Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:22 | maj 10, 2015

Busstur

Hej min vän. Då var jag tillbaka 🙂
Det tog ett tag för mig att få lugn och ro och kunna sätta mig och skriva till dig. Just nu har jag och Mio cafétjänsten för Mios fotbollslag. Det är inte en kotte här så jag passar på att skriva.
Tillbaka till eventet jag hade i torsdags. Efter visningen av FME-kollektionen fick vi oss en tur i vår snygga buss. En rolig överraskning som var väldigt uppskattad. Vi blev som tonåringar och flamsade och tramsade, dansade och blev serverade goda drinkar av vår alldeles egna bartender Ylva. Hon var dessutom kvinnan bakom rabarberslikören Rhuby som hon gjorde drinkarna på. 
Har lånat bilder av Niiinis. Hon är så grym på att fota hela tiden. Jag glömmer ofta bort att göra det när jag har så kul 🙂
   
 
  
Vår busschaufför.
   
   
Lenita och jag. Festfixarna.
   
           
Puss från oss ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här