Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | maj 21, 2015

Avsked

God kväll vacker. Nu har vi tagit avsked av Club Med och all härlig personal och snart lämnar vi Mauritius. Vi har haft en underbar vecka och jag känner mig tacksam ända in i hjärteroten. Längtar redan tillbaka. Kanske far vi hit igen nästa år, hela familjen.  
Peter och jag skålade i ett sista glas bubbel innan vi lämnade hotellet. Ett bra avslut på fina dagar tillsammans.
Klädd för en långa hemresa. Dock obekvämt att sätta på sig ett par jeans efter en vecka barbent. Tur med lite lufthål.
Ses i Sverige 🙂
All Kärlek ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Avsked”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig solbränna du har fått, skönt att komma bort och ladda batterierna lite men ändå jätteskönt att få komma hem till resten av familjen =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Hej, har följt dig länge o beundrar hur du utrycker dig

  Svara
 • Vad härligt och gott det ser ut, fint att ni fick lite tid tillsammans bara du och Peter. Nu är det regninga sverige som gäller men graderna är på väg hit också. 😀 Trevlig resa finaste.

  Svara
 • Hoppas ni har en skön resa hem, vore snällt om ni tog med lite värme till Sverige:-) jag försökte få med den hem för två veckor sedan när jag åkte hem från Grekland men lyckades inte;-p

  Svara
 • Tiden går fort när man har roligt!! Fint hemma nu med sägs det!!Kram

  Svara
 • Välkomna hem igen! Här är det faktiskt sol nu, så kanske våren kommit till slut nu.

  Svara
 • Hej Fina du! Du ser fantastisk ut! Varifrån kommer din kavaj? Stor kram

  Svara
 • Den köpte jag på Top Shop för fem år sedan.

  Svara
 • Kan fortfarande inte förstå hur man kan njuta så av en hel vecka utan sina små barn ? Jag och ngr vänner pratade om detta fenomen. Inte just om er -utan om att föräldrar idag prioriterar sig själva framför sina barn. Egentid är nog så viktigt för relationen men så länge man har små barn så kommer de alltid i första hand och en relation ska kunna klara sig och må bra av korta stunder på tu man hand. En natt , npgra timmar.Tror att detta är ett fenomen av vår generation, 70-80-talisterna. Det har blivit som ett mantra att föräldrar behöver vara glada och utvilade för att barnen ska må bra …? Tycker dagens föräldrar är mer upptagna av sig själva än någonsin. Men nu ska jag sluta tjöta om detta ämne och starta en debatt om ämnet någon annanstans…. ☺
  Tror inte en ”åsiktsmaskin”som jag platsar så bra i ett forum som detta

  Svara
 • Men vad bra att du ska sluta tjöta för uppenbarligen är vi alla olika. Det finns bra forum för dig, typ Familjeliv. Där brukar folk vältra sig i åsikter och gärna hur fel andra gör och hur förskräckligt andra föräldrar beter sig. Vi har alla fall haft det underbart trots att jag saknat barnen. Njutit av varenda sekund.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en bra blogg :).
  Var kommer din snygga guldiga strandväska från?
  Hoppas resan hem gick bra!
  Hälsning
  Hanna

  Svara
 • Härligt att få egentid med sin man! Jag tillhör också kategorin som njuter varje sekund som jag och min man reser ensamma. Helt underbart. Kram!
  (Du ”Elli” kanske skulle ta dig lite egentid och fundera på vad du har för rätt att döma andra människors val på det viset du gör)

  Svara
 • Tack för att vi fick följa med på din och Peters resa och välkomna hem 🙂

  Svara
 • Elli….suck!!!
  Oh människor som du är såna energitjuvar..
  Hur ska du resonera den dan då dina barn har fått barn och du helt
  Plötsligt blir tillfrågad om barnvakt för att din dotter/son vill ha lite egen tid med
  Sin käresta.. Blir detta ditt motargument då?? Dont think so..
  Välkommen hem Hannah! Vackrare än nånsin med en perfekt solbränna

  Svara
 • Spänner du dina ögon?

  Svara
 • Spänner? Fattar inte vad du menar.

