Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | maj 9, 2015

Tjejgänget 

God morgon min vän. Hopps att din helg har börjat bra. 
Det ser ut att bli en strålande dag. Jag vaknade dock med galet ont nacken och huvuvärk men hoppas att det går över snart. Här sovit dåligt och legat konstigt. Skulle tränat med en kompis nu egentligen men var tvungen att ställa in. Får ta igen det nästa vecka. 
Jag är ju klar med min utmaning från Svarta Lådan sedan början på veckan. Här ätit regelbundet och bra samt tränat i drygt 8 veckor. Ska bli kul att presentera resultatet 🙂 Det känns bra i alla fall. 
Jag hade fullt upp igår och fick inte en stund över att skriva till dig. Sorry. Passar på nu när jag ligger här i sängen innan barnen ska ha frukost. 
Mitt event med Femme Collection och Rotari blev så lyckat. Det kommer bli ett par inlägg för jag har många bilder. Jag börjar med förberedelserna och starten på eventet sedan blir det från bussen och till sist bilder på den grymma goodiebagen alla gick hem med.
Hängde upp kollektionen i färger. Ser finare ut än att hänga dem i produktgrupper med alla färger hullerombuller.   
Bubblet på kylning.  
Klockan närmade sig 18 och det började droppa in tjejer till vår fina svit på Nobis Hotel.
 
 
Bjöd på gott tilltugg och fruktfat.
Här var nästan alla samlade. 
Niiinis, Lenita (det var hon och jag som höll i eventet. Lenita jobbar med bl a Rotari), Syster, Kicki, Tilde, Mira, Nette, Malin, jag, My och Charlotta. Ett härligt gäng!
Nu gapar barnen likt fågelungar efter frukost så jag återkommer strax igen 🙂
All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Tjejgänget ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej ,
  Vart e dina läckra skor ifrån ?
  Har en fråga om t-shirtarna i ert märke , hur är dom som bas o hur blir dom efter tvätt ?
  Mvh Camilla

  Svara
 • Skorna har jag köpt på Scorett. Våra tishor är alla perfekta som bas, till fest eller mys. Jag skakar ut/drar lätt i alla mina klär jag tar ut dem ur maskinen. Tishorna i 100% linne ändrar inte form eller krymper. Bomull krymper ca 3% och Viscos blir stum och drar ihop sig när den är nytvättad. Dra lite i den och den är som vanligt igen när den är torr. Kram

  Svara
 • Hej! Kommer du med bussen till Skåne också framöver?
  Berätta gärna lite mer om bussprojektet har nog inte fullt ut förstått det 🙂
  Kram <3
  http://www.mittofrivilligaliv.se

  Svara
 • Bussen är som ett showroom och den kommer vi använda som en pop Up store i sommar. Självklart kommer vi till Skåne… det måste jag se till 🙂 Kram

  Svara
 • Jag är inne och kikar här varje dag. Älskar ditt sätt att skriva och framförallt din stil! Fortsätt inspirera! Trevlig lördag!

  Svara
 • Wow vilken snygg
  kropp och snygga
  ben du har tös ❤️

  Svara
 • Händer mej med att j vaknar m huvudvärk o v jobbigt mycket värre
  än när den kommer på dagen j gillar din blogg så mycket du njuter av livet
  o verkar vara så gullig kramis.

  Svara
 • Underbar kollektion! Hur är Vida linen i storlek? Är de lite oversize? Vilken storlek har du?

  Svara
 • Tack Stina! Den är normal i storleken. Jag har S i min. Stor Kram

  Svara
 • Vad vacker du är Hannah! Det är du alltid, både på in och utsida. Kram ❤️

  Svara
 • Tack ❤️

  Svara