Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | juni 3, 2015

FIRA Uppdaterad

Hej igen vacker. Jag har fullt upp här hemma. Vida busar och har en galen förkärlek till vatten… att diska, hälla vatten på golvet, plaska och gegga tvål överallt.
Springer och torkar efter henne och föreslår hela tiden att vi ska pyssla och rita tillsammans istället. Men det är inte intressant. Liv älskar pyssel men Vida vill mest bara efterlikna en Duracell-kanin 🙂
Vilken storm det är ute! Var rädd att blåsa iväg när jag gick ut. Har fått hämta utemöbler nere i trädgården som flugit av altanen och vår stora kupa flög ut på pooltäcket.
Känns tryggast att stanna inne med Vida 🙂
Nu ska du få en fin tävling. Vill du ha chans att vinna en ljuvlig blus från Fira? 
  
Denna vackra blusen Dina, Candy kan bli din (värd 1199kr).
Den påminner om min blus Smilla i vitt från Fira som jag  hade på mig förra veckan när jag var på shoppingkväll.
  
För att vara med i tävlingen önskar jag att du ska svara rätt på frågan, samt lämna en motivering varför just du ska vinna och skriva det i kommmerarfältet till detta inlägg.
Fråga: Vad heter Firas vår/sommar-kollektion 2015?
Vinnaren utses på onsdag 10/6.
Lycka till!
Kram ❤️


171 kommentarer171 kommentarer om “FIRA Uppdaterad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan den heta Marrakech intense?
  Jag drar mig för att rensa garderoben men är i STORT behov av det! Jag drar mig just för att jag vill kasta allt som inte användts sen vi flyttade hit (1,5 år sen) och konstaterade att det blir TOMT i garderoben om jag gör det. Men får jag en fin blus att hänga in? Då SKA jag kasta åtminstonde 5 plagg! Eller ge till bättre behövande 😀 Då har jag iallafall påbörjat min rensning 😉
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Åååhhh!!! Ja, ja, jaaaa, vad jag vill ha!!! Fullkomligt älskar stilen och blusen!! Fyller 40 i dagarna och det skulle vara en fantastisk present!!! Kollektionen heter Marrakech Intense!
  Stor kram!

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense.
  Skulle bli såå glad om jag vann den fina blusen,då har jag något snyggt till midsommar.

  Svara
 • Har preeecis beställt klänningen Hannah, sååå vacker! Valde mellan blusen o klänningen så såklart önskar jag att vinna den. Marrakech intense heter kollektionen och jag bara älskar deras kläder.
  Stor kraam// Jessica❤️

  Svara
 • Så fin! Den vore något att vinna! Har fastnat i ett träsk med trista kläder och lyckas inte hitta något jag trivs i riktigt. Tycks köpa samma sorts kläder hela tiden. Att vinna den här fina blusen skulle vara en bra början på en helt ny garderob!
  Svar: Marrakech intense

  Svara
 • Marrakech Intense heter den.
  Jag har precis börjat min viktresa på Vikt Väktarna
  och det hade verkligen varit kul att få bära en så här fin blus,
  när några kilo till har försvunnit.

  Svara
 • Svaret är Marrakech Intense.
  Jag har bokstavligt talat drömt om din fina blus sedan du la upp din bild. Jag skulle bli så glad om jag vann denna vackra blus som jag kan använda på sommarens alla tillställningar. Efter en tung vår med en massa tråkigheter så hade en vinst av denna skönhet varit så välkommen, ett tecken på att en fin sommar väntar <3
  /Anna

  Svara
 • Marrakech intense
  När jag såg bilden på Smilla blusen så kasta jag mej in på hemsidan för att se den och drog en djup suck när jag insåg att den kostade mer än vad jag kan tillåta mej själv just nu . Varenda krona som går , sparas till barnens sommaräventyr så jag själv ligger på noll prioritet sedan detta extra sparandet började .
  Såå nu hoppas en kämpande ensamstående morsa på att vinstlotten hamnar på vår sida …. Skulle vara så himla roligt !! 🙂

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense. Jag vill vinna blusen då jag senaste 4-5 månaderna endast använt mamma-kläder. Vår lilla plutt kommer vilken dag som helst o då skulle det vara helt underbart med en fin blus att uppdatera garderoben med och som dessutom såg ut att vara väldigt amningsvänlig.

  Svara
 • Deras sommarkollektion heter Marrakech Intense! ☺️
  Åh vad jag önskar att vinna denna fina blus då jag är gravid med våran första bebis.. En fin lös och luftig blus hade varit perfekt i sommar! Just nu sitter inget tajt bra.. Även om jag inte är så långt gånget än!

  Svara
 • Svaret är Marrakech Intense och min motivering är:
  Jag är 47 år ung/gammal (beror på hur man ser det :)) och ska börja dejta igen efter skilsmässa och denna blus hade varit störtfin att ha på sig så att man kan locka till sig alla godingar som finns där ute! <3

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense
  Jaaa du, blusen ser helt fantastisk ut, skulle vara underbart att få bära ett sådant lyxigt plagg 🙂

  Svara
 • Marrakech Intense är svaret.
  En otroligt snygg blus som skulle vara en perfekt sommar present till mig själv. Är mammaledig & då går de mesta av i köpen till barnen & man glömmer för det mesta bort sig själv.

