Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | april 26, 2015

Vårpepp FME

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. Jag ligger och drar mig i sängen innan det är dags att börja dagen och ha kalas för Liv.
Är så sugen på mitt morgonkaffe men jag kom på att vi inte har någon mjölk hemma. Det får mig att vilja ligga kvar här ett tag till.
Igår var jag uppe tidigt och förberedde inför Loppis Vårpepp. Jag, Peter och Linda. Linda vår goda vän från Sigtuna var med och hjälpte oss. Barnen var också där men de sprang mesta bara runt och härjade 🙂
 
   
Tack för all hjälp Linda.
 

Klart!
 Peter och jag ❤️ Jag hade på mig mina nya utsvängda jeans från Akaia by Elsa och Leonie i Bromma Blocks. Finns också i deras webshop ElsaLeonie. Märket heter DL1961. Så sköna och mjuka. Helt rätt. Hetaste trenden nu är 70-tal. Love it! På scenen under dagen fick jag veta att jag klätt mig helt moderiktigt 🙂
Mycket vitt, pasteller, utsvängda byxor, 70-tal, men också blommigt kommer nu i vår och sommar.
 Sofie Sarenbrant som är aktuell med sin senaste bok Avdelning 73 var också där…
 … och Cissi Wallin i en Amanda Scarf från FME.
  
me&i hade modevisning som bl a Fnulan och Mira gick.
 
Jag var uppe på scenen och berättade om Femme Collection som man kunde köpa på plats…
 … och så fick jag höra hur snygga och trendiga kläder jag hade på mig 🙂 Vida Linnen Tee från FME och jeans från DL1961 och ElsaLeonie. Glad blev jag, kan jag lova.
  
”Åkte” bil med Hugo och Paula. De är verkligen goa de där två.
  
Skyddsänglar fick vi vara för en stund också.
Nu är det dags att hasa sig upp och gå ner och dricka svart kaffe. Blä.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Vårpepp FME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, vilken helg ni haft!! Så mycket roligheter, men intensivt.
  Ta hand om dig, fina!

  Svara
 • Hej hej, tänkte bara tipsa om en braaa grej att köpa. Finns bland kaffet i stora affärer. Väldigt bortglömmet men kanon. Pulver-grädde-mjölk. Gräddersättning. Completa tror jag den heter. Skitbra att ha hemma. En stor burk kostar typ 30 kr o räcker superlänge. Svart kaffe är vidrigt, Lider med dig på riktigt. Mvh Annika

  Svara
 • Tack! Så bra tips ju 🙂 Kram ❤️

  Svara
 • Vad tyckte du om boken??

  Svara
 • Alltid lika fin 😉 gillar din outfit 😀

  Svara
 • Hej Hannah! Tänkte liksom Annika ovan tipsa om ”nödmjölk” man alltid kan ha hemma. Finns torrmjölk i påse av märket Semper. Billigt och lång hållbarhet, funkar jättebra i kaffet. Brukar alltid ha med en påse på utlandsresor också! För som sagt, svart kaffe är ju inget vidare 🙂
  Kram Eva

  Svara