Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:10 | maj 20, 2015

Solnedgång

Hej vacker. Hoppas att allt är väl.
Vad har du för dig och hur har du det?
Idag är vår sista dag. Imorgon far vi hem. Vi flyger på kvällen så vi har iofs en hel skön dag här innan vi lämnar hotellet för flygplatsen. Är så tacksam över dessa dagar med min man. Det är verkligen underbart, men nu längtar jag hem extra mycket till barnen. Det blir så när det närmar sig att fara hem, tycker jag. Då blir saknaden och hemlängtan så mycket starkare.
Denna dag har inte skilt sig så mycket från övriga dagar. Sol, bad, läsa, vila och äta har stått på agendan 🙂
  
Imorse, vid frukosten, i min finfina klänningar från Mikkas.  
Så här har Peter sett mig idag 🙂 Har inte kunnat slita mig från boken. 
 Imorgon ska jag ligga under ett parasoll. Ser ut som Rudolf med röda mulen trots spf 70. Har två nya vita bikinis med mig. Så snyggt med vitt när man fått färg.
Ikväll är det White Party på hotellet och de har även idag dukat fint i fine dining-restaurangen. Det är så lite gäster på hotell. Knappt en själ vid poolen eller som trängs vid buffén. Det gillar jag.  
Jag och Peter har gjort oss klara och gått till restaurangen. Det är ingen här ännu. Bara en vacker solnedgång och vi två.
   
 Nu ska jag lägga undan mobilen och prata med min man samt njuta av kvällen.
Kanske hörs vi senare ikväll.
All Kärlek ❤️ 


22 kommentarer22 kommentarer om “Solnedgång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så otroligt fin bikiniöverdel!! Vart har du köpt den? Inte ofta jag frågar vart folk köper sina kläder haha. Det ser hiiiimla skönt ut 😀

  Svara
 • Jag kan inget annat än att njuta med dig.
  Som att jag lever mig in i vad du skriver. Vackra du ♥

  Svara
 • Gud vilken fin bikini var är den ifrån? 🙂

  Svara
 • Ljuvlig resa ni haft tillsammans ♥
  Jag kan inte förstå hur du kan ha fött 4 barn, du har inga ”spår” efter någon graviditet & en kropp att dö för och du äter o njuter (ser vi ju ofta i bloggen) är det genetiskt … annars vill jag veta din hemlighet? 😀
  ♥♥♥Kram♥♥♥

  Svara
 • Åååh, så ljuvligt och sååå fina bilder! Håller med Malin; syns inte ett spår av att du burit och fött fyra barn! Jag vet iofs en tjej som hade fött 11 barn (!) och såg ut som en tonårstjej i kroppen. Det är inte rättvist! ;D
  Kram! <3

  Svara
 • Vad skönt att ni åker på kvällen och inte tidigt på morgonen som man måste göra ibland. Idag har jag passat på att göra croissanter till frukost och bruschetta till middag =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Ååååh vad fin den vita bikinin är! Vill veta var den kan köpas 🙂 Kram o välkommen hem!

  Svara
 • Var har du köpt den ursnygga bikinin???

  Svara
 • Fint det ser ut och vad härligt bara mannen och du. Vi var i din stad Sigtuna i Lördags skrev ju och frågade dig för ett tag sedan om resväg. Så fin gammal stad och trevligt nere vid vattnet med fika. Var i Mariakyrkan också. Trevligt var det när sagotanterna och farbror blå promenerade runt på gatan. Shoppade en del i en liten fin affär på gågatan.
  Välkomna hem.

  Svara
 • Vad vacker du är Hannah! Helt otroligt! Kram ❤️

  Svara
 • Vilken fräsch färg du har fått….Och den vita bikinin är verkligen supersöt. Res väl hemåt! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/05/20/barbent-premiar/

  Svara
 • Jag vill också veta vart du har köpt den otroligt fina bikinin?

  Svara
 • Fattar inte hur du kan ha så platt mage efter fyra barn!!! Heja du!

  Svara
 • Jag frågar dig igen hur du kan ha så fin kropp trots att du ofta äter skräpmat, glass, godis, chips m.m. Du som modell kanske har något tips? Jag och många med mig undrar hur du gör, för du har knappt någon fettprocent på kroppen och har platt mage efter 4 barn. Wow! Hur gör du?

  Svara
 • Fattar inte heller hur du kan ha sån snygg kropp och fött fyra barn. Wow.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad härligt ni har det 🙂
  Vart har du köpt den underbara vita bikinin?
  Hälsningar,
  Isabel från Upplands Väsby

  Svara
 • Åh varifrån är den fantastiska bikinin? Så otroligt fin. Och som du säger så är ju vitt så himla fräscht när man får färg. Du har verkligen blivit jättebrun, så snyggt! Njut nu av er sista tid på resan <3

  Svara
 • go morgon Hannah, idag ska jag iväg och relaxa och spa:a med min syster… ska bli så härligt:) Kram till dig du vackra kvinna!

  Svara
 • Oj, du är superfin, verkligen!! Och det ser ut som om ni är i paradiset. Härligt!! Välkomna hem igen, hoppas resan går bra.

  Svara
 • Undrar precis som många andra varifrån den fantastiskt fina bikinin är? 🙂

  Svara
 • Wow så fin bikini vart kommer den ifrån? Kram

  Svara
 • Vart är bikinin ifrån?? Vill så gärna ha.. :/

  Svara