Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | maj 4, 2015

Storytel

God morgon min vän. Hoppas att din helg har varit bra.
Jag har haft en härlig och innehållsrik helg 🙂
Har en skön och lugn morgon och har precis ätit frukost i godan ro.
Jag är nog en av de sista i världen som precis förstått storheten med ljudbok. Jag äääälskar ju att läsa böcker men som nu när jag ska köra i några timmar är det ju perfekt att lyssna på bok istället.
Brukar du lyssna på ljudböcker?
Jag har hört från vänner i flera år att det är så bra med ljudböcker men jag har inte lyssnat på det örat utan fortsatt att läsa… och det kommer jag så klart också att göra men att luta sig tillbaka i soffan,  liggandes i sängen, i bilen eller på stranden i solen och bara lyssna på en bok är oslagbart.
Jag älskar Sagan om Isfolket och har läst hela serien på 47 böcker fyra gånger. Första gången som ung tonåring och senast för drygt två år sedan. Nu har jag börjar lyssna på den och har hunnit till bok 15. Så bra! 
 
Drömmer mig bort till Isfolkets Dal.
Som jag tidigare har berättat så har jag läst de två första böckerna, Cirkeln och Eld, i trilogin om ungdomarna i Engelfors. Den sista boken, Nyckeln, ligger oläst på mitt nattduksbord och kommer bli liggandes där för jag ska lyssna på den. Näst på tur är Lycke av Mikaela Bley. Mycket nu 🙂
Här är länkarna till mina favoriter och de som jag lyssnar på just nu och ett bra tag framöver.
Sagan om Isfolket
Nyckeln
Lycke
Har du någon favorit att tipsa om och var brukar du tycka bäst om att vara eller göra när du lyssnar på din ljudbok?
Om du är som mig och helt ny med det här eller aldrig ens har lyssnat på en ljudbok så är det dags att testa Storytel nu. Storytel har tusentals ljudböcker att välja mellan och du kan få dem direkt i mobilen. 
Prova Storytel helt gratis i 30 dagar (detta gäller inte om du redan är medlem). Du kommer inte ångra dig. Välj en bok, luta dig tillbaka, slut ögonen och lyssna… så länge du inte kör bil 🙂
Erbjudanden gäller t.o.m 31 augusti. Till min födelsedag. 
Klicka HÄR! Så kommer du till erbjudandet.
Stor Kram ❤️


I samarbete med Storytel


13 kommentarer13 kommentarer om “Storytel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tillhör de som aldrig lyssnat… Jag hade inte kunnat ha en på hemma på cd och göra något annat, mina tankar hade absolut inte varit i boken 😉 Hade jag legat i sängen hade jag nog somnat haha. Ne vanliga böcker är min melodi, ska börja läsa sen igen när bebisen sover i egen säng 😀

  Svara
 • Jag har faktiskt aldrig lyssnat på en ljudbok, känns inte som min grej men har inte testat. Har inte direkt tid heller känns det som, varken på jobb eller hemma. ÄLskar böcker, pocketböcker.
  Vad fin du är.
  Hoppas du får en fin dag.
  KRAM

  Svara
 • Jag lyssnade på massor av ljudböcker när min son var liten och sov i vagnen och vi var ute och gick med hunden. Jätte avkopplande! När det var spännande i boken så blev det att man gick en extra sväng för man ville veta hur det slutade!!
  Ska absolut testa Storytel gratis i 30 dagar!

  Svara
 • Jag ääääälskar ljudböcker. Jag lyssnar även när jag städar eller håller på med tvätten, allting går som en dans.
  Tack att du delar med dag av ditt liv o vardag.

  Svara
 • Ljudböcker är det bästa som finns, klarar mej inte utan. Läser också sagan om Isfolket nr.19 nu.
  Perfekt i bilen,när jag stickar,sitter ute och solar.
  Hurra för ljudböcker på mobilen.

  Svara
 • Jag kan tipsa om Jackie Ferms bok ”Rövardotter” samt boken ”horunge” båda finns på Storytel.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag kunde njuta av ljudböcker som alla andra. Men jag somnar på 2 röda. Så fort uppläsaren säger vilken bok det är så somnar jag. Vi brukade ha i bilen när vi åker upp till Göteborg 2,5 timme eller som när vi bilade upp till Kiruna från Malmö. Det slutade med att vi satte igång boken sedan vaknade jag av att sambon säger dags att byta skiva. Varje gång. Så detta med ljudböcker har jag fått ge upp. Har försökt 6 ggr samma resultat *suck*

  Svara
 • Skulle gärna vilja veta var din moster köpt sin vackra blus. Otroligt tjusig

  Svara
 • Frågade henne och hon sa att hon köpt den i Uppsala på ett Tuns varuhus förra sommaren. Kram

  Svara
 • Men Hannah, Var har du hittat de urläckra hörlurarna!! Snacka om bling 🙂
  Kram!

  Svara
 • De köpte jag till Liv i födelsedagspresent från Lekmer. Vi får turas om 🙂 Kram

  Svara
 • Jag älskar att läsa så trodde inte att ljudböcker va nått för mig men baaaam blev hooked 🙂 och har man svårt att sova så ska man plugga in somnar direkt hehe…kram♡

  Svara
 • Älskar också isfolket serien. Hade det inte varit för den hade jag inte träffat min sambo. 🙂

  Svara