  Svara
 • Marrakech Intense heter den vackra kollektionen!
  Ohh varför skulle jag vinna den..? Jag är inte värd den mer än någon annan men ibland skulle väl lyckan och lyxen att äga ett så fint plagg få mig att känna mig fin i sommar 🙂 kramar

  Svara
 • Svaret är Marrakesh Intense. Jag vill njuta av sommaren i denna vackra blus, på min semester kanske leva lite i sus och dus. Jag känner mig glad och nöjd, men att vinna vore en fröjd!!

  Svara
 • Marrakech Intense.
  Som student har jag inte unnat mig mycket i klädväg det senaste året, eller överhuvudtaget egentligen. Nu inför sommaren vore det fantastiskt att få fylla ut garderoben med denna snygging.
  Tack för en fin blogg, kram!

  Svara
 • Marrakech Intense är svaret.
  Vill gärna vinna blusen helt enkelt för den är riktigt snygg

  Svara
 • Rätt svar: Marrakech Intense
  Om jag vann skulle jag ge blusen till min 21 åriga dotter som fyller år om två veckor.

  Svara
 • Rätt svar: Marrakech Intense
  Underbar sommar blus som skulle sitta som ett schmäck på mig när jag fyller 40 år i juli!!

  Svara
 • Marrakech Influense 2015 heter kollektionen.
  Varför jag skall vinna?
  Har gått ner 65 kg i vikt och det hade varit jättekul att komplettera min nya garderob med denna blus!

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen.
  Jag vill vinna denna blusen för min fantastiska lillebror tar studenten nästa vecka och jag vill så gärna ha något nytt på mig, kontot ekar tomt denna månaden och jag har långt kvar till lön. Det skulle vara en liten ljusglimt i min just nu mörka vardag. Smärtan som bränner i bröstet över att min storebror inte kommer att vara med och se vår lillebrors student. Igår var det 1 år och 5 månader sedan han gick hastigt och oväntat bort. Det kommer aldrig kännas bra, men på något vis har vi överlevt utan honom i nästan 1,5 år. Det är fortfarande så otroligt overkligt. Vid såna här tillfällen som student och födelsedagar och sommar som närmar sig när man ska vara fylld med hopp, glädje och värme så blir det tvärtom för mig. Hur kan jag njuta när han är borta?! Det är så orättvist för han skulle varit här med oss. Nåväl, jag ska inte skriva en hel novell här. Jag håller tummarna för en vinst. Stor kram till dig Hannah, Hälsningar
  Sofie

  Svara
 • Efter snart ett års amning av min andra och sista bebis

  Svara
 • Åhhhhh va underbar ,,,den heter Marrakech Intense 2015=)

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense
  Blusen ser fantastisk ut, den skulle va härlig att sätta på sig när vår oerhört efterlängtade bebis och lillebror har kommit ut från magen. Inte så långt kvar nu! Mammakläderna hoppas jag kunna skrota snabbt efter förlossningen 😉

  Svara
 • Marrakesh Intense. Bara för att se om jag nån gång kan vinna

  Svara
 • Hej.
  Svaret på din fråga är Marrakesh Intense och vinner jag skulle jag ge tröjan till min farmor eftersom hon är världens bästa och mysigaste människa.
  Hon hade blivit så fin!
  Kram

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen
  och blusen den får gärna sätta tonen
  i sommar på min stil
  kommer att älska denna ljuvliga textil

  Svara
 • Den heter Marrakesh Intense. Om jag skulle vinna den kanske det äntligen blir sommar med fin sommar färg, så man slipper höst våren med blåst och regn.

  Svara
 • Hej Hanna,
  den heter Marrakesh Intense , jag skulle såå gärna vilja vinna – få lite färg i tillvaron 🙂 tack för en jättetrevlig blogg! Med vänlig hälsning Anette

  Svara
 • Marrakesh Intense. Kan sällan köpa kläder till mig själv då allt går till barnen. Blusen skulle göra mig överlycklig!

  Svara
 • Martakesh Intense
  Håller tummar och tår att jag denna fina får 🙂

  Svara
 • Svar: Kollektionen heter Marrakech Intense.
  Många värdiga vinnare men värt ett försök! 🙂 Efter en lång tid av sjukskrivning är jag äntligen på benen. Är så glad att kunna återgå till mitt normala liv. Ett nytt vackert plagg i garderoben skulle liva upp vardagen alldeles extra, något jag inte har råd med själv efter denna sjukskrivning.
  Kram

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense!
  Varför jag tycker att jag ska vinna blusen?
  Jag älskar shopping och kläder men är student så får dessvärre hålla hårt i slantarna,
  Idag har jag äntligen skrivit klart min sista examination för terminen efter mycket slit och tårar!
  För att fira det vore jag väl värd den fina blusen! 🙂
  Vem som än vinner är säkert värd den 🙂
  Nu tar jag sommar och byter upp studier mot jobb några månader, ha en fantastisk sommar!

  Svara
 • Jag hade tänkt vara med och tävla, men när jag började läsa andras kommentarer inser jag att andra behöver/ är värda den mer än jag. Det blir ett svårt jobb att välja, Hannah!

  Svara
 • Marrakech Intense. Vill den vackra blusen vinna, annars inget ute bliva. Vill vinna, behöver verkligen den. Kram Linda

  Svara
 • Marrakesh Intense
  Är gravid med en månad kvar, och är så jätteglad över det jag har.
  Längtar tills han kommer ut, och även till att få ”klä upp” mig till slut.
  Behöver alltså nya fina kläder, hoppas bara nu att det blir vackrare väder!

