Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:46 | maj 13, 2015

Redo…

… för en 17-timmars lång flygresa 🙂
   

Har köpt en resekudde (glömde min som jag alltid har med mig 🙁 ), två böcker och så har jag laddat min Storytel med flera offline-böcker.
Innan jag stiger på flyget så vill jag passa på att be dig läsa en inlägg som min vän Nina har skrivit. Det handlar om en bekant till henne som heter Malin som fått ALS. Önskar att du, jag och många andra kan hjälpa till att dela budskapet och filmen. Vi kan hjälpa Malin och andra som drabbats av denna djävulska sjukdom  #fuckals
HÄR! Hittar du inlägget och filmen.
Vi hörs när jag mellanlandar i Dubai.
Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Redo…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åååå trevlig resa!!! <3

  Svara
 • Hoppas ni får en trevlig resa och att förkylningen ger med sig 😀 Var rädda om er! Kram ♥

  Svara
 • Hej Hannah!! Min svärfar har ALS.. De gav honom fem år Max att leva. Han har idag levt 15 år med sjukdomen varav tio år med respirator. Det finns en dokumentärfilm om honom som heter Döden är inte min stil. Den är fantastisk❤️ ( norsk) kram ha en underbar resa☺️

  Svara
 • Trevlig resa! Åh jag älskar Jojo moyes böcker.
  Om du inte har läst: livet efter dig och Sofies historia, så har du väldigt bra
  läsning framför dig.
  Stor kram ☀️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Missa inte Ile auc Cerves paradiset på Mauritius! Du kommer till paradiset även om vi bodde i Grand Baie så insåg vi att man skulle ha bott i Bel Mare mycket vackert! ( ingen shopping direkt) mycket mysigt på Mauritius
  Kram Ann

  Svara
 • Trevlig resa Hannah och Peter!
  Vilka snygga grejer du packat ner. Du kommer vara vackrast – som vanligt!
  Kram ❤️

  Svara
 • Tack för att du uppmärksammar Malins kamp mot ALS. Malin är en fantastisk kvinna med en härlig familj och jag önskar verkligen att dom får ett positivt gensvar av detta.

  Svara