Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | juni 8, 2015

Make over hos Creative Headz

Hej igen vacker. Sitter och väntar på hela leveransen med FME-kläderna till vår utförsäljning som börjar imorgon. Börjar bli lite orolig att budfirman inte dyker upp. De är flera timmar sena. Håller tummarna att de kommer snart.
Passar på att bjuda dig på en helt galet bra tävling.
Vill du få dig en uppfräschning, en make over inför sommaren?
Nu har du chansen att vinna en lyxig eftermiddag hos Creative Headz. En behandling med klipp, färg och styling samt att man får hårkonsultation och lite bubbel till det. En lyxig helrenovering helt enkelt 🙂
Bli riktigt snygg inför semestern.
 
Jag går själv hos Nathalie på Crestive Headz och är så otroligt nöjd. Var där senast idag och färgade  utväxten. Salongen är cool och fräsch och alla är så trevliga men framförallt grymt duktiga.
  
För att vinna önskar jag rätt svar på frågan samt en motivering varför du ska vinna en make over hos Creative Headz. Skriv det i kommentarsfältet nedan.
Hur många salonger har Creative Headz i Stockholm?
Dela gärna med dig av något roligt hår/frisyrminne också. Mitt värsta minne är när jag var barn och fick tuggummi inkletat i mitt långa mörka hår. Mamma fick ta fram saxen och klippa av det och efter det trodde alla att jag var en pojke 🙂 Med virvlar, likt ett virvelmarsvin, stod håret åt alla håll och kanter och jag kunde inte göra något åt det. 
Jag blev blond av misstag också. Skulle gå en hårvisning när jag var drygt 16 år och de färgade mitt hår i massor av olika färger. För att få bort det blev de tvungna att bleka mitt hår. Efter det blev jag blond 🙂 Men ibland så går jag tillbaka till mitt bruna hår. Oftast när jag är gravid av någon anledning. Men jag trivs bäst i ljust hår och Nathalie färgar, klipper och stylar mitt hår precis som jag gillar. 
Vinnaren utses om en vecka, måndag 15/6. Glöm inte att lämna e-mailadress i din profil så jag kan nå dig om du vinner.
Lycka till!
All Kärlek ❤️
 


98 kommentarer98 kommentarer om “Make over hos Creative Headz”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så fin i ditt blonda hår, men jag kan tänka mig att du passar lika bra i brunt. Jag följer din härliga blogg varje dag, och får sjukt mycket inspiration. Du är ärlig och rolig, och tar upp både ”högt och lågt”. Fortsätt så, det är många med mig som blivit lite beroende. Ha en kanonfin dag, och hoppas att kläderna snart dyker upp!!
  Kram

  Svara
 • Vad fin du blev i håret! Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill först tacka dig för en underbar inspirerande och varm blogg! Följt dig i flera år men första gången jag kommenterar. 🙂
  Såg tävlingen och kände mig så träffad för detta är verkligen något jag skulle behöva, bli ompysslad! 🙂
  För ett år sedan tog jag examen från mig drömutbildning och under ett års tid har jag jobbat på mitt gamla jobb heltid samt sökt jobb inom det jag pluggat. Varit på flera intervjuer och blivit bortval p.g.a inga erfarenheter gång efter gång. Men jag har hur tufft det än varit aldrig gett upp min dröm och nu för två veckor signade jag upp mig för en tjänst som jag verkligen ville ha och som passar mig som handen i hansken! Så allt går om man vill, även fast det ibland kan ta ett tag och man får gå i motvind! 🙂
  Jag känner då att jag är otroligt värd att bli bortskämd och få fint, välmående hår nu inför starten på mitt nya jobb 🙂
  Svar på tävlingen: Creative Headz har 3 salonger i Stockholm.
  Måste även dela med mig lite om en hårhistoria jag har:
  För 7 år sedan sparade jag ihop pengar till en hårförlängning, vilket gick på 5000:-. Gick stolt som en tupp till salongen och satt där snällt i 4-5 timmar. När allt var i satt och håret gick ända ner till rumpan så sa frisören – jaha, då var jag klar då.
  Jag kollade mig i spegeln och det såg ut som skit! Inte inklippt eller fixat och jag skulle samma kväll 2 timmar senare iväg på en stor företagsfest…..
  Har aldrig känt mig finare……hahaha!
  Ha en underbar kväll!
  kramar!

  Svara
 • Jag minns första gången jag hade permanentat mig. Det har visat sig att man bara behöver viska permanent i närheten av mig så blir mitt hår SUPERKRULLIGT! Jag gick i 7:an och hade axellång page som sen blev som en stor, rund, boll! På klassfotot det året fick inte allt mitt hår plats på porträttbilden, det var avskuret….

  Svara
 • Hej och tack för en härlig blogg!! Svaret på frågan är 3 salonger. Jag tycker att jag förtjänar att vinna pga att jag har studerat, varit mammaledig och nu letat jobb i 6 månader och går på intervjuver hela tiden men snubblar hela tiden på mållinjen. Så deppigt när man ändå gör bra ifrån sig. Detta resulterar ju i dålig ekonomi, vet inte när jag köpte något till mig själv senast, definitivt inte en makeover. Mitt värsta minne är när mitt hår fastnade i elvispen när jag var lite , halva håret rycktes av, hemskt! Men man kan skratta i efterhand 😀

  Svara
 • Åååå sån kul tävling. Du är skitsnygg i håret. 3 salonger finns i Stockholm.
  Har under en tid känt att jag är i behov av en helrenovering av barret. Och får det mer än gärna gjort av RIKTIGA proffs. Mitt hår börjar få lite gråa hår i hårbotten, och längderna är matta och livlösa efter en hel del starka mediciner mot min begynnande reumatism. Inte kul när liksom allt förfaller samtidigt

  Svara
 • Hej! De har 3 salonger. Har liksom du fått tuggummi i mitt då långa hår. Fick klippa ur det en hel del, men inte klippa det kort.
  Jag önskar att jag vinner för då skulle jag få chansen att komma till en riktigt bra salong. Efter att ha haft bröstcancer och fått cellgifter, tappat allt hår har det aldrig blivit sig likt. När det nya håret kom var det helt grått. Något jag inte då kunde förlika mig med men inser nu att det kanske är något jag måste. Men jag vill inte bara sluta färga det brunt med en massa fula utväxter. Tänk vilken lyx att då få gå till en frisör som kan sin sak och gör något fint även av mig.
  Tack för en så fin blogg, älskar att läsa den.
  Kramar
  Ing-Marie