  Svara
 • Marrakesh Intense
  Är gravid med en månad kvar, och är så jätteglad över det jag har.
  Längtar tills han kommer ut, och även till att få ”klä upp” mig till slut.
  Behöver alltså nya fina kläder, hoppas bara nu att det blir vackrare väder!

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakesh Intense. Jag vill gärna vinna då min minsta ”duracell kanin” på 3 år råkade torka av blåbärssylt på min favoritklänning (förvisso gammal) i helgen. Tvivlar på att jag får bort fläckarna:(.

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense
  Ååå jag skulle så gärna vilja vinna

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakesh intense. Skulle vara så roligt att vinna denna underbara blus då jag har tänkt ge min man en överraskningskväll i present, och då skulle denna passa såå bra för denna kväll! Hoppas,hoppas!

  Svara
 • Svar: Kollektionen heter Marrakech Intense.
  Är gravid i v19 och plötsligt har jag inga kläder som passar. Den här blusen skulle va underbar att få bära i sommar.

  Svara
 • Världens finaste Fira kollektion vår 2015 heter Marrakech (intense).
  I mina drömmar ser jag mig i denna rosa pralin plus slitna jeans och mina Emonk- skor (drömsko) glidande fram på bryggan på Smögen när sommaren står i full blom! Min drömblus skulle sitta som en smäck och göra min tuffa vår värd allt slit! #girlpower

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakesh Intense.
  Det vore fantastiskt att vinna denna fina blus då jag upptäckt att blusarna i garderoben
  helt plötsligt blivit färre och färre…. Inser efter ett tag att jag har en blustjuv i familjen, dvs
  min vackra, underbara tonårsdotter som hittat in i mammas garderob:)

  Svara
 • Marrakech intense heter Firas kollektion. Turen brukar aldrig lysa över mig, trots det tycker jag det är kul att satsa. Kanske älsklingsblusen blir min denna gång annars får jag tävla nån annan gång.

  Svara
 • Hej Hannah! Kollektionen heter Marrakesh Intense. Jag har gått ner 19 kg skulle bli så glad över denna söta blus 🙂 då min sommargarderob är nästintill tom. Med vänlig hälsning, Maria

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech Intense
  Såå snygga och somriga kläder, skulle verkligen lyfta min sommargarderob

  Svara
 • Hej hannah! Tack för en fantastisk bra blogg! Den enda jag läser faktiskt

  Svara
 • Efter att velat och inte vågat slog jag på stort- läste upp betyg- gjorde högskoleprov och kunde klappa mig själv på min 40 års dag och säga: du gjorde det! Följde min dröm sen
  20 år och efter 4 barn ta mig i kragen och tänka fan livet är för kort. Att inte nöja sig, att inte bli den där bittra som inte tog steget. Att tro på mig själv. Jag fixar det. Trots min ålder, trots barnen. Allt går bara man ger sig f på det! Utan inkomst hela sommaren dock för då får man inget csn och inget sommarjobb….så skulle det vara kul att få nåt fräscht i garderoben. Keep searching dont settle sa Steve Jobs. Det är aldrig försent❤️

  Svara
 • Marrakesh intense såklart. Glömde det

  Svara
 • Marrakesh intense såklart. Glömde det

  Svara
 • Marrakech intense
  För 1,5 år sen fick min då blott 44-årige man en svår stroke som gjort vårt liv till en ständig kamp. Det hade varit så härligt att få vinna och få känna sig lite extra fin i en annars rätt så sorgsen vardag.

  Svara
 • Firas underbara kollektion 2015 heter Marrakech Intense. Helt fantastiska kläder! Hittade Fira som märke nu i våras. Så mycket fint. Jag håller tummarna för vinst då jag kämpar som en tok med ett mer hälsosamt liv. Äter mer sunt, börjat med träningsformen Crossfit och skulle bli så oerhört tacksam över en vinst av denna ljuvliga tunika, som en liten extra boost.

  Svara
 • hej Hanna, kollektionen heter Marrakech Intense. Jag tror aldrig jag sett en vackrare blus och skulle så gärna ha den på mig när vi ska fira min mans födelsedag i London i slutet av juni. Kram Lotta

  Svara
 • Marrakech intense
  Helt underbar blus! Skulle bli överlycklig om jag vann den.
  Tack för en härlig blogg, fina Hannah! Kram Madelene

  Svara
 • ❤️❤️ MARRAKECH INTENSE! ❤️❤️

  Svara
 • Marrakech intense
  Efter en del misslyckade IVF, känner jag att jag bör fokusera på annat. Älskar mode, och denna blus är som en dröm! Har aldrig vunnit nåt förut, så håller tummarna hårt! kram

  Svara
 • Fina Hannah, här har du en småbarnsmamma som nyligen diagnostiserats med Ms som aldrig ens skulle kunna drömma om att köpa en så vacker blus till sig själv då varje krona som blir över går till dom små i huset. Men tänk så vansinnigt glad jag skulle bli om jag vann en så fin blus, det skulle verkligen muntra upp i en tid som varit kämpig. Och just det, Firas sommarkollektion heter marrakesh intense 🙂

  Svara
 • Hej,
  Vill gärna vinna detta fina pris. Kollektionen heter Marrakech Intense!

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense, en underbar romantisk kollektion.
  Varför just jag ska vinna? Kanske för att jag är så himla galet nykär o går på små moln eller bara för att jag helt enkelt är värd den 😉
  Tack för en härlig o inspirerande blogg.

