Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:29 | maj 19, 2015

Poolhäng

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och är vid gott mod. 
Jag och Peter njuter av våra sista dagar. Vi far ju hem på torsdag. Just nu ligger vi vid poolen och steker. Peter lyssnar på en podcast och jag läser. Vädret är fantastiskt och vi har det oerhört bra. Finns inget att klaga på mer än att jag saknar barnen väldigt mycket 🙂 
Men jag vet att vi ses snart så saknade gör inte ont. Den finns ju där naturligt för att kärleken är så stor. 
 
Igår efter att jag skrev till dig så gick vi till den Le Phare, den lilla restaurangen här på Club Med. Där måste man boka bord för det finns bara 60 platser. Fine dining. På Buffé-restaurangen finns det alltid plats och oändliga mängder av mat. Men vi ville ha det mer romantiskt och bli serverade vid bordet. Även här ingår allt, mat och dryck, men man äter inte lika mycket när det är som en vanlig restaurang 🙂
Älskar All-Inclusive ❤️ och Club Med är verkligen outstanding. Club Med har 80 resorts runt om i hela världen. Kolla in det om du planerar en semester. 
   Carpaccio till förrätt.
 Grillad färsk fisk med tillbehör till huvudrätt. Fräscht och gott.
  
Till efterrätt åt jag varm, smält camembert i krispigt knyte. Det blev visst en del mat trots att vi inte åt buffé 🙂 
Gott var det!
   
Kattmamman och den lilla kattungen, som helt plötsligt satt vid mina fötter, fick också smaka på maten. Gav dem lite fisk i smyg så fort servitören tittade bort.
Var rädd om dig vacker.
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Poolhäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ha ha katterna, så söta.
  Vad fina ni ser ut och ååå att få äta framför havet. Underbart.

  Svara
 • Du har länkat till Club Med i ungefär vartannat inlägg nu, utan att skriva något om att inläggen är ett samarbete med Club Med etc. Gör du reklam för skoj skull eller har du blivit sponsrad? När Kenza var i Paris till exempel skrev hon att inlägget var ett samarbete med vilket hotell det nu var hon bodde på. Det känns mer trovärdigt. Nu blir det ofta att man funderar på vad som är sponsrat och vad som är ”äkta”. Men vad vet jag, du kanske bara länkar för att du vill tipsa 🙂 Inget illa menat, men sånt man kan hänga upp sig på och jag tror att du skulle vinna på att vara ärlig med att det är reklam om det nu är så.

  Svara
 • Ingen spons utan helt enkelt tips. Får ofta frågor om vart jag köpt det ena och det andra, var man bokar resor etc så för att få mindre frågor, och kanske missa att svara, så skriver jag och länkar ibland till saker som jag vet blir frågor på. Inte värre än så 🙂 Jag måste ju kunna gilla saker och tipsa om det utan att få betalt. Det vore ju hemskt annars och icke äkta. Är det betalda samarbeten så skriver jag ALLTID att det är ett samarbete för att vara ”äkta” och de företag och produkter som jag jobbar med är sådant jag tycker om, står för och säkert skulle köpt/använt trots samarbete. Finns värre saker att hänga upp sig på om du frågar mig. Helt gratis och upp till var och en att vara här inne och läsa så passar det inte, läs inte. PS. Kan skicka kopia på kvittot på min resa om det känns bättre 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Va mysigt ni har

  Svara
 • Hela mitt inlägg försvann 🙁
  Ville bara önska er fortsatt mysiga dagar. Oavsett om ni är sponsrade eller inte 😉
  Kram

  Svara
 • Men vad konstigt att inlägget bara försvann. Har förstått att det händer fler. Måste kollas upp. Kram

  Svara
 • Hej Alina.
  Om du följer med i Hannas dagar så borde du vid det här laget vetat att Hannah är en
  driven karriärskvinna som sliter häck.. Så hon har nog råd med sin egen semester.
  Och om det nu vore så att hon blev sponsrad, hade det gjort nåt?
  Är det så svårt att glädjas med andra? Jag läser några bloggar och om det är nån jag tycker
  Verkar vara uppriktig så är det Hannah. Och just därför tar jag mig tid och försvarar henne..
  Ja jag är Hannahs försvarsadvokat..

  Svara
 • Hi hi 🙂 Puss på dig Louise!

  Svara
 • V ad söta katter d såg magra ut fint att dom fick mat det ser ju underbart
  ut allting precis som det ska vara när man är på semester.

  Svara
 • Ni ser ut att ha det så himla bra. Det är ni verkligen värda båda två ❤️
  Jag tycker det är jättebra att du tipsar och länkar som du gör, har hittat massor av fina saker och kläder genom din blogg.
  Hoppas ni får en underbar sista dag.
  Kram Malin

  Svara
 • Exakt den boken läser jag just nu också 🙂 Riktigt bra!
  Ha en fortsatt härlig semester.

  Svara
 • Naww, kattmamman ser ut att vilja följa med dig hem tillsammans med sin lilla unge! 😉
  Mmm, så god maten ser ut! :d

  Svara