  Svara
 • Super snygg i håret 🙂 Dom har 3 salonger. Detta vore toppen då jag ej gått och fixat håret på över 1 år. Mitt värsta minne va när min mamma gjorde permanent på mig innan mitt kalas….. bör väl lägga till att hon ej är någon frisör. Halva håret rakt å halva lockigt. Sen hade man en period då man blekte håret på sig själv och på sina vänner och det luktade bränt för man suttit för länge med det i håret. 🙂 Sen har jag även klippt min dotter. Skulle klippa lugg på henne. Klippte å klippte för att det skulle bli rakt. Slutade med att hon ej hade någon lugg tillslut. Hahhaa det va tider det kanske ska ta upp min karriär som frisör igen kan ju både klippa å färga 😉 Ha det bra kramar

  Svara
 • Hej, svaret är tre st.. Jag behöver verkligen vinna, för att jag precis just nu har en sånn där ”detvorekulatttestadetdär” period igen och aldrig lär mig att inte klippa och färga mig själv då det alltid slutar med viss katastrof. Jag har varit både grönorange till platinablond och kolsvart med gröna inslag.. Min make får iallafall aldrig tråkigt då han möts i dörren av den ena fågelskrämman efter den andra

  Svara
 • 3 salonger.
  Skulle vilja vinna för att göra något åt min ”naturliga” ombre.

  Svara
 • Det finns 3 salonger i Stockholm!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling då jag inte har varit och klippt mig på över ett år! Har varit mammaledig sedan januari förra året, så all min tid har jag ägnat åt min älskade dotter så har inte haft tid för mig själv och framför allt inte haft råd att unna mig nått extra lyx. Så denna vinst vore som en dröm att få vinna, att få känna sig lite snygg och fräsch till sommaren!
  Stor kram till dig Hannah

  Svara
 • Svaret är 3 salonger.
  Om jag skulle vinna så skulle jag ge makeovern till min kusin! Hon är sjukskriven och har varit det länge så hon har inte så mycket över till att sätta guldkant på tillvaron. Jag tror hon skulle bli superglad och kanske glömma det onda i höften en stund om hon blev ompysslad lite 🙂
  Mitt värsta hårminne är när jag var liten och hade håret i två flätor och en av min farmors systrar plötsligt klippte av den ena flätan! Fy så hemskt det var, jag var så ledsen och chockad. Förstår än idag inte varför hon gjorde det! Hon var nog lite konstig tanten! Nåja, nu hoppas jag att mitt hemska hårminne kan utmynna i någonting trevligt åt min kära kusse. Hon förtjänar det.

  Svara
 • Svar: 3 Salonger!
  Min man skulle bli väldigt överraskad på vår 15:de bröllopsdag om jag kom ny friserad 🙂
  När jag var 16 år satt jag hårmodell för Yvonne Holm, mitt underhår i bak rakades och rötterna permanentades med piprensare, även rosa slingor färgades!!!
  Många stora kramar!

  Svara
 • Fin tävling 🙂
  3 salonger har de i Stockholm.
  En välbehövlig genomgång i frisörstolen vore väl till hands nu. Vänta nu så ska ni få höra :).
  När jag var liten, runt 6-7 år så var jag rätt, läs ”väldigt” busig :). Min bror som är 6 år äldre tröttnade en dag och tog mitt långa hår och klöpp av min hästsvans. Där stod jag, korthårig och väldigt ojämnt, paff var jag också. Hur kunde han? Så efter den händelsen så har jag alltid drömt om långt fint hår igen men aldrig kommit dit, av olika anledningar, graviditeter, sjukdom osv. Men sen 3 år tillbaka är håret långt, men inte fint. Har inte varit i närheten av en frisörstol på 3 år, klippt det värsta själv. Så vad vore inte bättre än att rivstarta med en riktig omgång :)?
  Ha en fin kväll,

  Svara
 • Svar: 3 salonger.
  Mitt värsta hårminne är från lågstadiet, då min mammas kompis ska klippa håret på mig inför skolfotograferingen. Det blev en hockeyfrilla delux. Jag minns att jag sprang in på toa och grina mot de storcirkel röda 70- tals tapeterna.
  Sliten gymnasielärare som jobbar på ett Fordons -och transportprogram. Skulle verkligen behövas piffas upp och pysslas om.

  Svara
 • Så himla snygg du blev i håret! 🙂 man kan ju inte bli annat än sugen på att få chans på den här vinsten!
  Rätt svar är tre st salonger!
  Mitt ”roligaste” minne är nog en serie av händelser som utspelade sig varje gång jag skulle klippa mig i tonåren. Egentligen inte så kul men mina vänner skrattar gott åt det än idag och nu kan jag ju också se det komiska i situationen.
  Det är nämligen så att mitt hår var lite ”bångstyrigt” när jag var yngre och det var innan jag hade upptäckt det magiska med plattång och innan hårkvalitén förändrades (pga två graviditeter kanske?). Jag var alltså så himla nervös varje gång jag skulle gå till frissan (trots att jag aldrig gjorde några utsvävningar), så jag var alltid tvungen att göra det på en fredag eftermiddag, för om det skulle se ( = kännas) helt förskräckligt efteråt så kunde jag sitta inne hela helgen och behövde inte visa mig i skolan förrän tre dagar senare.. Helgalet!

  Svara
 • 3 salonger har dom.
  Mitt värsta hårminne var i åttan när jag och en kompis ( vars mamma drev en frisörsalong ) skulle slinga mitt hår.
  Det slutade med att halva håret var blonderat och resten men naturliga hårfärg. Vi skulle då försöka ”poppa” till det och klippte den oblekta sidan kort och lät den andra sidan vara lång. Vad vi egentligen hade tänkt oss vet ni nog fortfarande inte än idag mer än att mamman som var frisör fick rädda det som räddas kunde och klippte en helkort frisyr på mig lagom till skolavslutningen i åttan. Detta var under tiden då alla, jag menar verkligen alla, hade pudelpermanent och stubblugg, utom jag då…….
  Det skulle vara kul att vinna en makeover, tror frisören skulle få en rejäl utmaning med mitt typiska nordenhår.

  Svara
 • Det finns 3 salonger!!
  När jag var 12 skulle min mamma testa att göra en hem permanent som man gjorde på den tiden..
  Resultatet blev chockande mamma skrek du ser hemsk ut o garva så hon grät jag såg ut som en pudel!! Det funkade i alla fall.
  Kan skratta åt det än idag. .
  Skulle gärna gå till en proffsig frisör och få hjälp med mitt mörka hår som jag försökt få en fin ljus nyans på sista åren men blir mest gult behöver proffs hjälp av någon som är duktig på blekning.
  Stor kram till dig och både jag och mina två tjejer 4,5 år älskar din collection.