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech Intense, en underbar romantisk kollektion.
  Varför just jag ska vinna? Kanske för att jag är så himla nykär o går på små moln eller helt enkelt bara för att jag är värd den fina blusen 😉
  Tack för en inspirerande blogg.

  Svara
 • Marrakech intense
  efter en tuff vår med sjukskrivning, operation av cysta i äggstock och början på kampen att få barn skulle en fin blus att pryda sommarens härliga stunder glädjas.

  Svara
 • Hej Hanna! Den fina kollektionen heter Marrakech intense!
  Jag skulle jättegärna vinna den fina blusen då jag skulle vilja fira mitt sista sommarlov någonsin med en fin present till mej själv, det tycker jag är värd när jag sen bara har en termin kvar på univeristetsutbildningen Förskollärarprogrammet! 🙂

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen!
  Jag har sedan lång tid tillbaka ÄLSKAT firas kläder. Efter att ha börjat mina studier på högskolan så räcker inte riktigt student-budgeten till och jag har inte haft möjlighet att köpa denna underbara blus. Att vinna denna skönhet hade varit den bästa starten på mitt ”sommarlov”!

  Svara
 • Marrakech intense heter den. Skulle vara en fin sommarpresent och en härlig avslutning efter att all koncentration har gått till min sons nalkande student <3

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen. Jag älskar firas kläder men som student räcker inte pengarna alltid till. Jag vill vinna denna blus så att jag har något nytt och fint att ha på mig på midsommar. 🙂

  Svara
 • Marrakech intense är namnet på kollektionen 🙂
  En rosa pärla jag vill vinna , så att jag kan få glimma.
  Då jag har svårt med blusar ( pga stora bröst) denna skulle matcha till sommarens finaste klackar !Åh vad jag vill vinna, då skulle jag bli sommarens lyckligaste .

  Svara
 • Marrakech intense heter den underbara kollektionen.
  Jag skulle bli världens gladaste om jag vann eftersom det är min 25 års dag i morgon. Skulle bli en perfekt present till mig själv.
  Tack för en fin blogg, kram Isabell

  Svara
 • Hej Hanna!
  Kollektionen heter Marrakech Intense 🙂
  Jag har länge spanat på Firas blusar men har inte riktigt budgeten för det. Det skulle vara så himla roligt att vinna denna fina blus 🙂

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense, skulle vilja vinna för att den hade varit en riktigt fin present till mig själv. Jag prioriterar aldrig mig själv 🙂

  Svara
 • Hej! Firas sommar/vår kollektion heter marrakech intens! Varför jag tycker att jag ska vinna tävlingen? För att jag älskar deras stil på kläderna. Ingen annan blus är den andra lik, om de så bara skiljer några sömmar eller små detaljer. Springer runt i deras blusar dagligen, likaväl på jobb som på fest, underbart material!
  Kram

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense.
  Denna blusen hade passat mig perfekt. Vem passar bättre i den än en förskolelärare som blir extra glad då budgeten inte räcker till för en sån snygg blus!

  Svara
 • Kollektionen heter marrakech intense. Har börjar nytt jobb, från förskollärare till administration, från lediga och enkla kläder till snyggare och mer klätt ekar min garderob tomt på just sådana plagg. Dena ursnygga tröja skulle hjälpa till att fylla ut på ett färgglatt sett

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense.
  Jag vill gärna vinna så jag kan ge denna fina blus till min dotter som bor 60mil från oss och som vi saknar väldigt mycket. Hon skulle bli så glad och överraskad. Jag älskar att göra henne glad med små överraskningar då och då. Hon är verkligen värd det.

  Svara
 • Hej Hanna

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense!
  Jag skulle bli otroligt glad om jag vann denna otroligt fina blus, då jag precis har börjat på ett nytt jobb och även köpt mig min allra första lägenhet! Så i början kommer jag inte ha råd att handla en massa fina kläder till mig själv utan lönen får gå till räkningar och mat.
  Nu håller jag mina tummar och hoppas på det bästa.
  Kram 🙂

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense.
  Skulle gärna vilja ha nått nytt, då det känns som en evighet sedan jag unnade mig nått klädesplagg. Är sjukskriven pga min fot, och har inte kunnat lämna min lägenhet. <3

  Svara
 • Marrakech intense är svaret på frågan 😀
  vilken fin!! Den hade jag gärna velat köpa..men jag inga pengar har….
  Jag vill kunna ge något fint till en vän som står mig nära..hon har en jobbig period framför sig och jag tycker hon kan behöva lite uppskattning.

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intense.
  Jag älskarFiras blusar och rosa och jag fyller 42 år den 10 juni, vilket är på onsdag:) hade varit en fin vinst på min födelsedag. behöver en snygg blus att känna mig fin i.
  kram
  Louise

  Svara
 • Svaret är: Marrakech intense.
  Är nere förtillfället. Vill byta jobb och uppfylla mina drömmar men vågar inte och känner att jag inte är redo samtidigt som jag aldrig varit mer redo. Denna blus skulle göra mig så glad mitt i allt tänkande.. 🙂

  Svara
 • Deras vår/sommar kollektionen 2015 heter marrakech intense.
  Jag hoppas på att ha turen på min sida då jag sällan känner att jag kan ha råd att unna mig något fint fast jag även vill och borde göra det då och då. Man halkar alltid in på barnavdelningen det första man gör i en affär och jag känner att jag tappar ’modet’ lite. Så med hjälp av den här skulle jag känna mig pigg, fräsch, modern och väldigt snygg. Så du får gärna sätta lite färg i min garderob och även ta med dig lite sommar och sol, tack!

