Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | april 29, 2015

Bubbel

God onsdag min vän. Allt väl?
Jag sitter på tåget in till stan. Har några jobbmöten och så ska jag fixa håret. Ska till en ny salong som jag inte varit på förut. Tänkte prova på en ny frisyr också när jag ändå håller på 🙂
Igår körde jag runt i stan hela dagen. Agerade budfirma. Nästa vecka ska jag ha ett litet event och bjuder in 15 tjejer. Ville personligen lämna över inbjudan som var tre flaskor bubbel i en fin låda och i den låg inbjudan. Det kommer bli en riktigt trevlig kväll där jag visar FME-kollektionen. Både kläderna samt smyckena. Jag bjuder på mat, en liten surprise och alla går hem med välfyllda goodiebags.
   
Skriver under alla inbjudningarna som ska ner i lådorna.
 Bilen full.
Hann med en snabblunch med syster, My och Niiinis också. Sen fick jag gasa hem. Hade lovat Liv att baka paj till hennes födelsedag. Hon önskade ingen tårta utan bara blåbär- och hallonpaj med vaniljvisp. Så när hon kom hem från förskolan hade jag bakat och hängt upp ballonger överallt.
   

 Hon hade på sig sin finaste klänning dagen till ära. Den fick hon i present på morgonen.
Hur söt är hon inte min stora lilla tjej!
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️ 


7 kommentarer7 kommentarer om “Bubbel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad hon är fin, din söta lilla flicka!

  Svara
 • wow vilka uuunderbara utskick du gör.!!!!! 😀
  och WOW vilken otroligt vacker klänning, omg !! Vad fin hon ser ut, stora tjejen. <3
  hoppas du får en fin dag.

  Svara
 • Vilken sötnos! Stort grattis till Liv idag! Minns också när du väntade henne för jag väntade även min 6-åring samtidigt. Kommer ihåg att jag läste din blogg och kände igen mig så mycket då.
  Kram på er

  Svara
 • Mums!! den pajen såg ju underbart god ut, snälla kan du inte delge receptet?

  Svara
 • Har fått det av min vän Linn. Blev så goda pajer. Gjorde en med blåbär och en med hallon. ❤️ Till en paj form ( 6 portioner ca ) 3 dl mjöl, 2 msk socker & 125 gr smör – hyvla smör med osthyvel & lägg ovanpå.
  Glöm inte sockra ordentligt på bären. 225 grader i mitten ca 15-20min. Kram

  Svara
 • Ja, hon är jättefin, verkar vara en eftertänksam och klok ung dam! Det ser man i hennes ögon. 🙂
  Grattis i efterskott, Liv! Att bli 6 år är stort.

  Svara
 • Alla dina kids är superfina! ♥ Där har du verkligen lyckats!
  Men såklart – fin mamma fina barn inte så konstigt att kidsen blir vackra o snygga pappor också 😉 tihi! Tack för en underbar blogg, läser varje dag det är min ”boost of the day” ♥ K R A M ♥
  /Malin i Lidköping.

  Svara