Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:48 | april 25, 2015

Clarion Sign och utsikt 

Då var jag tillbaka igen. Försöker att inte somna mitt i en mening. Är så trött nu att ögonen går i kors. Imorgon är det kalas för Liv som fyller sex år på tisdag så det lär bli ytterligare en dag som tar på krafterna. Finns det något som är mer utmattande än ett barnkalas 🙂 Tackar min lyckliga stjärna att Liv önskade att ha sitt kalas på ett lekland. Skönt att slippa stressen att städa, baka och fixa inför ett kalas och när det är över och alla gått hem undra varför man i hela fridens namn tog sig tid att städa innan, när man visste att huset skulle vändas uppochner.
Visst är det så?
Men men. Efter Lets Dance-genrepet for vi till hotell Clarion Sign på Norra Bantorget. Mitt dåliga humör vändes direkt till ett lyckorus när jag öppnade dörren till vårt hotellrum. Som inte var ett rum utan typ en stor lägenhet. Wow! Magiskt fint. 
 Vårt vardagsrum med magnefik utsikt.
   
  

  
Bästa Clarion Sign säger jag!
Det är jag som är glad! Tack.
Peter var ute med sina kompisar och kom till hotellet på natten så vi tjejer och Mio beställde upp roomservice och tittade hur det gick på riktiga sändningen av Lets Dance-finalen.  Kärleksfulla Fnulan och bästa Marita från me&i (som också ställde ut i dag på Loppis Vårpepp) myste i soffan.
  Sång- och dansshow.
  

Fnulan tog än en gång fram sin kamera och fotade loss. Hon måste ju börja extraknäcka som fotograf. Jag ska då anlita henne.
När Fnulan, Mira och Marita gått till sina rum och Liv och Vida somnat så fortsatte jag och Mio kvällen med en läskig film. 
Jag fick sätta klockan då vi skulle upp och ställa iordning vår monter för Femme Collection. Kl 11 öppnades dörrarna för 200 bloggare och kl 14 var det dags för nästa gäng som köpt biljetter till Vårpepp. Men det får du veta mer om imorgon. Nu måste jag sova.
Glöm inte bort att du är värdefull.
Godnattkram ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Clarion Sign och utsikt ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här