  Svara
 • Fira marrakech intense

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen. Jag bara vill ha den! 😉 Hade suttit som en smäck på sommarens alla äventyr.

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen.

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen. 🙂 skriver min sista sals tenta för termin på fredag vore en fin belöning

  Svara
 • Hej finaste Hannah.. Läser ofta din blogg, vilken fin o underbar människa du verkar vara, alltid så fin o fina kläder, ville bara du skulle veta de 🙂 kollektionen heter marrakech intense… Blusen och deras kläder är ju helt ljuvliga , älskar dom… men tyvärr lite för dyra för min undersköterske lön o tre barn…. Suck
  … Hade varit sååå roligt att vinna den o ja hade bärt den me stolthet … Känslan när man har på sig snygga fina kläder, den är underbar…
  Håller alla tunmar o tår

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen. 🙂 skriver min sista sals tenta för termin på fredag vore en fin belöning. sen är
  man inte as tätt som student så vore roligt att fina en fin blus 🙂 kram

  Svara
 • Hej,
  Marrakesh Intense!
  Hoppas vinna blusen Dina till min dotter Dina!
  Hon har flyttat utomlands och det vore kul
  att skicka den fina blusen till henne.
  /H

  Svara
 • Hej Hanna

  Svara
 • Svar på frågan : Marrakech intense.
  Jag behöver nåt plagg som passar lika bra i storstan som på beachen.Å denna sockersöta tunikan passar just överallt.Nu saknas bara solen.

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen!
  Har haft en tuff tid på mitt första år i gymnasiet och allt vad det innebär med prov, uppsatser och läxor. Det blev inte bättre av att bli utfryst av människor man trodde det gick att lita på, så sårbar som man är i denna ålder.
  Nu är det snart sommarlov, betygen är satta och det har blivit mycket bättre i skolan. Därför hade denna blus blivit ett fint minne av att allting faktiskt ordnar sig.

  Svara
 • Svar : Firas vår/sommar-kollektion 2015 heter Marrakech Intense !
  Det var alladeles för länge sedan jag fick köpa något till mig själv .
  Vinner aldrig men hoppas ändå kunna bli fin i denna underbara blus från Fira!

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen.
  Väntar mitt andra barn och längtar efter att få känna mig fin! Skulle göra det i den ljuvliga tunikan.

  Svara
 • Svar ; Firas vår/sommar-kollektion 2015 heter Marrakech intense !
  Det var alldeles för länge sedan jag fick något nytt och denna underbara blus skulle göra mig glad.
  Vinner aldrig men hoppas ändå .

  Svara
 • Hej du härliga blogg!
  Marrakech Intense heter kollektionen.
  Den fina blusen hade varit perfekt i sommar på semestern i inte mindre än Marocko, Marrakech!
  Jag behöver uppdragdera min sommar garderob. På senaste tiden har jag bara köpt massa presenter till familjen och pojkvännen och inte alls tänkt på mig själv. Dessutom har inget fallit mig i smaken som den här blusen! I den hade ja fått stråla bland människorna i paradiset i sommar 🙂

  Svara
 • ❤️ Marrakech intense ❤️
  ”Fira bästa tunikor har
  Alla borde äga en var
  Till jobbet eller på fest
  Vart passar Firas kläder mest
  Jo överallt du vill…och lite till!”

  Svara
 • Marrakech Intense
  Så snygg så rätt
  Passar mig på alla sätt!
  Perfekt topp till sommarens fester,
  När man får härliga rara gäster.
  Håller tummar och tår
  att jag snyggaste blusen får!
  Kattis

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech Intense!
  Jag är helt galet förälskad i Firas fina kläder! Och det finns så mycket fint att välja på, att det aldrig går att bestämma sig för vilken eller vilka man ska köpa. Det problemet har iallafall jag! Jag är en tokförälskare i de tygmaterial som firas kläder är gjorda i. Man känner sig som en ängel. Lika fin och lika lätt som kläderna ser ut att vara.
  Man känner sig alltid underbart fin i deras kläder. Det här är en superfin blus!! Din blogg är supergo att läsa, passar mig perfekt i smaken eftersom jag tycker om att läsa om vardagarna hos folk. Och du inspirerar mig!!

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech intendent.
  Vilken vacker blus. Så man blir kär. Skulle bara älska att få bära den med solbränna hy och ett par fina shorts till. Sandaler på fötterna och ströva runt i ett varmt härligt soligt sommar Svergie.

  Svara
 • Marrakech intense heter kollektionen. Jag skulle bli jätteglad om jag vann, älskar blusar och den hade suttit perfekt….

  Svara
 • Marrakech intense heter Firas vår/ sommar kollektion.
  Älskar Firas härliga färger på plaggen passar perfekt mot solbränd hud.

  Svara
 • Marrakesh instense heter kollektionen o min motivering. Går runt i sorg då min moster är svårt sjuk i cancer, och har av ren reflex börjat klä mig enbart i svart för jag inte vill sticka ut, har panik bara av att gå o handla på maxi. Rädd för någon ska se mig o börja fråga om henne 🙁 nu är de dags för mig att börja tänka positivt och då är en bra start att få lite färg bland kläderna 🙂 kram

  Svara
 • Marrakech intense

  Svara
 • Marrakech intense heter den.
  En blus från fira hade satt guldkant på min sommar.