  Svara
 • Det finns tre salonger i Stockholm. Jag skulle vilja ge vinsten till min dotter som är en ”fattig” student som just nu bor/läser i Stockholm. Miitt värsta hårminne är nog när jag satt med en sax i skolan och skulle skoja lite och klippte av en bra bit på min långa lugg ända in vid hårfästet :/

  Svara
 • Eftersom min bästa kompis är frisör har jag gått hos henne och fixat håret i nästan hela mitt liv. Jag skulle bli överlycklig om jag fick lite förnyelse. Någon som såg på mig och mitt hår med lite nya ögon. För att inte tala om hur skönt det skulle vara med lite egen tid.
  Mitt värsta minne var när jag gick i åttan och samma kompis flätade mitt hår med ”tusen” småflätor som jag sov med. Nästa dag gick jag till skolan som en pudel.

  Svara
 • 3 salonger.
  Tror du de är modiga nog att ta sig an mig?
  Jobbar som förskollärare, och har varken tid eller lust att lägga tid på håret, tvätta och blåsa torrt är vad som gäller.
  Min frisör har lärt sig det, och gör sitt bästa med lite förändringar, men antalet frisyrer blir ju lite begränsat. Färgar gör jag själv då jag inte har tid och lust att vänta på att boka tid när jag upptäcker de förhatliga silverfärgade stråna…det har hänt att jag kapat luggen själv också när jag blivit trött på den. En makeover är kanske just vad jag behöver?
  / Maria

  Svara
 • Det har tre salonger.
  Jag minns min korta, rent ut sagt horribla frisyr under mellanstadieåren. Mina barn har skrattat gott och länge när de har kommit över några av de gamla skolkorten. 😉 Men en hårhistoria jag aldrig glömmer hände i februari. Vår älskvärda treåring bestämde sig för att fixa en ny frisyr på egenhand. Till saken hör att hon hade gudomliga lockar…som hon försynt visade mig vart hon gömt lockarna och hårbollarna (under sin säng) när värsta chocken hade lagt sig. Jag blev inte arg, var lugn och saklig men med tårar rinnandes ner för mina kinder. När jag skickade en bild till min man så hysteriskt skratt-grät jag och han hade samma tillstånd. Hon klippte sig inte bara på ett ställe utan där fram, på sidan och snaggade sig själv där bak. Vi var tvungna att besöka frisyren som gjorde ett underbart jobb med det som fanns kvar. Millie satt som ett ljus och njöt och vi skrattade så vi grät åt denna underbara och påhittiga lilla tjej. Nu börjar lockarna komma tillbaka igen…tack och lov att hår växer ut!
  Mitt hår är mestadels i tofs eller i knut just nu, mycket annat med vårt husbygge, åtaganden och jobb som gått före den här våren. Att få bli fin lagom till semestern vore en dröm, att kunna ha håret utsläppt igen och känna mig så där somrigt fräsch. En stund för mamman och frun som förvandlas till en knock-out lagom till Halmstad, skärgårdshäng och husmålning. 😉
  Kram

  Svara
 • De har tre salonger.
  Mitt finaste minne är när jag var med mamma och valde ut hennes peruk. En peruk hon ska ha när hon efter sina behandlingar tappar allt hår. Hon satt framför spegeln och provade peruk efter peruk. Testade allt hon aldrig vågat. Låtsades och drömde om att vara någon annan. Det var glöd i hennes ögon. Något jag inte sett på länge.
  I väntan på att håret ska ramla av dras hon med torrt, fnuskigt och livlöst hår och ser ingen mening i att gå till frisören. Jag tävlar därför för hennes skull. För att hon ska få glömma allt som är och unna sig något hon aldrig annars hade gjort. Och framförallt för att få se den där glöden igen.
  /Jenny

  Svara
 • Det finns tre salonger!
  Mitt värsta hårminne är när jag var omkring 16 år gammal och hade blekt mitt hår. Samma dag som jag skulle på disco skulle jag färga håret och lyckades med en mahognyfärg göra håret mörkt cerice. När jag insåg detta och blev helt förskräckt bestämde vi oss för att försöka avfärga och genom att ta i inpackning och blåsa håret med en hårfön blev färgen inte lika skarp… dock blev det rosa istället. Jag såg helt förskräcklig ut i håret och efter att ha varit ute på discot i ngn timme ringde jag hem och ville bli hämtad. Jag kommer fortfarande ihåg känslan av hur hemskt jobbigt det var att se sig själv i spegeln med det där håret och hur lång tid det tog för mig att få en normal hårfärg tillbaka då det enda sättet att täcka det med var att frisören färgade det typ svart.
  Då jag väldigt unnar mig ett frisörbesök med lite mer än bara klippning skulle jag såååå gärna vilja vinna det här. Då får jag ju en ytterligare anledning att ta mig till Stockholm 🙂

  Svara
 • Hej!
  Åh vilken tävling =)
  Finns 3 st salonger.
  Motivering: Att få egentid i frisör stolen är det bästa som finns det var ett tag sedan jag hade det.
  Mitt hår behöver upp fräschning inför sommar, sol och semester och alla festlligheter. Hoppas turen faller på mig =)

  Svara
 • Hej! De har 3 stycken salonger. Vore ju så roligt att få prova en ny frisör, har varit nyfiken på creative headz länge men inte kommit till skott med att boka…
  Mitt galnaste minne är nog när jag och min bästis var 6 år gamla och lekte frisör på mitt rum. Gömde sedan håret under lite papper i papperskorgen och trodde därmed att ingen skulle märka något. När vi sedan gick mer med våra sicksack luggar och mamma frågade vad vi gjort svarade vi båda: – inget!

  Svara
 • Hej!
  Tre salonger. Tänk om jag skulle vinna o känna lite glädje igen! Har varit några tuffa månader med lite tråkiga saker o så håller min sambo o jag på att separera efter 16 år tillsammans. Idag har han fått tillgång till sin lägenhet så vi har hjälpts åt att köra flyttkartonger hela dagen. Mitt hår är otroligt tunt o sprött o det är verkligen av dålig kvalité nu 🙁
  Kram

  Svara
 • De har 3 st salonger i Stockholm!
  Jag önskar att vinna då jag bara för några dagar sedan var och klippte och slingade håret med lååång utväxt och hemska små tussar som kommit upp efter amning, HUR mycket hår kan man tappa under amning egentligen

