Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:47 | april 24, 2015

Disney Store

Hej igen min vän. Njuter av en fin dag med familjen och vänner. Har fått gå ut från Lets Dance genrepet för Vida är galen 🙂 Sitter här och skriver till dig istället.
  
Det är en fullspäckad helg med jobb men även kalas. Min stora lilla Liv fyller 6 år på tisdag och ska ha kalas nu på söndag. Tjejkalas. I år ville hon bara bjuda alla tjejkompisar men i nästa vecka ska hon även bjuda hem sina bästa killkompisar på födelsedagsfika.
Tiden går så fort. Till hösten börjar hon förskoleklass. Inte klokt.
Jag har köpt fina presenter bl a från Disney Store.
Hon älskar prinsessklänningar och fashion 🙂
Har hittat en dröm i tyll som hon kommer smälla av när hon får.


Cinderella-klänning. Nästan så jag önskar att den fanns i min storlek 🙂  
Vida ska också få present trots att hon inte fyller år ännu. Hon är väldigt ”prinsessigt” men hennes bästisar är Charlie och Axel vilket då blir att hon gärna leker med deras leksaker. Hon blev väldigt förtjust i Charlies Ironman så nu ska hon få en egen samt en Hulken-gubbe från Disneys Marvel-shop.
Du vet ju min förkärlek till våren och värmen. Och nu närmar sig faktiskt sommaren med stormsteg. Längtar att fixa på altanen, ligga i solen och ta ett dopp i poolen. Barnen har sommarlov och vi kan mysa varendaste dag. Jag har laddat upp med massor av fina sommarprylar till flickorna. Så söta badkläder med Tingeling och coola solglasögon med Elsa från Frost och Sofia den Första.
Kan knappt vänta att ge dem det. Ser framför mig deras glädje.

Du vet väl att Disney Store har öppnat en svensk webshop? När jag har varit i USA har jag alltid besökt Disney Store och köpte med mig fina saker till flickorna men även till pojkarna när de var yngre. Nu kan jag bara klicka hem det istället. Love it!
Det finns allt från Musse och coola Marvel-saker till prinsessklänningar och alla Disney-figurer.
Nu ger jag dig 15% rabatt om du handlar på www.disneystore.se ( Rabatten gäller ej redan rabatterade produkter, Limited Edition, Frost samt leveransavgiften). Rabatten gäller från idag 24 april till måndag 4 maj.
Ange bara kampanjkoden HANNAHQ31 i kassan.
Stor Kram ❤

I samarbete med Disney Store


2 kommentarer2 kommentarer om “Disney Store”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så bra!
  Vi brukade gå ihop och göra en stor beställning från Disneystore i England, till födelsedagar och jul till barnen.
  Med rabattkod måste man ju passa på nu. 🙂

  Svara
 • Bästa tipset inför syskonbarnens födelsedagar! STORT tack!
  Kram från Skåne!

  Svara