Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | maj 27, 2015

Perfekt upphängda tavlor

God onsdag min vän. Hoppas du mår bra.
Jag mår äntligen bra. Inte helt bra men feberfri och jag är upp ur sängen. Hade iofs inget val då Peter for till Malmö tidigt imorse men det var inte tungt att gå upp. Har t.o.m. duschat och satt på mig annat än mjukiskläder 🙂 
Har haft en fin och mysig morgon med barnen och känner mig glad, pigg och redo att ta tag i massor av roligt jobb. 
Ska förbereda allt inför morgondagens modeplåtning. Den kommer bli riktigt grym!
Åh, nu måste jag visa dig mina fina tavlor som är uppe på väggen. Äntligen. Den väggen, ovanför soffan i vardagsrummet, har varit tom och tråkigt vit i sex år men nu pryder mina fina posters i svarta ramar från Desenio den. Vilket lyft.
Ska även dela med mig av ett väldigt bra tips för att få tavlorna perfekt upphängda på väggen. Inga mer sneda och vinda tavlor.
 
Lägg förts ut dem på golvet så som du vill att de ska vara. Bra att prova sig fram. Flytta runt och kolla vad som blir snyggaste.
 Ta sedan ett stort vitt papper (byggpapp eller liknande och tejpa ihop så den blir rätt storlek) och lägg ut tavlorna som du vill ha dem. Mät med linjal och vattenpass så det blir rakt och markera runt ramarna med en blyertspenna.
  
Mät vart själva haken på tavlan är och markera den på pappret där spiken ska sitta.
   
 
Tejpa upp pappret på väggen och slå i spikarna där du gjort märkena. Ta bort pappret och häng upp tavlorna.
   
Ta Daaaa! Hur snyggt blev det inte?!
Det är min vän Helena, som driver Desenio, som kom med denna briljanta idé och hjälp. Tack!
Stor Kram ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Perfekt upphängda tavlor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW, så snyggt det blev 😀 Å tack för tipset att få det rakt när det är många tavlor som ska upp!! Jättesnyggt.
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Tjusigt! Ser lekande lätt ut:)

  Svara
 • Shit vilken bra idé att göra så, vi körde på frihand. Tur att det vart bra ändå. 😀
  Vilka snygga tavlor!!
  Skönt att du är feberfri sötis, ha en bra dag!! <3

  Svara
 • Hej Hanna! Åh så smart idé, den ska jag ta fasta på!
  Har en liten fråga till dig. Jag och min sambo gifter oss i augusti och tänkte dra iväg ett par dagar på en mini-semester (åker längre nästa vår) och vi funderade på Smögen. Har ngt minne av att du skrivit om att du varit där, har även tittat tillbaka i bloggen, men hittade inte vart ni bodde. Så nu undrar jag om du har något tips på hotell/boende där?
  Ha en fin dag! Mvh Ingela

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar om det finns någon mailadress man kan nå dig på? Tänkte en som man når dig personligen på eller är det enbart wioliv som gäller? Roligt att du mår bättre, önskar dig en bra dag!

  Svara
 • Vilken smart idé! Den kommer jag anamma!
  Kram!!

  Svara
 • Jag brukar ta min mans lasermaskin han har i jobbet när jag ska hänga upp saker blir spikrakt. Detta verkar fungera bra det med! Bra tips!

  Svara
 • vad fint det blev! Mycket fiffigt, det skulle passa bra i vårt vardagsrum också. Tack för inspiration. 🙂

  Svara
 • J är också troende så j är till mitt sätt så att jag gärna slösar med
  snälla ord o hjälper om någon behöver o mest betyder barn o djur för mej
  har nu hjälpt en hemlös ca 1 år på olika sätt finns så mycket m kan göra o
  visa omtanke är fint tycker jag.

  Svara
 • Vad snyggt det blev! Har en vägg som gapat vitt sedan jag flyttade in som jag gärna skulle sätta något på. Är dock så petnoga med möbler, form och färg så det tar så lång tid att hitta något som passar perfekt. Ditt collage med tavlor blev ju super, kanske ska prova något i den stilen! Tack för inspirationen!
  Ha en fortsatt trevlig dag.
  Kram

  Svara
 • Blev ju så fint.
  Madeleine

  Svara
 • Det blev jättefint med tavlorna och vilket smart sätt att hänga upp dem på =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Wow, så snyggt det blev. Tusen tack för tipset om upphängningen!!
  Tavlan med fjädern, helt underbar. Får jag fråga vart du köpt den? Älskar fjädrar.
  Önskar dig en fin kväll ❤️

  Svara
 • Som det står så kommer allt från Desenio 🙂 Kram

  Svara
 • Ååå så tjusigt.
  Kan du inte fixa en rabattkod till dina läsare? 😉
  De hade massvis med fina posters o tavlor.

  Svara
 • Riktigt fint det blev! Webbutiken du rekommenderar känns verkligen aktuellt för även för mig:)
  Mvh Linn, http://printkungen.se/tavlor/

  Svara
 • Vilket bra tips och så fint det blev.

  Svara
 • Så fint det blev!
  Undrar var du köpt ramarna?

  Svara
 • De är också från Desenio.

  Svara
 • Ett kanonbra tips! Tack 🙂
  Kramar från Skåneland

  Svara