Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | maj 8, 2015

Hortensia

God fredag vacker. Hoppas allt är väl.
Åh, det blev en så lyckad kväll igår. Så mycket skratt och det var ett gäng underbara tjejer som kom.
  
Kläderna från FME på plats.
Har massor av bilder och saker att berätta men jag måste iväg en snabbis så jag sätter mig i lugn och ro och skriver till dig när jag kommer hem igen.
Till dess får du njuta av denna ljuvliga Hortensia. Jag fick den av fina My igår. Hon vet att det är min favoritblomma och nu ska jag plantera den i trädgården så jag alltid kan njuta av den. Måste bara ringa henne och fråga hur jag ska göra och var det är bäst att plantera den 🙂
 Hela vägen från Öland.  
   
Så vacker färg.
Hej på en stund.
Stor Kram ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Hortensia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vacker kvinna, vackra blommor, grymt vackra kläder 😉

  Svara
 • Håller med föregående talare

  Svara
 • … Vacker kvinna å vackra kläder! Å vackra skor! (Vart har du köpt dem?)

  Svara
 • Tack snälla! Skorna har jag köpt på Scorett. Kram

  Svara
 • Hej vacker!
  Du har säkert redan fått veta det men Hortensian måste sättas i Rhododendron JORD! ( ph värdet) annars ändrar den färg ( blir nog vit) jag hällde även i på 2 stora hinkar vatten! De är törstiga som bara den!
  Kram en trogen bloggläsare Ann

  Svara
 • Som sagt….. MÄNGDER AV VATTEN!!!! Hortensian är oerhört vacker! Har en själv som just nu blommar med åtta(!!!) klasar!!!!!! Kram

  Svara
 • Viktoria Skolund sa i Nyhetsmorgon att de Hortensior man köper som krukväxter i blomsteraffären inte är så härdiga.
  Men det kan väl vara värt ett försök iaf.

  Svara
 • Har köpt fyra tröjor via nätet från dig som jag i princip bor i. Så sköna! Det går nästan inte att ha på sig något annat. Beställning, leverans och förpackning känns jättebra. Betalning likaså. Jag har också skickat tillbaka en och det funkade också hur smidigt som helst. Riktigt bra jobbat tycker jag!

  Svara
 • Åh vad otroligt glad jag blir över dina ord. Tack Tove ❤️

  Svara