Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:50 | april 24, 2015

Mysfredag

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har precis ätit frukost och ska sätta mig en timme och beta av jobb. Men sen är det vara mysfredag på schemat.
 
Jag sträcker upp handen 🙂
 De här två små donnorna är hemma idag. Vi ska fara in till stan och se genrepet av Lets Dance och bara vara tillsammans. Mio har jag också fått med mig på mysfredag och han ska hänga med oss och bo på hotell inatt. Vu ska beställa roomservice, äta i sängen och så ska vi kolla på läskig film när tjejerna somnat.
William ska på fotbollsläger så han kommer vara saknad. Han är dock en riktigt tonåring nu och vill inte mesta av allt världen hänga med mig 🙂 Än mindre vara med på bloggen och det måste respekteras.
Imorgon är det dags för Vårpepp på samma hotell som vi bor på. Det blir en tidigt morgon och fixa vår FME-monter och en lång dag. Men kul!
Vad har du för planer i helgen?
Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Mysfredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysdag ni ska ha, njut så länge barnen vill vara med…haha. Här är barnen 16 och 19 och det är för tillfället inte deras högsta önskan att tillbringa sin lediga tid med vare sig mamma eller pappa..:)
  P.S dottern kom hem med en FME tröja igår, så fin så i den och jag trivs ypperligt i mina inköp. Kramen

  Svara
 • god dag sötis, skulle kunna tro att du snott min bild från morgonens inlägg. 😀 Ser fram emot lördag, superpeppad.
  Stor kram och hoppas du får en fin dag vännen.
  Trevlig lunch.

  Svara
 • Vilket lyxliv ni lever….

  Svara
 • Åh, vad kul att kolla in genrepet 🙂
  Ikväll ska vi bara njuta av att det är fredag och I morgon ska vi fira maken som fyller år. Då ska vi grilla för första gången för denna säsong. Gott 🙂

  Svara
 • Vad mysigt att ha mysfredag med barnen på hotell! Ha det bäst!!
  Jag hade gärna kommit imorgon, men var för sent ute… 🙁 Jag får roa mig med annat!!

  Svara