  Svara
 • Hade inte tänkt lägga mig i det hela, men jag tycker att denna Elli har fått lite väl mycket skit nu. Energitjuv, verkligen? Är det verkligen ingen som håller med om ens en liten del i vad hon skriver, eller väljer ni att vara tysta? Att Hannah reagerar och vill svara är en sak, men varför denna svans av hängivna bloggläsare som rycker ut och klankar ner på hennes åsikter huruvida man bör lämna småbarn eller det här med ”vuxentid”? Det verkar som en del tar väldigt illa vid sig och ser Elli som någon slags fiende som måste få veta att hon ”tycker fel”.
  Jag tycker liksom du Elli, att det är intressant med diskussioner och olika åsikter. Många i dag vill bara ha sina konsensus-klubbar. Jag kan också se en förändring de senaste åren; att numera behöver vuxna mer tid utan sina barn, så var det mycket riktigt inte förr. Något som det pratas mycket om i media, bloggar, ja överallt är ”livspussel”. Jag har aldrig förstått varför man har sånt behov av att sätta etiketter på varje liten företeelse i den del av livet som innefattar barn och familj. Det blir till trender, är helt plötsligt kutym i många kretsar och vips är det ”inne”. För mig existerar inte något pussel, jag kallar det för livet!
  Stor humor blev det när en sångerska i sin tuggummireklam ger andra tips på hur man får ihop ”livspusslet”, själv har hon barnflicka och en säkrad ekonomi m.m. Kanske inte den bästa att ge råd.
  Stor eloge till Hannah med man som trots allt lämnade barnen med sin farmor (vad jag förstod). Det jag också vet är att sexlivet kan bli lite liggande på is ibland, när man har småbarn. Då är det ju bra att man kan resa i väg och slippa bli avbruten. 😉

  Svara
 • Välkomna hem! Vilken vacker solbränna du har Hannah! Kram ❤️

  Svara
 • Välkomna hem fina du !
  Nouw.com/amandaheurlin

  Svara
 • Hannah!! När jag såg den fina bilderna på dig blev jag totalt kär i ditt fina nagellack.. Jag är en riktig nagellacks tjej och vill gärna veta Vart man kan få tag på det?:) vill också tillägga att dina kläder är otroligt fina och har tänkt att beställa både till mig och mina två tjejer på 3 O 5 år!

  Svara
 • Lumene hittar du lite överallt. Kolla på Åhlens och Kicks. Kul att du gillar FME. Kram ❤️

  Svara
 • Ja det var jag som sa energitjuv.
  Om man följer hannahs blogg så visar hon väldigt tydligt att hon älskar sina barn och att dom betyder allt.
  Så jag förstår inte varför hon skulle vara en sämre mamma för att hon åker bort en vecka.
  Det finns ju föräldrar som jämt är med sina barn. Men som är usla föräldrar så jag förstår inte resonemanget.
  Men ni kanske hade vart lyckligare om ni levt förr..
  Trevlig helg!

  Svara
 • Lika snygg som vanligt och sjukt fräsch bränna 🙂 vi hoppas på lite värme även här i GBG det är rena vintern brrrr
  Om du gillar inredning kan du kika in till mig 🙂
  ha en härlig helg
  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

  Svara
 • Hej Louise. Det ena behöver ju inte utesluta det andra, tänker jag. Det är klart att man kan vara en bra förälder, älska sin barn även om man lämnar bort barnen ett kort tag. För mig var det inte frågan, utan detta hacket och oviljan att se det ur ett annat perspektiv en liten stund. Vem har rätt? Finns det något rätt? Var och en får bedöma ur sin egen situation sett, då det är mycket som spelar in; hur, var och när, barnens personlighet osv.
  ”Bättre förr”, nej, där missförstod du, jag sa inte att det var bättre förr, bara att ingen då hade detta behov av egentid och man talade inte om livspussel m.m. Vilket man ju kan fundera mer över varför det finns det behovet nu…
  Nåväl, jag har sagt mitt, ville bara förtydliga. 🙂
  Trevlig fortsättning på helgen!

  Svara