Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | april 22, 2015

Det finns ingen som Du

God onsdag min vän. Allt väl? 
Imorse var jag helt säker på att det var tisdag. Väckte William kl 7 som vanligt men han sa, ”Mamma, det är ju onsdag och jag börjar senare!”. Nä, upp nu William! Det är bara tisdag, sa jag. Tydligen inte visade det sig när han tyckte upp mobilen under näsan på mig 🙂 Ooops.
Nu har alla kommit iväg til skola och förskola och jag sitter och äter frukost samtidigt som jag skriver till dig och uppdatera min mail. Ska till Patricia en supersnabbis och vaxa mig om en timme och sen har jag möte. Även idag har jag möten ute på Bromma Blocks. Skönt att inte behöva fara ända in till stan. 
 Knäcke och kaffe. Älskar att doppa min smörgås i kaffet. Mmmmm!
Fick ett fint paket på posten igår. Bara omslaget gjorde mig glad 🙂
 Säger detsamma till dig ❤️
Nu måste jag lägga på ett kol.
Hörs om en stund igen vacker.
Kram ❤️ 


4 kommentarer4 kommentarer om “Det finns ingen som Du”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, visst är det gott att doppa knäckemacka med ost i kaffet! Mums! :d Norrländsk frukost brukar jag och min äldsta dotter kalla det! Fast där uppe heter det hårdbröd! 🙂 Litet svårt med gurka på dock! 😉
  I går kväll blev jag mycket arg… min yngsta hade blivit bestulen på sin cykelhjälm! 400 kr bortkastade! Hon hade varit slarvig och lämnat den i cykelkorgen då hon gick in till en kompis. Åååh, så arg jag blir på människor som inte kan hålla fingrarna i styr och skilja på mitt och ditt! Grrr! Det syns ju inte på grejerna hur länge som en sparat för att kunna köpa t ex ny cykel och hjälm! Kanske borde märka sina saker med ”OBS! Tillhör en fattig!” Eller som en farbror som blev av med sin nyinköpta utombordsmotor… Han satte upp en skylt intill sin båt med texten ”Gud ser dig!” Kanske skulle vara mer effektivt! 🙂
  Kul med kärleksfulla hälsningar och små överraskningspresenter! 🙂 Sådana värmer! 🙂 I dag ska jag gå och hälsa på en eller ett par gamla tanter och ta med dem ut på en liten promenad i det vackra vädret om de orkar. Älskar gamla människor! ❤️
  Kram! ❤️

  Svara
 • Vilken fin lapp på paketet!!
  Hoppas du får en fin dag!

  Svara
 • Finaste du. Har en fråga till dig? Ska till Stockholm i Maj för vår årliga vistelse där min syster och jag. Möts där för vi bor på olika platser.
  Frågan är att vi vill till Sigtuna iår över en dag och är det buss eller tåg som gäller? Hur långt är det från Sthlm.
  Så tacksam för svar med önskan om en bra dag. Kanske vi ses på Våfflan som du skriver om för där vill vi fika om vi hittar dit.

  Svara
 • Så trevligt! Det är smidigt att ta sig till Sigtuna. Antingen pendeltåget till Märsta (40 min) och därifrån buss eller så tar ni SJ-tåget mot Uppsala och hoppar av i Märsta (19 min) och buss därifrån till Sigtuna (15min). Sigtuna är en av Sveriges finaste städer, tycker jag. En underbar sommarstad. Kram

  Svara