Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:28 | maj 1, 2015

Full fart

God morgon min vän. Hoppas att du hade en fin Valborgsmässoafton. Vad gjorde du?
Vi hade en härlig, men småkall dag på Kolmården och Bamses Värld. Det var full fart. 
Vida och Charlie var så modiga och ville åka alla karuseller. De skrek och skarattade. Men i ärlighetens namn så skrek jag nog mest av alla 🙂
   
De fick en kram av sin idol.    
Vida var lite nervös innan bergochdalbanan började rulla.  Så härliga skratt. Kolla glädjen i deras ögon.
   Vi var kvar sist av alla och när vi gick genom Kolmårdens djurpark tillbaka till hotellet var det helt öde. Småläskigt.
Väl på hotellet så var det dags för middag och Bamsedisco. Barnen, jag och Maggan stupade i säng vid halv tio. 
Nu ska vi snart få pussas med delfinerna 🙂
Önskar dig en härlig dag. Vad har du för planer?
All Kärlek ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Full fart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!! Snygg jacka du har på bilderna! ! Var kommer den ifrån? ? Kram!!

  Svara
 • Ja, visst är den fin. Den kommer från Jofama och jag har köpt den på Shestore i Sthlm. Kram

  Svara
 • Jag missunnar er inte alls denna vistelse. Men tänk om en ensamstående Mamma med tre barn också skulle kunna bli inbjuden och få detta. Hon kommer aldrig att få uppleva detta med sina barn för hon har inte ett känt ansikte.
  Det blir för vissa att sitta i lekparken på gården. Kolmården skulle väl kunna lotta ut något för alla.
  Härliga bilder på er och glada barn, bäst är att systrarna gör detta tillsammans. Bara en tanke och inget illa menat till er. Vet att ni gör så mycket gott. Ska skriva till Kolmården om detta.

  Svara
 • Hej! Jag är så himla kluven till djurparker, att vi ska titta på vilda instängda djur. Delfinerna t ex ska inte underhålla oss utan leva i det fria. Förlåt att jag är brutal men varje gång jag hör eller ser om dessa djurparker får jag ont i hjärtat.

  Svara
 • Vilket äventyr, för er alla 4! Mysigt!!!

  Svara
 • Hej o v jag tycker om din blogg man blir varm i hjärtat av den
  skulle vara kul om du ville visa ditt smink har tyvärr själv ej barn
  du har så fin familj ser framemot o få följa din blogg du är
  sådan fin människa kramar.

  Svara
 • Babsan: Är också kluven till detta. Klart att man unnar dessa fina tjejer allt! Handlar inte alls om det. Men att det blivit normalt att endel bara får… Har en man som jobbar med jätterika kunder i finansbranschen som blir bjudna på event, middagar, idrottsevenemang osv. De om några har ju egentligen råd själva. Jag förstår förstås att det här är marknadsföring. Men ibland tycker jag också att det känns sisådär…

  Svara
 • Superfin jacka Hannah
  är den beige eller grön

  Svara
 • Den jackan måste jag köpa. 🙂 Jättefin!
  Härliga bilder på er! Kram

  Svara
 • Låter som om ni hade en super bra Valborg

  Svara
 • Så härligt det ser ut! Hoppas att solen har värmt upp er nu. Här i Blekinge har vi haft regn alla dagar, men just idag söndag ser det rätt lovande ut med sol änd så länge. Håller tummarna….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/05/02/gabbe-och-ivan-turina/

  Svara
 • Håller med Tove och Babsan!!!
  Jag tycker att ni ska bojkotta skiten helt, lotta ut era event biljetter, eller ta med någon behövande eller utsatt som skulle behöva det mer.

  Svara
 • VIlka härliga bilder. Vilket rättvisetänk! Är det så orättvist att kändisar blir inbjudna till Kolmården för att göra reklam för parken? Är det också orättvist att inte alla i Sverige tjänar lika mycket oavsett sysselsättning och utbildning?!? Är det så himla orättvist att inte en ensamstående trebarnsmamma alltid kan göra samma sak som en familj med hög inkomst kan göra. Hur vill ni att Sverige ska runt ekonomiskt? I Sverige finns många aktiviteter som är gratis, havet, skogen, lekparker m.m MÅnga familjer har råd att göra saker jag inte kan göra men inte blir jag olycklig för det och inte mina barn heller, vi gör så gott vi kan och har det alldeles förträffligt bra. Detta är Hannas jobb och jag har valt ett annat. Kram till Hanna för fin och inspirerande blogg.

  Svara
 • Tack Mallan ❤️

  Svara
 • Hej!
  Först jobbade jag lite, sen kom jag hem och min yngsta dotter skrek , sen åkte vi iväg på middag hos vänner, hon skrek fortfarande, sen kom vi fram och hon skek fortfarande. Sen åt vi och hon lekte glatt med de andra barnen, sen åkte jag hem med min fru och mina två söta döttrar!
  Kram

  Svara