som Jonna Jintons, helt utan reklam, och kontrasten
  är enorm!

  Svara
 • Hennes blogg är iof inte reklamfri.

  Svara
 • Jag måste säga att jag får mycket mer förståelse och respekt för en bloggare som på ett tydligt sätt går ut med att det handlar om just ett samarbete, än för de som har en massa reklam-banners (eller vad det heter) som flippar runt på skärmen. En del har så mycket reklam att det knappt går att öppna blogg-sidan. De struntar i vad som visas på deras bloggar verkar det som, bara de får pengarna. Det märks när många bloggare helt plötsligt gör reklam för samma produkter och alla skriver att produkterna är ”to die for”?
  Just det här att du Hannah själv provar/testar/smakar/gillar det du gör reklam för – det känns mer äkta och genuint! Som kycklingen ex, där du dessutom dukade fint och fotade när barnen åt, sånt ger iaf mig en känsla av du verkligen inte gör reklam för ”vad som helst”. Jag provade själv det receptet med de ugnsgrillade grönsakerna och det var jättegott! Du gör reklam för sådant som du själv kan ställa dig bakom och det blir så mycket mer intressant och personligt när vi får följa med på din lilla ”testar-resa” genom bloggen, som den med detox-drycken.
  Generellt är jag emot reklam, men jag förstår att det ibland är oundvikligt. Då måste jag säga att du gör det med hedern i behåll, på ditt sätt! 🙂 Kram!

  Svara
 • Jag hittade också denna fantastiska blogg, helt reklamfri, underbar och ovanlig, http://www.jonnajinton.se

  Svara
 • Men den är ju inte alls reklamfri 🙂 Hon har ju tom en mail man ska skriva till där hon önskar annonsörer samt banners mellan inlägg.

  Svara
 • Härligt erbjudande!
  Men vem är modellen på de nedersta bilderna? Kan någon hjälpa mig här. =) Känner så sjukt mycket igen henne. eller är det för att hon är så väldigt lik Olivia Wilde?!
  Ha en härlig resa till Indien Hannah!

  Svara
 • Vilka snygga vita jeans! Jag är gravid v 25 o kommer inte i såna byxor nu men kanske nästan sommar? Tack fina Hannah för rabattkoden. Kram ❤️

  Svara
 • Hej.. Har följt dig o din systers blogg i många år. Jag tycker ni e fantastiska o verkligen fina kvinnor som lever härligt samtidigt e har tid me era barn! Hoppas bara Magdalena kommer igång m bloggen snart. Saknar hennes blogg.

  Svara