Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:17 | maj 25, 2015

Tidsfördriv

Hej vacker. Jag ligger med feber i sängen och hostar som en lungsjuk. Har fått tid imorgon för att se om jag behöver penicillin. Det är något konstigt med den här hosta. Skär som knivar i bröstet.
Kan inte riktig komma till ro men orkar inte annat än att ligga still men som tur är har jag hittat en ny serie. Bäst tidsfördrivet. Bra som sjutton är den också. Har redan sett tre avsnitt och vill aldrig att den ska ta slut 🙂
Har sett alla Greys, Revenge, Suits, tre säsonger av American Horror Story samt Game of Thrones. Alla är det grymma serier i sina genre. Är glad att jag hittade något nytt. Blev deppig ett tag när jag sett alla avsnitt av mina favoritserier. 
  
The Returned. Har du sett den?
Om inte. Se den!
Kram ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Tidsfördriv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • nope har inte sett den och aj shit att du är lungsjuk! Låter inte bra alls. Krya på dig finaste Hannah.

  Svara
 • Hej! Tack för tipset.. Greys slutar ju på ons så nu måste jag hitta nåt att kolla på.
  Hur har det gått med svarta lådan? Är såå nyfiken och sugen på att prova.
  Krya på dig!
  Kram

  Svara
 • Usch, låter jobbigt att hosta så! Krya på dig!

  Svara
 • Hej
  Stackars dig. Kanske något du fick med dig från semestern? Hoppas du mår bättre snart. Har du sett Bloodline? Väldigt spännande…själv ligger jag nyopererad hemma och ska nog kolla på ditt filmtips.
  Krya på dig och Kram

  Svara
 • Stackare, inte kul att vara sjuk. Jag är jättedålig på att följa tv-serier när de går på tv utan köper på mig dvd-boxarna och har tv-serie-race när jag är sjuk/ledig. Min favorit är Criminal minds och ser fram emot att det ska komma ut en ny säsong senare i år.
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • jag och min sambo började titta på den… bra från början men vi slutade att titta eftersom den blev mer och mer läskig..konstig… krya krya

  Svara
 • Älskar läskigt, så nu blev jag bara glad 🙂

  Svara
 • Hej! Jag är en såndäringa som är här varje dag och läser men har aldrig lämnat någon kommentar…
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva och då låter jag bli.. I fredags fick jag ett efterlängtat paket med posten. Min beställning från Femme collection. Jag älskar dem!!! Beställde en t-shirt och ett linne. Vilken kvalitet, passform, längd,färg ja jag gillade allt med dem! Ville bara säga det.. kryakramar❤️

  Svara
 • Hej Ida, men vad glad jag blir av dina ord. Så glad att du skrev detta. Är ju själva ett stort fan av mina plagg och det finns inget som gör mig så glad som när någon annan också gillar dem. Tack ❤️ Kram

  Svara
 • Krya på dig Hannah! Hoppas du är på benen snart! Kram ❤️

  Svara
 • Den har jag inte sett så tack för tipset!!
  Hoppas du kryar på dig snabbt!!
  Kram, Carina
  http://familjenhenemo.blogg.se/

  Svara
 • Krya på dig …
  Älskar den serien ..vi har sett alla avsnitt tycker inte att den e så läskig alls ..
  men klart sevärd..kan knappt vänta tills säsong 2 kommer .kommer bli lång väntan 🙁

  Svara
 • Å vad jobbigt med hosta, det tycker jag är absolut det drygaste i sjukväg. Kan ju också bero på att jag har astma… Hoppas du kryar på dig snabbt! Kan passa på att tipsa om en annan serie som går på netflix, blacklist. Tycker den är rätt bra! Kram på dig!

  Svara
 • Har du sett Scandal? Min absoluta favoritserie! Du måste se den, tror den kommer falla i smak. Kram

  Svara
 • Tack! Den ska jag kolla in. Kram

  Svara
 • Åhh, finns ALLA Greysavsnitt på Netflix? Jag har slaviskt följt alla säsonger men så fick jag barn och missade några avsnitt en säsong och hann aldrig kolla i kapp.. och tappade det helt. Längtar tills jag kan kolla i kapp. Finns de på Netflix skulle jag kunna skaffa det bara för den sakens skull! Hoppas på svar 🙂 Kram till dig

  Svara
 • https://www.facebook.com/OutlanderTVSeries.starz?fref=ts
  Jättebra serie!

  Svara
 • Alla förkylningar den här våren verkar resultera i hosta. Hade det själv för ett tag sedan. Men det brukar vara virus så då biter inte antibiotika tyvärr. Om du inte har lyssnat på Wahlgren & Wistams pod så gör det! Och krya på dig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kollar också på ”The Returned” – jättebra!
  Kan också tipsa om ”Orphan Black” på NetFlix. Sjukt bra! Och hon som spelar huvudrollen, Tatiana Maslani, är helt otroligt duktig. Hon spelar flera roller själv, och man fattar knappt att det är samma person för hon gör det så bra!
  Vill du ha en feelgood och lite rolig serie kan du se ”White Collar”, också den på NetFlix.
  Ja, jag är serienörd… 😉
  Krya på dig! <3

  Svara
 • Ett tips på rolig serie är denna från HBO:Togetherness. Amanda Peet är en av skådespelarna. Så bra. Gick snabbt att gå igenom första säsongen när man ammar, mycket tid i soffan.
  Vh
  Monika

  Svara
 • Hej!
  Om du inte sett Homeland så har du en ruskigt bra serie att följa!!

  Svara
 • Rekommenderar också White Collar. Matt Bomer är med

  Svara
 • Äsch nu kom inte hela min kommentar med när jag gjorde en iPhone-emoji 🙂 white collar är spännande, rolig och bitvis romantisk. Tips!

  Svara
 • Säger bara: revenge!

  Svara