Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | maj 6, 2015

Fräscht hår

Hej min vän. Hoppas allt är väl denna regniga onsdag.
Jag har precis lämnat flickorna på förskolan och sitter nu och äter frukost.
  
Kaffe och äppelgröt. Ser lika tråkigt ut som vädret.
 
 Vida och Liv var klädda efter vädret. Vida ser ut som Paddington i sin regnhatt 🙂
Jag har fått mitt torrschampo-förråd påfyllt. Tvättar mitt hår högst två gånger i veckan och dagarna där emellan använder jag torrschampo. Det här är bästa torrschampot enligt mig.
  
Kevin Murphy. 
Detta är verkligen räddningen för mitt hår och stressiga dagar. Idag blir det torrschampo för imorgon ska jag få håret fixat. Tvätt och fön hos Creative Headz. Vill vara fin inför mitt event på kvällen. 
Önskar dig en underbar dag.
All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Fräscht hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men kan du borsta igenom håret efter en dag med torrshampo? Inte jag, det är som sockervadd, jag får panik och måste tvätta det ändå på kvällen. Jag kanske sprutar i för mycket på samma gång..? Använder dock ett annat märke.

    Svara
  • Jag sprutar i hela håret varje dag och borstar utan problem. Jag brukar dock ta några droppar hårolja i längderna. Försök att bara spruta i hårbotten. Kram

    Svara
  • Önskar jag kunde göra så med mitt hår också. Måste tvätta varje eller varannan dag för annars ser det otroligt smutsigt ut. Delar på sig sådär konstigt. Jag är otroligt noga med mitt hår. Det får inte vara smutsigt eller oborstat för då kommer lite panikkänslor fram :p haha

    Svara