  Svara
 • Det finns 3 salonger !!
  Ett bröllop nu i ögonvrån jag skymtar , mannen friade och jag sa ja ! Utan tanke På allt runt omkring så började planeringen dra igång , bockar av saker på listan varjedag , allt är en ända stor utgift och idag kom smällen .olägligt och väldigt oväntat kom den räkningen på flera tusen :/ klumpen som växte av oro för de ja visste jag skulle behöva priotera bort på vår stora dag håret och sminket !!
  Men så läser jag din blogg lika som varje kväll och ser denna fantastiska tävling ! Kanske många tävlande en sådan här gång men tar en chansning och tävlar å hoppas på tur så håret mitt kan få sig en omgång inför det jah drömt om sen barnsben mitt egna bröllop !
  Mitt hårminne är när jag lät min kompis ta över saxen en kväll i maj och skulle ge mig den sk Robyn frisyren , det slutande Med att jag hade pottfrilla likt nick carter och i skolan tog dom mig för den nya killen i klassen 🙂

  Svara
 • Hej! De har tre salonger i Stockholm!
  Jag vill vinna denna tävling eftersom jag inte varit hos frisören på TRE år! Behöver man ha en bättre motivering haha? Anledningen till det är att senast jag var hos frisören blev det så fruktansvärt fult. Jag skulle färga håret och vad som i mitt huvud skulle vara jordgubbsblond blev istället morotsorange. Det slutade med att jag fick gå till en annan frisör och färga om vilket till slut blev en extremt dyr historia (speciellt för en student som jag). Jag har hur som helst inte vågat gå tillbaka till frisören efter det men jag skulle absolut låta frisörerna på Creative Headz sätta händerna (eller saxarna) i det. De verkar proffsiga! Mitt slitna hår skulle jubla om jag vann 😀
  Mitt bästa hårminne är helt klart inför studentbalen. Jag valde att låna en klänning, sminka mig själv och la nästan hela bal-budgeten på frisyren. Och OM den var snygg. Så fin i håret kommer jag nog aldrig vara igen hehe. Att känna sig fin i håret gör mig glad även om det kanske låter lite ytligt.

  Svara
 • 3 Salonger
  Jag skulle bli överlycklig att få vinna att gå till frisören!! Det är precis vad jag behöver!!Minns inte när jag var där senast och ändå har inte håret blivit längre. Efter att jag ammat 2 barn så är inte mitt hår sig likt. Jag har tappat massa hår och just nu är det väldigt tunt och skulle behöva en riktig uppfräschning. Sen är det så att det börjar kika fram lite gråa hårstrån så en färg i håret som gömmer de stråna skulle inte vara helt fel. Jag vill gärna känna mig som 30 och inte 50

  Svara
 • Hej Hannah!
  De har tre salonger….
  Jag skulle gärna vinna ett besök hos så duktiga frisörer, jag älskar att vara hos frissan och bli ompysslad! Gillar doften, småpratet,skvallertidningarna, pill i håret och känslan av genuin vardagslyx:)
  Ett av mina värsta hårminnen är, när jag för fem år sedan var alldeles för snål ( el. Fattig 😉 för att gå till frissan för att färga håret.Köpte glad i hågen en förpackning för att tona håret ljusare… Katastrof!! Jag såg ut som ett gigantiskt jättemarsvin, helt orange-gul..Blev totalt utskrattad av hela familjen.

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar är tre salonger i Stockholm!
  Jag som nybliven mamma oxh med en liten bebis tar man sig inte så lätt till frisören. Men för en månad sedan hade jag laddat och tog mig iväg och jag såg så mycket fram emot att få bli fin! Jag gick inte till min vanliga frsör av praktiska skäl utan åkte till en stor galleria i närheten där maken kunde gå runt med sonen i barnvagnen och snabbt komma till salongen om det krisade. Tyvärr klippte frisören väldigt tokigt, inte alls som vi kommit överens om, och jag fick en helt annan frisyr än de jag ville ha. Jag är inte typen som vågar gå tillbaka och säga till så jaghar sedan dess haft håret uppsatt i en tofs för att dölja frisyren. Det skulle vara kul att få bli fin i håret nu inför sommaren och kunna släppa ut håret igen 🙂
  Ha det bäst! /Jennie

  Svara
 • Dom har nu 3st salonger!
  Jag skulle vilja vinna för jag är helt enkelt för snål för att gå till frisören och färga håret!
  Oftast så blir det så att jag lägger mina pengar på att göra något roligt med barnen i stället!
  Det skulle vara kul att få bli lite fin till sommaren precis som du:)
  Mitt värsta hårminne är nog när jag fick för mig att jag ville ha en Robynfrysyr som barn och blev så besviken.
  Jag kunde inte alls förstå varför jag inte blev lika cool som henne! Jag såg ut som en liten pojke i stället !
  Så låt mig vinna så jag blir lite glad! Kram

  Svara
 • De har tre salonger!
  Att bli lika snygg som du i håret, skulle bli som plåster på såret, när utväxten och topparna på håret mitt nått botten, så skulle det kännas fantastiskt att igen få håret att kännas toppen! 🙂

  Svara
 • Hej! Önskar lika färg som du. Min tonårsdotter tyckte häromdagen att jag borde fixa till mig, då jag som 47-åring får mer och mer gråa hårstrån. Det finns 3 salonger i Stockholm. Ett roligt minne jag har är när jag skulle gå till en salong och fixa mig inför en fin disputationsmiddag för ca 10 år sedan. Hade inte råd då heller att gå till något flottare ställe så jag valde en liten familjeägd frisörsalong, där några gamla damer arbetade samtidigt som släkten kom in och de åt och rökte och allt vet jag. Kvinnan/frisören började med att rulla hela mitt halvlånga blonda hår på papiljotter. Sen när det var klart och håret torkat, togs papiljotterna ut och hela håret var jättelockigt. Då tog hon hela mitt hår och satte upp en tofs mitt på huvudknoppen och allt det hår som ramlade ner spände hon upp med hårspännen så det blev en jätteboll på huvudet. Sen massor med hårspray. Jag höll på att börja grina redan där men jag betalade och åkte hem för att klä mig inför festen. När min man såg mig så sa han att det såg ut som att jag hade en hortensiablomma på huvudet, ha ha. I ren ilska slet jag bort alla hårspännen och grinade som ett barn. Ringde till en grannfru som fick komma och hjälpa mig och satte upp håret till en enkel svinrygg. Det kostade inget. Så till slut blev jag nöjd. Ännu idag när jag ser en hortensia så tänker jag på mitt sk festfrisyr.

