Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:03 | april 22, 2015

Vårdepp eller Vårrus

Hej min vän. Har du en bra dag?
Jag och Vida är ute på altanen och njuter av solen. Längtar efter att ta fram alla utemöbler, sätta blommor i krukorna och göra fint. Ser framemot att äta frukost ute en lördagmorgon och duka fram middagen i kvällssolen. Jag blir verkligen glad och får energi av den här årstiden.
Känner du också så eller blir du deppig. Det är ju minst lika vanligt med vårdepp som vårrus.
 
For hem och bytte till en tunnare kofta efter mitt möte i Bromma. Jag hade möte med en fantastisk kvinna som heter Helene. Hon har också många järn i elden med företag som Amet och By Ingrid.
   

Mellanmålet från Svarta Lådan tog jag i bilen. On-the-go-mellanmål i form av en smoothie 🙂 
 Har alltid på mig mina fina örhängen från FME. Det är våran logga och symbol. Diamanten kallar jag den. Korset vet jag inte vart jag köpt. Hittade det i mina lådor när jag rotade.
Nu har jag och Vida förflyttat oss upp till Livs rum. Jag tog sängen i besittning och hon leker.
   
 
Stor Kram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Vårdepp eller Vårrus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är som dig vårrus så det spritter i kroppen. Just nu är det ju så vackert ute.
  Tusen tack för svar i tidigare inlägg. Glad jag blev att du svarade. Då vet vi hur vi ska ta oss till den fina staden.
  Kram.

  Svara
 • Skulle vara roligt att få en ”rundtur” i erat hus! 🙂

  Svara
 • Idag känner jag tyvärr vårdepp, har känt mycket vårpepp så hoppas det bara är en liten dagssvacka.. Skulle också uppskatta en rundtur i erat hus 🙂 kram fina hannah!

  Svara
 • Normalt är det helt klart vårrus men i år blir det vårdepp. Blev nyligen lämnad av min sambo sen några år tillbaka, men nu bor jag här ute i Sigtuna och är ”grannar” med er. Och det är ju inte helt fel det heller, Sigtuna är ju så fantastiskt fint 🙂

  Svara
 • Godmorgon fina <3 Så härligt när man vaknar av fågelkvitter.
  Man känner direkt att det blir en bra dag 🙂
  Kram och va rädd om dig

  Svara
 • Vissa dagar är det vårrus och vissa dagar (eller stunder) är det vårdepp, men då brukar jag på minna mig om Bibelordet:
  Glädjen eder i Herren alltid. Åter vill jag säga; glädjen eder! Fil 4:4
  Då stiger lovsång av tacksamheten upp och fyller mig med glädje!
  Kramar till er alla Guds dyrbara skapelser! ❤❤❤

  Svara
 • Vi njuter nu, på lördag kommer visst ett lågtryck..IGEN! Hu! … : )

  Svara
 • Jag känner det där ruset i kroppen när våren kommer, det liksom spritter lite extra 🙂
  Jag ser mycket fram emot den kommande årstiden då vi skall bygga altan utanför huset och då skall jag njuta av frukostarna utomhus, men tills dess är det lyxigt att kunna äta den i ett inglasat uterum 🙂
  Ha det gott fina du!
  Kram kram

  Svara
 • Vårdepp alla gånger!Tycker inte alls att det är mysigt innan träd och grenar lummat till sej, avskyr dropp och skulle helst se att snön ligger kvar till högsommaren…Fast det har blivit bättre med vårdeppen sedan jag flyttade till London, för här är det inte lika påtagligt med de fyra årstiderna.Allt jag känner av nu är en fruktansvärd trötthet som börjar i Mars och håller i sej till Maj.

  Svara