Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:42 | maj 28, 2015

På pendeln

Hej igen vacker. Vilken tid allting ska ta när man har bråttom. Barnen är extra ovilliga att komma iväg, det blir kö, tågförsening. Typiskt. Men nu sitter jag äntligen på pendeltåget in till stan och ska möta upp Peter och resten av teamet som redan är på plats.
   
Jag och min IKEA-kasse 🙂
Kärlek ❤️ 


10 kommentarer10 kommentarer om “På pendeln”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, hoppas du mår bättre i halsen! Jag tänkte på det du skrev häromdagen att du skulle till läkaren för att ev få penicillin. Jag jobbar med antibiotikaresistens. Ofta när man är utomlands får man antibiotikaresistenta bakterier med sig hem. Då är det extra viktigt att vara försiktig med antibiotika. Tar man antibiotika, t ex penicillin, då så slår det ut kroppens egna ”försvarsbakterier” och de antibiotikaresistenta rackarna får fritt spelrum o då kan man bli riktigt sjuk.
  Ta hand om dig!

  Svara
 • Va vacker du är Hannah! Som vanligt

  Svara
 • Allt kom inte med, skulle va kram också ❤️

  Svara
 • oj oj oj vad vacker du ser ut på bilden!!

  Svara
 • Vad vacker du är! Och inte nog med det, ditt inre verkar vara lika vackert!

  Svara
 • Vacker du är Hannah och lika vackert inre.
  En toppblogg,kikar in flera gånger om dagen.❤️

  Svara
 • Hoppas du mår bättre idag, du är jätte fin i håret:-) STOR KRAM

  Svara
 • Hoppas att du mår bättre idag och att du tar det lugnt så att det inte blir något bakslag.Tog pendeln in till stan för första gången på länge och det kändes som att hela Sverige var där samtidigt, hade glömt hur mycket jag ogillar att trängas med andra på ett överfullt pendeltåg.
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Du och dina Ikea kassar
  🙂 söt som socker är du ❤️

  Svara
 • Åh, så fin och spännande bild på dig! 🙂

  Svara