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech Intense.
  Efter att ha tappat massor i vikt så har jag knappt några som helst snygga tröjor, ännu mindre snygga blusar. Detta är min stil, så snälla låt mig vinna

  Svara
 • Åh, vilken underbar blus!! Nytt jobb, sista ungen utflugen, stolt mormor. Nu är det äntligen dags att börja ta hand om mig själv också! Ny garderob skulle vara en välbehövlig början 🙂
  Kollektionen heter Marrakech Intense.

  Svara
 • Kollektionen heter: Marrakech Intense. Vilken underbar blus, så härlig den ser ut inför sommarkvällarna som hägrar.

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen.
  Motivationen är att den blusen skulle vara perfekt att glassa i under min semester på Gotland. 🙂

  Svara
 • Den fantastiska kollektionen heter Marrakech Intense! Jag är gravid för andra gången. Min förra graviditet var riktigt jobbig med konstant oro från början till slut. Denna gång har jag vågat känna tillit och kan njuta på ett helt annat sätt. I denna blus skulle jag känna mig vacker och stolt med min mage 🙂 Tack för en fab blogg!

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen och jag skulle vilja en blus till min mamma som i många år har kämpat med depression och viktproblem. Äntligen är hon där hon vill vara, mår bra, har gått ner nästan 30kg och har åter blivit den mamma som vi har saknat!

  Svara
 • Marrakesh intense heter kollektionen. Jag har hamnat i ångestträsket med allt vad det innebär. Kanske en fin blus kan hjälpa mej en stund att få känna mej fin & härlig ”utvändigt”. Det piggar ju faktiskt till insidan också!
  Kram

  Svara
 • Den heter Marrakesch Intense. Tycker de blusarna är jättefina och provar och se om man kan ha lite tur. Hade blivit överlucklig

  Svara
 • Åh älskar dessa fina kläder. Rätt svar är Marrakech Intense.
  Jag skulle vilja vinna för att jag gått ner 50 kilo i vikt på egen hand utan operation. Nu skulle jag vilja visa upp min nya kropp i denna ursöta blusen från Fira. Ha en toppendag. Kram

  Svara
 • Hej, den heter Marrakesch Intense, och motiveringen är: …det är verkligen ”min” färg 🙂

  Svara
 • Marrakesch Intense är det rätta svaret.
  Varför just jag ska vinna? Jag ammar och har mest klänningar i min sommargarderob. Att amma i klänning innebär att man visar hela magen och benen, sitter naken typ. Bör undvikas

  Svara
 • Såhär sent i kommentarerna kanske man inte har en chans;)
  Marrakesch Intense, så mycket fint ju..:)
  Motiveringen; Jo.. jag köper aldrig nått i ”färg” Hade vart kul att vinna något såhär fint:) hade piffat upp mig i sommar:)

  Svara
 • Marrakech Intense! Skulle bli superglad om jag vann denna fina blus. Precis min stil. Vinner aldrig något men håller tummarna denna gång. Härlig blus för härliga sommarkvällar.

  Svara
 • Marrakesch Intense. Skulle bli överlycklig om jag vann blusen för den är så fin! Har en del roliga saker framöver och då skulle den passa fint att ha på sig. Önskar Dig en fin dag! Kram från Helene

  Svara
 • Firas kollektion heter Marrakesch Intense! Skulle gärna vilja vinna eftersom de har så fina kläder, framförallt deras blusar är så fina och söta.

  Svara
 • Marrakesch Intense heter Firas vår/sommar kollektion 2015.
  Jag skulle vilja vinna för den var så sjukt snygg.
  Kram

  Svara
 • Firas vår/sommarkollektion 2015 heter Marrakesch Intense.
  Jag har precis lämnat in mitt examensarbete på juristprogrammet och känner att jag är värd att unna mig något men som för många studenter är ju inte pengar det man har mest av. Jag tycker även att blusen är alldeles fantastisk!

  Svara
 • Den vackra och befriande kollektionen heter Marrakech Intense. Den inspirerar en att vilja resa till soucksen i Marrakech och dricka high tea i riadsen!

  Svara
 • Den fantastiska kollektionen heter Marrakech Intense!!
  Så vacker blus att ha en varm sommar kväll!

  Svara
 • Vår/sommarkollektionen heter Marrakesch Intense!
  En fin sommarpresent till mig som bott på internat hela terminen och inte kunnat unna mig något fint från fira då jag inte haft möjlighet att ta mig dit! Kram!

  Svara
 • Vår/sommarkollektionen heter Marrakesch Intense!
  En fin sommarpresent till mig som bott på internat hela terminen och inte kunnat unna mig något fint från fira då jag inte haft möjlighet att ta mig dit! Kram!

  Svara
 • Vår/sommarkollektionen heter Marrakesch Intense!
  En fin sommarpresent till mig som bott på internat hela terminen och inte kunnat unna mig något fint från fira då jag inte haft möjlighet att ta mig dit! Kram!