  Svara
 • Hej Hannah! Dom har tre salonger…
  Jag skulle så gärna vilja vinna, för att jag vill ge bort denna lyx till min älskade mamma. Jag har varit sjuk i snart 3 år.. Har det jätte tufft & jobbigt. Min mamma har varit en ängel. Hon har funnits för mig hela tiden, hon jobbar inte utan hon gör allt för att få mig att bli bättre, vilket inte är så lätt.. Hon sliter så mycket & fokuserar nästan aldrig på sig själv, utan fokuserar bara på mig till 100 procent. Min mamma är helt fantastisk & jag skulle verkligen vilja ge henne detta & en ”boost” till henne. Jag skulle vilja gottgöra allt fint & fantastiktigt hon gjort för mig under denna långa tid.. Men det är svårt! Därför vore detta så himla perfekt! Min mamma är verkligen värd att få tänka på sig själv & bara njuta. Skulle bli så glad om jag vann denna tävling & min mamma skulle bli ännu gladare!

  Svara
 • 3 st. 🙂 har precis efter drygt 20 år som korthårig sparat ut håret under ca ett års tid.. Med självlockigt och tjockt hår ser jag numer ut som en Trollbackevägen i håret..skulle vara skoj att få en rejäl omgång.. Har aldrig slungat eller färgat håret på salong..utan alltid hemmafix.. Kan säga att när jag var liten agerade jag frisörskola åt min syster med resultat att många trodde man satt en karott på huvudet.. Tror inte det blir så denna gång 🙂 tack för en bra blogg!

  Svara
 • Hej Hanna! Det finns 3 salonger. Och jag skulle vilja att min mamma som nyss fyllt 63 år och har bestämt sig för att gå i pension, för att få livskvalite. Hon bor på en liten ort där det är ont om ideer hos frisörena. Jag själv bor också där men åker till stockholm för att bli klippt och färgad. Så det skulle va extra kul nu om världens bästa mamma skulle få en lyxig dag hos proffs. Och mitt värsta frisör minnne är när min kära mor tar med sig min lillebror och mig som 9-10 åring till en herrfrisör. Lillebror skulle bli klippt, frisören tyckte att han kunde väl ta miitt långa hår också. Slutade med att jag blev helt kort klippt i pojk frisyr. Min kära mor hon gick till butiken bredvid och passade på att handla medans jag satt i stolen. Jag var jätteblyg och helt förtvivlad och vågade inte säga till frisören att inte ta så mycket. Min kära mor kommer tillbaka och får sin FLICKA klippt som pojke…… Tyvär så hade jag inte så mycket kvinnliga drag vid den tiden haha. Så frisören trodde att jag var en POJKE med väldigt långt hår. Känslan finns än i dag kvar 33 år senare. Brukar påminna henne om denna händelse ibland. Så jag hoppas o håller tummarna att jag kan få ge henne den bästa frisör upplevelsen istället.
  Hälsningar Ulrika

  Svara
 • Rätt svar: 3 salonger
  Mitt roligaste hårminme är när min bästa kompis för några år sen skulle hjälpa mig att färga håret. Jag var mammaledig och tänkte spara in ett dyrt frisörbesök. Min vän kom hem till mig och vi satte igång med färgningen. Färgen sattes i håret och fick verka enligt beskrivningen på kartongen. Vi sköljde ur och fönade och såg resultatet. Vitt med inslag av gula och orangea toner – inte alls så snyggt och naturligt solblekt som utlovades! Och kvar i kartongen låg en påse med något som skulle ha blandats ner i färgen men som vi glömt! Men det var bara att gilla läget och skratta åt eländet vilket vi gör än idag. Har sedan dess gått till frisören när det varit dags att färga om man säger så…

  Svara
 • Hej , vad fin du blev !
  3 st
  Jag skulle vilja vinna för att få en ny frisyr. Har tappat hur mycket hår som helst under tiden jag ammat och det börjar komma många små envisa gråa strån. Just nu har jag bara uppsatt, känns så stripigt just nu men har ej vågat en förändring.
  För många år sen så flätade jag in löshår,( rastaflätor) vilket tog sjukt lång tid för övrigt. Tyckte det var häftigt, kunde ej sova första dygnen då det stramade som f-n. Men det roligaste var när jag pillade ut dessa, skulle eskriva mig som ett troll med svintohår! Många skratt blev det då.

  Svara
 • Det finns 3 salonger!
  Tycker att det skulle vara kul att få fixa till håret för en gång skull nu när man har kommit upp i 55-års åldern.
  Kram Susanne Andersson

  Svara
 • Tre salonger finns i sthlm!
  Har ett minne från ungdomen när min frisör övertygade mig att rotpermenenta håret, när jag kom hen sa min pappa att jag var lik Tina Turner (sångerskan) oj så jag grät! Idag är jag 44 år och skulle verkligen behöva hjälp med håret, det slutar alltid med ”ta topparna då” trots besök hos flera olika frisörer är det ingen som kommer med tips och råd om vad som passar mig bäst!
  Kramisar Jessica

  Svara
 • De har tre salonger.
  Skälet jag vill vinna är enkelt.
  Har varit sjukskriven sedan 2010 och min fru har varit mitt enorma stöd under dessa fem år.
  Hon städar, tar hand om våra barn, bakar, tvättar, sköter ekonomin och allt medan jag ligger och har ont.
  Varje dag försöker jag visa min uppskattning på olika sätt men det sker aldrig att hon verkligen får skämma bort sig själv då hon alltid prioriterar mig och barnen först.
  Detta är inte första gången jag tävlar för att vinna henne något och bli hennes hjälte för en gångs skull då hon varje dag är min och det kommer inte vara den sista men kanske kanske blir det första gången jag faktiskt vinner och kan ge henne något.

  Svara
 • Det finns 2 st salonger på odengatan. Jag har mixtrat mycket med mitt hår i ungdomen och vid ett tillfälle då jag skulle bleka det blev det kycklinggult. Alla boende på jobbet frågade vad som hänt. När jag sedan skulle fixa till detta själv blev jag stoppljus röd vilket de också kommenterade. Så på det en tredje gång och varför inte toppa med en ny blekning och permanent. Ja resultatet kan man ju räkna ut, håret blev som tuggummi och slets av lite i taget så frissan nästa. sedan dess ingen hemma salong.
  Sedan jag flyttade till stockholm har jag svårt att hitta min frisör…kanske Nathalie vore hon som kan hjälpa mitt hår

  Svara
 • Det finns 3 st salonger. Jag har mixtrat mycket med mitt hår i ungdomen och vid ett tillfälle då jag skulle bleka det blev det kycklinggult. Alla boende på jobbet frågade vad som hänt. När jag sedan skulle fixa till detta själv blev jag stoppljus röd vilket de också kommenterade. Så på det en tredje gång och varför inte toppa med en ny blekning och permanent. Ja resultatet kan man ju räkna ut, håret blev som tuggummi och slets av lite i taget så frissan nästa. sedan dess ingen hemma salong.
  Sedan jag flyttade till stockholm har jag svårt att hitta min frisör…kanske Nathalie vore hon som kan hjälpa mitt hår

  Svara
 • De har tre salonger.
  När jag var liten, i mellanstadieåldern, gick jag till samma frisör som min mamma och mormor. På modet då i min lilla småstad var permanentad lugg. Jag hade kort hår i övrigt men ni kan ju tänka er hur man såg ut, spm en pudel framtill och som en släthårig tax baktill. Tur att modet ( eller jag…) har tänkt om lite:)

  Svara
 • 3 salonger. När jag var 12 år hade jag tjockt ljust långt hår. De var modernt med page och jag klippte av mitt fina hår. När jag kom hem grät mamma och sa att jag såg ut som Gustav Vasa.. Haha inte så rolig liknelse! Jag vill vinna denna dag eftersom livet i mitt hår försvunnit. Efter två graviditeter, sköldkörtelproblem och stress så behöver risbuaken extra mycket kärlek!! Skulle vara så kul att känna sig snygg inför semestern!

