Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:25 | april 25, 2015

Lets Dance

God kväll min vän. Jag ligger redan i sängen. Tänker faktiskt sova snart. Är helt slut efter dagen. Den har varit rolig och givande och egentligen rätt lugn men jag är ändå seg i kropp och knopp. 
Fredagen var rätt intensiv och tog musten ur mig. Jag hade ordnat biljetter till genrepet av Lets Dance för att Liv verkligen älskar det programmet, musiken, dansen och alla glittriga kläder. 
Det slutade dock med att jag tänkte gå och aldrig mer komma tillbaka 🙂
Liv var på sitt absolut värsta humör och betedde sig illa, fräste och gormade, Vida vägrade sitta still och visade bara blöjan för alla och fes som lastbilschaffis. Det kunde hon ju inte rå för men du vet när det bara blir för mycket. Ingen som lyssnade och bara var otrevliga. Så ledsamt när man sett fram emot något trevligt och gjort allt i sin makt för att de ska vara glada.
Godaste Fnulan och Mira som jag bjudit med hade dock trevligt och Fnulan a.k.a Mästerfotografen fångade upp oss på bild och fick det att se riktigt mysigt ut 🙂 Tack Fnulan! Får titta tillbaka på bilderna och inbilla mig att det var så. Hi hi.
  
Målade tjejernas naglar innan vi packade bilen full och for in till stan.   

Tre små donnor redo för en kväll på stan.
 
 
 Vi tog en groupie väl på plats i studion.
 
Jag satt på ”intervju-platsen” så David Hellenius övade på mig. Då passade Vida på att lägga av en smygare. En riktig stinkbomb. Man kan nästan se på henne hur hon njuter av att lägga en mök. Kunde ju inte börja ursäkta mig och säga att det inte var jag som orsakat stanken. Högröd i ansiktet så hade jag fått skulden ännu mer 🙂 Men lite kul var det dock. 
   
      
 Utanför stod getingen från Expressen och barnen fick kramas och ta bild. Den sluka tjejen som sedan skrev i dagens Expressen kallade Mio för min dotter och Liv fick heta Li.
 Älskar den här bilden på Vida som Fnulan tog. Vida och snutten.
Jag har ju massor av fler bilder och så mycket från igår och idag att visa dig men jag vill ta dagarna i ordning. 
Så nu ska jag börja på nästa inlägg.
Berätta gärna hur din helg varit och är.
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Lets Dance”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trösten, så här dagen efter, söta Hannah är att det där, det går vi alla igenom fast att det känns som att det bara är ens egna barn. Pussa dem lite extra ikväll, berätta varför du blev ledsen/besviken på hur allt blev och kom ihåg att det hade kunnat vara så mycket värre. Sussa sött….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/04/25/att-ta-ut-allting-i-forskott/

  Svara
 • Mina barn är hos sin pappa denna veckan så igår tittade jag på LD. Idag har jag varit med min fina syster i stan (Halmstad) och fikat och shoppat. Hon kläder och jag böcker 🙂 När jag kom hem lagade jag lite god mat och sen har jag spenderat kvällen med Ann Rosmans ’ Porto Francos väktare ’ och ett glas vitt vin. Imorgon fyller min äldsta son 16 år så jag ska gratulera och pussa på honom. Tänk att han får börja övningsköra nu! Hur gick tiden så fort? Ha en fin söndag. Kram

  Svara
 • Min lördagkväll? Den sena timmen till trots sitter jag här med en kopp kaffe för att hålla mig vaken i några timmar till. Anledningen till det hoppar jag över här.
  Jag känner mig trött och blödig, men det blir nog bättre i morgon.
  Kan inte låta bli att kommentera det om Expr. De som skriver där nuförtiden har ingen koll, kan knappt ens stava en del… En notering bara. 😉
  Ang. din dag med barnen. Tänker som Happyvardag här under. De känner sig så trygga med dig, därför vågar de utmana ditt tålamod på det där viset. Sen var det ju tur att det inte var direktsändningen ni var på! 🙂 Kram.

  Svara
 • Skrev långt, ser att det inte kom med? Är för trött för att skriva nytt. Kram!

  Svara
 • Det är typiskt att när man planerar så blir det inte riktigt som man tänkt sig

  Svara
 • Vart är Mios keps ifrån? Har en kille här hemma som skulle bli superglad om man kunde få sitt namn tryckt så där snyggt på en keps 🙂

  Svara
 • Har frågat Mio men han vet inte för han har fått den i present av sin faster. Kram

  Svara
 • Haha… Man kan ju inte låta bli att skratta! Även fast jag vet hur hemskt och jobbigt det är i den situationen när barnen inte sköter sig! Men Tack för att du delar med dig av de stunderna med oss! Det är både skönt och befriande att veta att man inte är ensam om jobbiga barndagar, och dåligt mammahumör! Kram till er alla i familjen!

  Svara
 • Haha!! Åh vad man kan känna igen sig. Men lite roligt ändå att tänka tillbaka på. Vilken vacker bild på Vida och Snutten ❤️
  Kram till dig,finaste Hannah

  Svara