Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:15 | maj 30, 2015

Gyllene skor

God kväll min vän. Hoppas att du har en fin helg. Vi har haft en fartfylld och fin dag. Först Stinsen sen brunch hos våra vänner Tommy och Rebecca som firade 10 år som gifta. Klädsel för festen var just fest samt guldaccessoarer.
 
På vårt besök på Stinsen hade jag min nya kofta som jag köpte igår på Akaia. Den är av märket Goddis. En riktig Hannah-kofta 🙂
Ska berätta mer om vår förmiddag på Stinsen sen. Den var riktigt mysig.
När vi kom hem så svidade vi om till fest och guld.
 
Jag hade mina guldskor från Marena, Passion for Brands och Peter hade spraymålat ett par gamla skor i guld. Gyllene skor.
  
Visst är klänningen fin? Den är från FMEs höstkollektion. Lånade ett provplagg för kvällen.
   
Vi bjöds på god mat och dryck…
   
… och på borden stod det liljekonvaljer. Denna underbara vackra lilla blomma. En av mina absoluta favoritblommor. 
Vad har du gjort idag?
Godnattkram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Gyllene skor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin klänning
  längtar redan

  Svara
 • Har även spanat
  In den grå koftan ❤️

  Svara
 • Gud så fin du är! Klänningen var superfin!
  Och vilket kalas ni var på, ser superfint och gott ut!

  Svara
 • Hej!
  Nu ska jag göra någonting som jag annars stör mig på när folk gör 🙂
  Jag ska nämligen fråga om du har någon aning om var dina vänners kök kommer ifrån? Vi ska renovera vårt kök i höst, och deras kök ser ut exakt så som jag drömmer om! Vita luckor, svart skiva, svarta/rostfria vitvaror och ekgolv.
  Jag brukar som sagt tycka att det är lite tramsigt med alla frågor som bloggare får om var allt kommer ifrån, men nu kunde jag verkligen inte låta bli att fråga, det ser sååå fint ut det lilla vi får se. Hälsa dem att de verkar ha otroligt bra smak 😉
  Tack på förhand!
  /Sofie

  Svara
 • Jättefin klänning Hannah! Du är supersnygg! Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! När kommer klänningen ut? Skulle gärna haffa den. KRAM!

  Svara