  Svara
 • Det finns tre salonger i Sthlm!
  Jag minns så väl en gång när jag & mina tjejkompisar satt hemma hos en av oss, en fredagkväll, vi gick i högstadiet. Vi hade tråkigt & fick ett infall att vi skulle klippa oss. Det började med att någon klippte topparna, en annan fick lugg. Själv drog jag nitlotten & blev av med mitt axellångahår & fick 3cm kvar på huvudet. Såg ut som en igelkott resten av 8:an…. Hua!

  Svara
 • TRE salonger är svaret.
  Har många hår-minnen, men ett av de värre var när jag som 12-åring gick till den lokala frisören med en bild på prinsessan Märta-Louises page och kom ut från salongen med snaggat hår. Jag grät i veckor.

  Svara
 • Tre salonger finns i Stockholm.
  Det vore en lyx att få vinna en uppfräschning av håret. Efter att själv ha färgar utväxten ett tag nu skulle den behöva få en omgång av ett proffs. Tänk vilken känsla att få vara sommarfin i håret !
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Det finns tre salonger i Stockholm. Få bli ompysslad och fin skulle vara så underbart innan semestern börjar så nu håller jag tummarna:-) STOR KRAM

  Svara
 • Åh, äntligen en tävling som jag känner är för mig!
  Creative headz har 3 st salonger i Stockholm. Har spanat in ett av ställena och hade gärna ha besökt en av dem!
  Jag har ett hårminne från när jag var liten och färgade jag håret ill-rött. Enbart för att min mamma sa att jag inte fick. Jag fick världens allergiska reaktion av färgen så att jag svällde upp mellan ögon/näsa så att jag såg ut som en hammarhaj ungefär! 😀 grin emoticon Karma I guess 😉
  Anledningen till varför jag så gärna skulle vilja vinna är för att jag har inte har kunnat gå till frisören på länge då jag har fått omprioritera lite pga av att jag nu studerar. Sedan har jag börjat tappa mer hår en vanligt vilket har varit jobbigt. Men har nu fått reda på att det är pga att jag är gravid!!! Så det gör inte så mycket då jag går runt i ett lyckorus ändå! Men det är inte jättekul att ha några kala fläckar och vara så pass ung. Men som sagt, det är det ju värt!
  Men lite uppfräschning skulle komma väl tillhands! 🙂
  Tack för en inspirerande blogg.
  Kram! /Charlotte

  Svara
 • Vilken rolig tävling!
  Creative headz har 3 salonger i Stockholm. 🙂
  Har ett litet speciellt minne från när jag var barn och skulle gör mig i ordning för skoldisco. Som barn ville jag lära mig att klippa hår själv. När jag var liten var det inne med lugg en period. Jag satte upp allt hår ”frammåt” i pannan och klippte av det, i hopp om en fin lugg. Det blev inte så fint. Snarare mer pottliknande frisyr, som min bror hade. Så vi var ganska lika där ett tag! 😉
  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom att jag inte har haft möjlighet att besöka en salong på länge eftersom att jag är student och har försökt sköta om mitt hår själv. (Har gått en aning bättre än som liten haha, men det är inte riktigt som jag vill ha det). Att besöka ett proffs skulle kännas så lyxigt! Liten uppfräschning inför en jobbsommar skulle vara så passande 🙂
  Kram kram! /Lotta

  Svara
 • Hej svejs 🙂
  Dom har 3 salonger.
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna lyxdag då mitt hår inte är det snyggaste just nu. Fick ett frisörbesök i julklapp av min underbara man. Frisören tyckte att jag skulle helbleka mitt hår. (Hade massa ljusa slingor innan) Sagt och gjort så blev det så. Men det blev fruktansvärt dåligt. Alldeles gult på utväxten och tokblont i resten. Eftersom jag vill vara blond så har jag nu själv färgat utväxten hemma en gång i månaden och ni kan ju tänka er hur många olika nyanser jag har i mitt hår nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till så detta vore underbart att vinna så jag kan få lite ordning på håret innan sommar/semester!

  Svara
 • Åh! Bästa tävlingen!
  De har tre salonger!
  Jag skulle behöva vinna för att äntligen ta mig iväg till frisören, just nu tycks famlijen lyckas komma på något som hindra mig mest hela tiden. Har nu 50 nyanser av brunt i håret eftersom det blir fel varje gång jag hemmafärgar de grå.. 🙁
  Mitt värsta hårminne är när jag som barn var på bröllop i Indien. Dagen innan bröllopet har man hennafest för bruden. Då tågar alla kvinnorna till brudens hus med fat med henna med ljus i. Det var trångt och rörigt och flickan bakom mig snubblade så ljusen kom mot mitt hår som började brinna. Som tur var släcktes det snabbt. Men klippningen efter det var inte att leka med.. :O

  Svara
 • Hej Hannah!
  Dom har tre stycken salonger 🙂
  Jag har precis suttit och letat frisör med ljus och lykta som har en tid snart men det är så fullbokat! Jag behöver verkligen hjälp med min färg, som jag ogillat sen jag var hos frisören sist och bara satt upp det nu i flera veckor.
  Skulle så gärna vilja känna mig fin nu till sommaren och varit väldigt nyfiken på Creative Headz men aldrig varit där.
  Mitt minne är egentligen inte så skoj men skrattar gärna åt det idag 🙂 Jag klippte mig när jag gick i högstadiet i en trendig Robyn-liknande frisyr men passade inte i det för fem öre!! Såg verkligen inte klok ut! Och det tyckte inte min pojkvän heller, som gjorde slut efter några dagar! Det gjorde ju inte direkt att jag kände mig snyggare, haha!!
  Tack för en fin blogg och GLAD SOMMAR 🙂

  Svara
 • Det finns tre salonger!
  Den mest dråpliga, men ack så sanna, hårhistorien jag har är från när jag var typ i 11-13 årsåldern. Då var det inne att färga håret ljust med väteperoxid. Jag gjorde detta och gick sedan till simhallen och badade. När jag stiger upp ur vattnet har mitt hår färgats grönt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hjäääälp!!! Är tydligen en naturlig reaktion med klor och väteperoxid… Bara att gå till frissan och färga håret mörkt – blev en dyr affär för mamma!

