Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | juni 1, 2015

Stinsen

Nu är jag här igen 🙂 Det är inte lätt att hitta uppkoppling men nu sitter jag på en trevlig restaurang och äter där det finns wi-fi.
Passar på att skriva till dig så klart.
Jo, jag lovade att berätta om vårt besök på Stinsens Köpcentrum i lördags. Jag, Peter, Mio, Liv och Vida for dit för att shoppa, äta tillsammans och delta i de olika Mors Dag-aktiviteterna som de hade då.
Stinsen är mitt favoritcentrum. Har du följt mig genom åren så vet du att det är dit jag åker när jag ska shoppa, fika och strosa runt. Ett lugnt och fint centrum med ett stort utbud av butiker. Allt under ett och samma tak. 
Så i lördags var vi där och hade en trevlig förmiddag.
 
  
Vi började med att äta sushi. Barnens favoritmat. Ha ha, kolla in Vidas min.  
   
Liv och Vida  tog sig fram på varsin häst. Det finns att hyra till barnen. Allt blir så mycket roligare. Inte lika mycket gnäll när jag ska gå i tantaffärer, som barnen kallar mina affärer 🙂
   

Mio utmanade mig i olika spel och flickorna pysslade. Det fanns olika stationer där barnen fick utmana sin föräldrar i spel eller pyssla och göra fina Mors Dag-kort och annat.
 
Mio löste en skitsvår grej. Ett riktigt hjärngympespel som jag var helt kass på 🙂 
   
  
Kolla vilka fina teckningar och mini-pärlplattor flickorna gjorde till mig.
   

En gullig tjej som jobbade med aktiviteterna hjälpte barnen.
Deltog du i min mors dag-tävling på instagram förra veckan? Jag lottade nämligen ut ett superhärlig pris för mor och dotter på Stinsen! Vinnarna kommer få en lyxig makeover av proffsen på en av Sauvko salongerna, Elite och en häftig sminkning av makeup-artisterna på Makeup store. Stort grattis till vinnarna!
Tack Stinsen för en fin dag!
All Kärlek ❤️
I samarbete med Stinsen


8 kommentarer8 kommentarer om “Stinsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad duktig han är som klarar såna där hjärnskrynklarknåp, det är ju väldigt roligt men man kan ju bli smått tokig också när man inte klarar av det. När vi var på Universeum i Göteborg så fanns det en hel avdelning med såna där knep och knåp och jag klarade några men inte alla och det slutade med att min man nästan fick släpa mig därifrån så att vi skulle hinna med planet hem igen sen =)
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Tack för att du delar med dig av ditt liv. Gillar verkligen din blogg.
  Vilken fin kofta du har och så himla gott med sushi.
  Tänkte höra ang din Femme kollektion.
  Beställde lite kläder för ett tag sedan. Blev sjuk och missade att hämta ut paketet.
  Fick räkning från Klarna och påminnelser. Vågade inget annat än att betala de knappt 2000kr jag var skyldig.
  Känns bara så trist att jag inte har några kläder att njuta av.
  Går det på något vis att lösa? Att hitta min beställning osv.
  Så tacksam om du vill höra av dig!
  Kram

  Svara
 • Maila till [email protected] och berätta att du skrivit här så hjälper vi dig så gott vi kan.

  Svara
 • Hej Hannah! Det var ett tag sen jag läste din blogg, men nu är jag tillbaka. Härligt med Spanien och vilken jättefin text Mio skrivit på instagram! Vilken fin son du har 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas du haft en trevlig ”snabbis” i Spanien.
  Oh vill så gärna åka iväg ngn stans. Det här vädret gör mig både trött och lite
  deppig. Längtar såå efter värmen.
  Du ser lite trött ut. Hoppas du tar hand om dig och tar dig tid att vila upp dig i mellanåt.
  Stor kram till dig

  Svara
 • Åh nej, nu får jag skämmas…vi var på Stinsen också men jag är visst trögtänkt/frånvarande… Dottern ”-Mamma jag vill att vi går dit där de har boxningspelet” och jag fattade ingenting och sa att vi får ta det nästa gång eftersom vi måste hem t vår vovve…Hur kunde jag missa att se det? Vilken taskig mor på självaste mors dag

  Svara
 • Hej Hannah, åh vad härligt ni verkar att ha haft det!
  Ditt guldiga nagellack, vad är det för märke? Jag har letat mig blå efter ett just sådant!
  Kram Marie

  Svara
 • Vad fiffigt med hästarna för de mindre barnen.

  Svara