Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | maj 14, 2015

Framme!

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Jag och Peter har precis kommit fram till vårt hotell Club Med La Plantation d’Albion på Mauritius.
Det var en låååång resa men helt klart värt det.
Det regnar och är molnigt men i ett tropiskt klimat så är det väl väntat. Från regn och åska till strålande sol på en minut. Håller tummarna för vackert väder från och med idag. Vill ju inte komma hem blekare än då jag for. Jag och Peter har alltid kul ihop så regnar det är inte det hela världen. Vi får väl fördriva dagarna med att sitta på någon av alla restauranger och äta, prata, umgås och gå upp några kilo. Det är all-inclusive så risken är stor 🙂
Vi har ett stort fint rum. Här kommer vi trivas.
   
      
Utsikten från vår altan.    
Nu ska vi byta från jeans till shorts och bege oss ut och på upptäcksfärd. Har än så länge inte sett mer än det här. Nu vill jag se stranden.
All Kärlek ❤️ 


8 kommentarer8 kommentarer om “Framme!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser underbart ut! Önskar er en fantastisk vistelse!
  Kram ❤️

  Svara
 • Det ser underbart ut! Vi ska också åka på semester i sommar med all inclusive och det finns ju en viss risk att man ökar lite i vikt under den veckan. Har fått se en lista på allt som ingår i all inclusiveprogrammet och det är ju hur mycket snacks och mat som helst, men man får unna sig det 1 vecka och sen äta lite nyttigare när man kommer hem.
  Idag har vi restauranrace och bakningsrace hemma, har hunnit med en god frukost på Wienercaféet, bakat eclairs, New York cheesecake och ska sen på middag på Långbro Värdshus ikväll med familjen =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Så mysigt där
  ser ut

  Svara
 • Njut av livet
  och varandra ❤️

  Svara
 • Vi var på Mauritius för 8 år sedan. Vi hyrde bil och åkte runt o bodde på olika ställen, för mig är inte den ön, Paradiset. Vi såg som sagt Mauritius.

  Svara
 • Det kanske är bra att det är lite mulet till en början, så att inte huden får en chock. 🙂
  Rummet ser jättemysigt ut. Jag blev lite nyfiken och kollade på deras hemsida – oj, vilket ställe! Där kommer ni att trivas, en vild gissning från min sida. 😉
  Slappa ordentligt nu! Kram.

  Svara
 • HA DET SÅ SKÖNT!!!! NJUT!!!!
  http://mittlivpacapri.blogspot.it/

  Svara
 • Ser verkligen underbart ut!!! Ha det bäst!!

  Svara