  Svara
 • Svaret = 3 st
  Jag skulle på maskerad och klä ut mig till Pippi.
  Gjorde två flätor och satte i ståltråd så de stod ut från huvudet så fint.
  Tänkte färga det lite rött också och gjorde det med vattenlöslig färg. Stor succé !
  Tyvärr gick färgen inte riktigt bort i mitt blekta hår utan jag var rosa flera månader. Det var inte särskilt fint !

  Svara
 • Man ska aldrig ta en paniktid hos en okänd frisör !! För många år sedan så skulle jag gå på en utbildning och tänkta ta topparna och bara känna mig sommarsnygg , jodå dom hade tid men dom glömde att informera mig om att frisören var ute på sin första praktik … Hon klippte och klippte och färjade och resultatet blev uppsatt i ett år ! Idag så kollar jag upp referenser hur länge dom jobbat , gesällbrev mm !! Idag så är det ett minne men jag hoppas verkligen att hon fick en bra utbildning och blev bra i slutändan

  Svara
 • 3 salonger glömde jag !!

  Svara
 • Hej!
  Creative headz har 3 salonger i Stockholm ☺
  Mitt värsta hårminne är från förra året när jag gick in på en salong för att få håret klippt. Jag satte mig i stolen och sa att han skulle klippa de som va slitet. Han frågade om jag ville ha de uppklippt och jag svarade att jag ville ha de lite uppklippt. Då tog han mitt hår snurrade upp de på huvudet och klippte av en rejäl bit. Kammade och tackade för sig. Jag va så chockad så jag betalade och gick. De tog 4 minuter och blev jätte uppklippt och kort

  Svara
 • 3 salonger i sthlm:)
  Jag var runt 20 och hade ganska kort hår. Sa till min frisör att hon fick lite fria händer och kunde klippa mig i ngn frisyr som passade mig. Jag gick därifrån och såg ut som aqua lene som var så poppis just då. Inte hel festligt när man är 20;)
  Om jag vinner skulle jag vilja ge min älskade syster den här make overen. Hon går igenom en väldigt tuff period just nu och behöver muntras upp.
  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Någon som är värd en lyxig eftermiddag med allt vad som där hörtill är min underbara dotter Sara!! Hon har en ljuvlig liten flicka på 2 1/2 år. Efter många försök att få ett syskon till flickan kom så två små underbara tvillingar i mars i år!! En flicka och en pojke!! Du kan ju tänka dig att nu finns det att göra! Inte mycket tid till sig själv (rättare sagt; ingen tid till sig själv!) Pappan och jag, som mormor, försöker förstås hjälpa till så mycket vi bara kan. Så att få ge henne denna upplevelse skulle kännas så bra i själ och hjärta!! Och jag lovar att ta hand om alla barnen när hon sitter där på salongen och mår bra!
  Ett minne från när jag var liten: Sommar och varmt, jag var ca 10 år och skulle gå till badet med mina kompisar men ville klippa luggen först för den hängde ner i ögonen. Mamma var lite stressad och ville att vi skulle vänta till kvällen men jag tjatade. Då satte mamma upp luggen i en tofs i pannan och klippte !!!! Gissa om det blev snett och vint!! Inget bad för mig den dagen för åh vad jag skämdes. Syrran lyckades fixa till den någolunda dagen efter som tur var!! Efter det fick kära mor aldrig mer klippa mig!! Men jag älskar henne ändå!!

  Svara
 • Förstås: 3 salonger, glömde det i mitt förra inlägg!!

  Svara
 • Tjejerna har tre stycken salonger

  Svara
 • Oj.hela mitt inlägg försvann.
  När jag var barn så var det min pappa som skötte frisersalongen hemma! Han tyckte att han var riktigt grym! Men herregud, jag såg ut som en moncichi. Eller som att han klippt efter en bunke med pip. Som tur var insåg min mamma att han var värdelös. Hihi!

  Svara
 • CH har tre salonger i Stockholm.
  När jag var liten hade jag alltid vääldigt långt hår. Ner till midjan om inte längre. Jag hatade att klippa mig och de fick ta till alla möjliga olika trix och knix när det var dags att trimma topparna. En dag fick min 5 år äldre moster en briljant idé. Hon gjorde en lång fläta av allt mitt hår, smög fram saxen och klippte till längst ner på flätan. Oj vad rakt och fint det såg ut medan flätan satt i, spikrak tofs! Snyggt! Gissa om hon var nöjd som hade fixat min frilla. Det var ju inte det lättaste. Det tog dock inte länge innan jag slet ut tofsen och borstade ut håret som nu såg ut som ett zick Zack mönster. Jäklar vilka höga berg och djupa dalar mitt hår hade. Jag bröt ihop fullständigt och var tvungen att klippa av ca 20 cm hos den riktiga frisören för att det skulle se bra ut igen.
  Jag har fortfarande långt hår men det skulle behöva en uppfräschning. Big time. Har tappat ganska mycket hår som en stressreaktion så det ser väldigt slitet och stripigt just nu.

  Svara
 • De har tre salonger.
  En dag hade vi lite tråkigt i skolan. Min kompis hade en röd spritpenna och frågade om hon fick göra röda slingor i mitt hår. Jag sa ja eftersom pennan var vattenlöslig så skulle det gå bort i nästa hårtvätt tänkte jag. Det gjorde de inte utan det blektes bara lite. Så där fick jag gå med rosa slingor i håret. Kan tilläggas att det inte var i ”småskolan” som man kunde tro. Nej det var i tvåan på gymnasiet 🙂

  Svara
 • De har 3 st salonger. Motivering: när jag var barn , ca 6 år , så spelade jag i ett fotbollslag där det endast var killar med. Fanns inget för, tjejer i början på 80-talet där jag bodde. Jag fick då alltid vara kortklippt och se ut som en kille i håret. Det var enklast så, sa mina föräldrar.
  Praktiskt med kort hår tydligen och motståndarn skulle då även tro att alla var killar i laget. Nu, 30 år senare har jag tagit upp fotbollen igen i ett korpenlag. Det vore ju då fantastisk att få vara den snyggaste tjejen i laget ( iaf i håret) under dessa fotbollsträningar och matcher vi har. Eller hur?