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen.
  En Fira blus vill jag hemskt gärna vinna,
  …tänk vilken dröm att i garderoben denna får finna!!!
  Kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Marrakech Intense heter kollektionen.
  En Fira blus vill jag hemskt gärna vinna,
  …tänk vilken dröm att i garderoben denna får finna!!!
  Kram <3

  Svara
 • Marrakech Intense är svaret.
  Efter stor viktnedgång (80kg ner på vågen) så är jag i stort behov av ny fin garderob. Färgen och stilen på blusen hade passat mig perfekt. 🙂

  Svara
 • Vårens fina kollektion heter Marrakech intense<3 Efter en mörk vinter, vart jag så inspirerad av Firas kläder o bilder.. Så Sommarkänsla hade kommit till mig oavsett väder av att bära denna underbara blus med färgen jag älskar 🙂

  Svara
 • Marrakech intense heter vår kollektionen!!
  Vill vinna denna blus, så jag kan vara sommar snygg I London, när jag n pluggar,O få lite sommarfeeling fast jag ska läsa när alla solar o badar 🙂

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense!
  Jag vill vinna denna fantastiska blus som en belöning för att jag tar examen nu i dagarna, efter 15 års pluggande i sträck. I juni börjar jag på mitt första riktiga arbete som sjuksköterska på akademiska sjukhuset! Även om det kommer bli underbart att få riktig lön så gissar jag på att mycket pengar kommer gå till att betala av min CSN-skuld och spara till lägenhetsköp (har bott med min pojkvän i tre år nu i en mini-etta på 16 kvm). Shopping kommer inte vara prioriterat så jag skulle bli helt överlycklig om jag vann den fina blusen! Kram.

  Svara
 • Åh va fina kläder! Svaret är Marrakech Intense Fira S/S 15.
  Får hålla tummar och tår att jag vinner den fina blusen till varma sommarkvällar som lyser med som frånvaro just nu men som kommer snar<3
  kram
  Stina

  Svara
 • fina kläder! Svaret är Marrakech Intense Fira S/S 15.Underbar blus till sommarens festival och sommarens sköna vindar..Vore himmelsk underbart att en dalkulla/diva få bära=LYCKLIG!!!dala kramar

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense!
  Det skulle vara fantastiskt kul att vinna den av flera olika anledningar, men största anledningen är att jag skulle ge den vidare till min vän som kämpat i ett helt år med svårigheter runt sig. Hon kom in i mitt liv när vi båda hade det tufft och vi har kämpat, stöttat och tagit oss igenom det tillsammans. Har velat visa hur tacksam jag är som fått henne i mitt liv och jag vet att hon skulle älska denna blusen….
  Malin

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense
  Varför just jag ska vinna den är för att jag tror att kvalitén är bra nog för att jag ska kunna ha den i flera år (precis som jag har med de favoritkläderna jag har med rockig, tuff och lite romantisk touch precis som denna är).

  Svara
 • Den heter marrakech intense.
  Jag skulle vilja bli både uppiffad på utsidan och på insidan.
  En mammaledighet börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Känns vemodigt att lämna ifrån sig det finaste man har

  Svara
 • Marrakech Intense!
  Jag rensade ut gamla och slita och för små kläder ur garderoben igår och nu gapar där tomt…
  En snygg blus som passar vid alla tillfällen skulle få hedersplatsen och bästa galgen under de stunder den inte används!

  Svara
 • Marrakech Intense!
  Älskade verkligen blusen och ser verkligen fram emot att få använda den i sommar till ett par snygga jeans och bruna ballerina skor! Skulle vara himla kul att vinna!

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense
  Skulle vara perfekt för min flickvän till sommaren kan inte vänta tills jag få se henne i denna ursnygga blus.

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense
  Om 3 veckor åker hela min familj , inkluderat 2 barn sen tidigare, ny sambo + vårt gemensamma barn på semester tillsammans för första gången. Som vi kämpat för att få vara tillsammans. Mycket tårar har runnit och att behöva slitas från sina barn långa perioder har varit fruktansvärt.Nu äntligen ska vi njuta av vår Italien semester och denna söta blus packar jag gärna med.
  Kram
  Anna

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense Fira S/S 15.
  Det ser ut att vara en härlig blus i en fin rosa färg som jag tror att jag skulle trivas riktigt bra i. Dessutom skulle jag ju bli väldigt snygg i den också! 😉
  Vill även passa på att tacka dig Hannah för en trevlig blogg! Läser den varje dag. Ha det bra! 🙂

  Svara
 • Marrakech Intense heter kollektionen.
  Ensamstående mamma med en liten guldklimp på 16 månader,skulle bli så glad om jag vann då plånboken är tunn. Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Marrakech Intense
  jag älskar rosa och letar just nu efter nåt att ha på midsommar,denna vore toppen!

  Svara
 • Marrakech intense.
  Tycker jag är värd en fin blus från Fira.
  Är en bra medmänniska som alltid hjäper mina vänner när det behövs.
  Har själv haft det lite jobbigt ett tag men som tur är så har det vänt.
  Håller nu tummarna att jag kommer vinna den fina blusen

  Svara
 • Marrakech intense
  Som småbarnsmamma som inte prioriterar att lägga ner tid på sig själv så skulle jag bli jätteglad att vinna denna fina blus.
  Tack för härlig blogg!

