Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:02 | april 23, 2015

På språng 

Jag är nu klar med första mötet och är på väg på mitt andra. Känner hur jag fylls av energi så fort jag kliver ut i solen och den friska luften. 
  
Är så glad att du finns min vän. Tack!
Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “På språng ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hur kan man vara så snygg o ungdomligt fräsch i din ålder ? Har nog fler linjer än du har runt ögonen och jag är 26 år

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill bara säga vilken solstråle jag tycker du är! Började läsa din blogg för några veckor sedan men har redan fastnat. Det är så kul att ta del av din vardag och läsa allt du har att berätta. Älskar din inställning till allt, du är alltid positiv och glad och man blir alltid på bra humör av att läsa din blogg! Hoppas du också har någon som sprider energi och glädje som jag tycker att du gör för oss, alla behöver en sån person!
  Du är grym! Kramar Natalie

  Svara
 • Sååå himla fin!Vad är det för Mascara du använer? Stor kram Camilla

  Svara
 • Ja man laddar om rejält av att kliva ut i solen.
  Äntligen bra och varma grader!!

  Svara
 • Tack för att DU finns och förgyller våra liv Hannah!
  Kram Eva

  Svara
 • Hej Hanna! Vill börja med att säga att jag som nybliven trebarns mamma älskar att följa din blogg och följa din vardag med fyra barn! Som nyblivna trebarns föräldrar har vi insett att vi har för liten bil och att vi dessutom kanske är sugna på en nr fyra om några år 🙂 Jag undrar därför vad ni har för bil/bilar som har fyra barn? Tacksam för svar ! Med vänlig hälsning/ Linda

  Svara
 • Hej Hannah,
  Tänkte bara kolla om Femme har någon återförsäljare i Jönköping ?

  Svara
 • Tack själv, Hannah! Kramis, kramis.

  Svara