Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | maj 24, 2015

Kvällsdopp

God kväll. Jag sitter och tittar på William och Vida när de tar sig ett kvällsdopp. Kvällssolen värmer fortfarande gott och Liv ligger i ”kupan” och värmer sig efter att hon också har badat.
   

Kram ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Kvällsdopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mysigt med bad…..avis!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/05/24/att-ropa-hej-for-tidigt/

  Svara
 • Hej! Jag undrar hur ni gör med ”kupan”? Står den ute i väder och vind hela sommaren? Vi inviger vår pool med tillhörande stoort pooldäck nu till sommaren och jag tycker just en sån ser så mysig ut. Vet precis stället den kan stå på. Men så blir man (läs min man 😉 )så himla praktiskt tänkande. Tack för en mysig blogg, älskar dina kaffekoppar 🙂
  //Cecilia

  Svara
 • Härligt för er att inviga det i sommar. Japp, kupan står ute året om. Kram

  Svara
 • Lite till om kupan bara… Blir allt vått och rått när det regnar eller räddar ni den med paraplyer och presenningar då? Blir den full med småkryp, som läbbiga tvestjärtarna och sånt? Eller har ni dynorna inne? Bortom detta så ser jag ju framför mig hur barnen badar snällt och jag får ligga och läsa bok efter bok i en sån där 🙂 ska just börja på ”sista brevet från din älskade”. Läste ut ”etthundra mil” imorse, rekommenderar den om du inte redan klämt den! Och på väg till jobbet lyssnar jag på Cirkeln. Bara för att du skrev att den var slukarvänlig 🙂 Kan bara hålla med! Tack och kram tillbaks! // Cecilia

  Svara
 • Så mysig avslutning på helgen, med ett kvällsdopp!! Ser väldigt härligt ut:-)

  Svara
 • Kupan ser så mysig ut, skulle vilja ha en sån på vår nya balkong (som kommer att vara 14 kvadrat så vi behöver fylla upp den lite =)) Ser framför mig hur jag ligger kupan och min man grillar något gott på grillen =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Åååh, så mysigt! Så där kommer jag också att få det i himmelen! 🙂

  Svara
 • Alltså hur härligt ser allt det där ut då? 😀
  Underbar cocon eller vad man ska kalla den.
  Underbart med kvällsdopp. 😀
  Hoppas du får en fin måndag sötis.

  Svara
 • Å, vad härligt att kunna ta ett kvällsdopp!

  Svara
 • Ser underbart skönt ut. Men ni måste väl ha uppvärmd pool? Här nere är det cirka 26 grader i poolen om jag haft bra dagar med full sol. Men det är ändå lite kyligt att bada i;-)
  Kram J

  Svara
 • Jo, den är uppvärmd. Ca 28 grader. Kram

  Svara
 • Hej Hanna
  Var har ni köpt kupan?
  Jag vill också köpa en sådan men finner inget namn att söka på.

  Svara
 • Den köpte vi för sex år sedan från TGI Furniture. Kram

  Svara