  Svara
 • Hej!
  Är gärna med.
  Marrakech Intense
  Så vackert så kvinnligt. och användbart. Både till vardags och fest.
  Vore toppen att fylla ut garderoben med en ljuvlig blus till
  sommaren.
  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

  Svara
 • Marrakech Intense!
  På ondag 10:e väntar operation och 8 veckors rehab och kryckor för mig. Skulle bli jätteglad om jag vann den fina blusen. En glad överraskning efter narkosen

  Svara
 • Marrakech intense
  Jag bara älskar rosa & att få vinna skulle verkligen
  vara lyx. Köper aldrig något till mig själv, det är alltid
  barnen som får…
  Skulle verkligen göra min dag om det blir just jag
  som vinner!
  Tack för en bra blogg med ”allt i ett” & att du delar
  med dig.
  Kram från Carola

  Svara
 • Svar: Marrakech intense
  Medelålders tant som letar efter sin egen sommarstil.
  Har snöat in mig på gypsykläder och anser att även en 42 åring kan bära det utan att verka längta tillbaka till 25-årsåldern…
  Jag anser att jag skulle bli smashing i denna godbit och bära den vid varje tillfälle jag kan hela sommaren och kommer känna mig som en dröm!
  /Love Malinapralina <3

  Svara
 • Marrakech Intense
  Sommar och sol, och endast en kjol. En blus skulle man ha till och med en vinst får jag som jag vill 🙂

  Svara
 • Marrakech intense!
  Jag har precis avslutat min femte termin på universitetet och det skulle vara en perfekt sommarpresent till mig själv!

  Svara
 • Hej
  Jag är gärna med, jätte fin vinst!
  ” Maarakeche Intense
  Ha en härlig helg / Kram Nettan

  Svara
 • Svar: Maarakeche Intense
  Tänk att få vinna en sådan vacker blus när livet just nu känns väldigt deppigt då pojkvännen som jag älskade så brytit ♡

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense
  Väldigt vacker blus som man skulle känna sig fin i!

  Svara
 • Kollektionen heter Marrakech Intense.
  Blir aldrig av att man unnar sig själv något fint utan det som inhandlas blir till småtjejerna hemma, så denna fantastiska blus skulle verkligen jag vilja glänsa i!

  Svara
 • Firas vår /sommarkollektion 2015 heter ”Marrakech Intense”.
  Att få äga en så snygg tunika som man annars bara ser i bloggar och webb shoppar skulle vara en så härlig känsla av lyx!!!!

  Svara
 • Svaret är: Marrakech Intense!
  Skulle vilja ge denna vackra blus till min underbara dotter Lykke. För att hon är en så go, glad & omtänksam tjej. Hon förtjänar verkligen en lyxig present från Fira.

  Svara
 • svar: Marrakech Intense
  Vilken fantastiskt vacker tunika. Med två småbarn har min garderob blivit väldigt liten och trist de sista åren. Jag skulle bli väldigt glad om denna fina tunika fick förgylla min sommar

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense
  Jag är 21 år och ska på min första dejt någonsin nästa helg, är så nervös så jag vill dö. MEN!! Jag sitter här och fantiserar om hur jag ser fantastisk ut i denna fina blus, och då kan det ju inte gå fel?? 😉 Därför tycker jag att jag ska få chansen att vinna!

  Svara
 • Den heter Marrakech Intense <3
  Läckraste blusen, såklart jag är med- jag kikade in på vår/sommarkollektionen och hittade en massa läckert och så fantastiskt snyggt <3
  Det skulle vara fint med denna till när mannen och jag firar årsdag:)
  Hoppas och delar såklart,
  ha en fortsatt härlig helg ! 🙂

  Svara
 • ”Marrakesh intense”
  Åååh vilken härlig blus! Vilken fin vinst, skulle bli jätteglad om jag vann den!
  Tack för en fantastiskt inspirerande och äkta blogg. Sommarkramar!

  Svara
 • Svar: Marrakech Intense
  Jag skulle behöva lite snygga plagg i min tråkiga mammagarderob!
  Mvh
  Charlotta

  Svara
 • Marrakech intens
  Varför Jag ska vinna? För jag tror att den skulle passa mig alldeles utmärkt
  Fin söndag önskar jag dig!
  Kram Erika

  Svara
 • Marrarakech Intense heter vår/sommar-kollektionen 2015.
  Åhh vilken fin blus!! Min favoritfärg! Och älskar mönstret!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vilken underbar blus!!!
  En singel mamma med två barn i sitt hus vill gärna vinna denna blus! Nyss blivit arbetslös, då förstår ni blire inte mycket ös! Med en snygg blus på
  skulle morsan leva upp, kanske bli så fin så hon får en date med en fräsch tupp?!

  Svara
 • Marrakesh Intense
  Skulle passa mig perfekt …
  because i’m worth it Hannah

  Svara
 • Svar: Kollektionen heter Marrakech Intense.
  har bara varit med om massa sorg och tråkigheter senaste två åren. kan få vända nu med lite glädje i livet som att vinn detta 🙂
  kram och tack för fin blogg

  Svara
 • Heter Marrakesh Intense.
  Har precis gått igenom min garderob och kollat sommar kläder. Nu är jag deprimerad! Har inget fint att ha i sommar vare sig på midsommar eller 40 års fest. Så denna tunika skulle komma till användning hos mig och älskas och vårdas 😉
  Ha en fin sommar!
  Mvh
  Malin

  Svara
 • 1. Kollektionen heter Marrakech Intense!
  2. Vilken söt och underbar blus! Jag skulle så gärna vilja vinna för att fira att den ljuvliga våren är här och vi har hela den underbara sommaren framför oss! Känner att jag redan fått mera krafter efter alla sjukdomar som varit senaste året och ser positivt på framtiden. Ljuset har kommit tillbaka, doften av blommande hägg sprider sig och snart slår de härligt doftande syrenerna ut i full blom! Mina favoritårstider är vår och sommar, så jag njuter verkligen till fullo nu. Skulle vara fantastiskt att få klä sig i den fina blusen i sommar, förhoppningsvis med lite färg på den ännu bleka kroppen!

  Svara
 • Svara
 • Svara