  Svara
 • Hej Hannah.
  Som vanligt ser håret perfekt ut. Dina gener verkar ha toppnivå på alla plan. 😉
  Bilden på Magdalenas blogg, där du står med korta shorts och gula klackar…på riktigt, kan man ha såna ben?
  Jag skulle väldigt gärna vinna en make over hos Creative Headz. (Som har 3 salonger, grattis till den 3dje filialen 🙂 )
  Är urfattig då jag varit sjukskriven sedan min förra förlossning,och maken varit föräldraledig. När båda har ersättning från F.K så finns inte många kronor över till lyx.
  Jag litar helt på att C.H kan fixa mitt hår härligt sommarljust och frächt. Eller rött kanske 🙂
  Dock kommer de inte få klippa en ”Robyn” frisyr på mig. Alla har vi väl gjort det, då på 90 talet. Tagit en bild på Robyn och traskat till frisören, i hopp om att bli balla i stan. 14 år var jag och mager som en sticka. Vi kan väl säga såhär: jag gör aldrig on det. 😉
  Må gott och ta hand om dig och familjen.
  Kram

  Svara
 • Rätt svar är 3 salonger!
  Jag har väldigt lockigt hår så brukar oftast platta det, en dag bestämde jag att en kompis skulle få klippa mig. Sagt och gjort, vi tvättade och fönade, började platta ena sidan och klippte! Sedan var det dags för andra sidan, nu tyckte dock min kompis att det blev för jobbigt att platta så hon klippte den lockiga sidan med den platta sidan som mall. Såg ändå ganska bra ut, tills jag kom hem och plattade den andra sidan.. Det var minst 1 dm kortare på ena sidan! Sedan dess har jag varit livrädd för att klippa mig, aldrig hittat en frisör som jag trivs med och kan lita på att de får mitt hår att bli jämnt och snyggt utan att klippa för mycket. Kanske är detta min chans att bli riktigt snygg i håret och äntligen hitta en salong jag kan gå till med glädje!

  Svara
 • Hej! Mitt värsta hårminne drabbades jag av några dagar innan julafton 2014. Min vanliga frissa som jag gått hos i säkert fem år för klipp/färg/sling, hade inte någon tid för mig där dagarna innan jul, och jag var i stort behov av en hårrenovering. Tänkte, hur fel kan det bli om någon av de andra frisörerna där hjälper mig istället??? Och fel blev det!!! Enligt den ”nya” frisören som färgade och klippte mitt hår sa att hon följde de färgvalet som tidigare använts enligt mitt kundkort. Misstänkte att det inte stod riktigt rätt till när jag sitter i sköljen och det helt plötsligt är tre frisörer som började gnida på hårtestarna. De talade tyst dem emellan, men så tar ”min” frisör mod till sig och säger att det tyvärr, konstigt nog blivit liiiiite rosa, är i vanliga fall blond helt utan rosa inslag. Men, skyndar sig alla tre frisörerna att säga; det försvinner när du tvättat håret en eller två gånger. Okej tänker jag, det ser rent ut sagt för hemskt ut, men det är säkert belysningen som gör sitt till också! När jag kommer hem undrar familjen vad som hänt, det ser ut som du hällt utspädd karamellfärg i håret. Tack! Julen närmar sig och inte blir min hårfärg bättre, snarare tvärtom. Överlevde julen då vi inte hade någon stor baluns, men så kom ju då nyåret som skulle firas in med vänner ute på stan. Kände hur paniken växte för håret var verkligen inte okej trots idogt tvättande. Då gjorde jag något som jag aldrig gör annars. Köpte slingmedel själv och satte i håret, resultatet blev faktiskt något bättre. Denna historia har nu mynnat ut i att jag inte varit hos frissan efter den rosa händelsen. Naturligtvis skulle jag gått tillbaka och klagat för jag hade dessutom fått betala fullt pris, närmare 2000:-, men det blev inte av där i helgerna och sen hade jag ju själv fixat i håret. Min ”vanliga” frissa måste undra vart jag tagit vägen, men jag har faktiskt ingen lust att gå dit igen utan skulle med glädje testa något nytt och som sagt så är det ett tag sedan håret fick sig en genomgång så behovet är stort. Hoppas på tur!

  Svara
 • Glömde skriva att antalet salonger är tre.

  Svara
 • De har 3 salonger i Stockholm.
  Hej!
  Så här i jobb och småbarnstider försöker jag att inte glömma bort mig själv, men så lätt det är ändå! Jag borde ha gjort nåt me håret i förrgår! Så att få gå dit så här innan semestern och få en sån lyxeftermiddag skulle göra mig väldigt glad!
  Mitt värsta hårmonne är från när jag gick i högstadiet och gick på frisörens peptalk om en förändring. Jag är blond och hon föreslog att vi skulle färga till en fin kopparnyans med ljusa slingor – men den fina kopparnyansen blev morotsrött! Under den här perioden rodnade jag oxå väldigt lätt och blev väldigt röd i ansiktet när vi spelade fotboll, så jag kallades på skoj redan för tomaten, nu blev det både morot och tomat! Jag va så ledsen! Min mamma sa till pappa, att vad du än tycker så säg bara att Sofia är fin i håret! Så stod jag och speglade mig dagen efter och laddade för skolan, då säger han: du är fin i håret, men jag tycker du va finare innan…

  Svara
 • Gör du slingor med nyansering eller ljusfärgar du alltihop med färg i botten utan slingor ?
  Jättefint är det iaf 🙂

  Svara
 • Creativeheadz har tre salonger i Stockholm.
  Jag skulle vilja vinna denna hårstylingen till min 17-åriga dotter. Hon har haft det tufft sedan oktober då vi fick reda på att hon har en kronisksjukdom i kärlen i kroppen. Sedan dess har hon varit in och ut på sjukhuset. Äter cellgifter och blivit medicinerad med sky höga doser cortison som gjort att hon gått upp 15-20 kilo. Hon går första året på stylistprogrammet där alla är smala och snygga! Hon hade efter fyra månaders sjukskrivning F i alla ämnen men har på två månader nu tagit igen missade skolarbeten samt pågående studier blandat sjukhus inläggningar klarat åk 1 som godkänd och inte behöver gå om åk 1. Hon har gjort en prestation utan dess like, är så stolt över min fina dotter. Skulle bli så överlycklig om jag vann detta åt min dotter för hon är så värd denna make-over hos Crestiveheadz. Jag får dock följa med och dricka bubblet!

  Svara
 • Det finns 3 salonger.
  När jag var liten så hyrde vi en stuga på landet, Det fanns varken toalett eller vatten så man fick hämta vatten från brunnen. I det vattnet tvättade vi alla håret. Jag fick grönt hår (det skiftade mot grönt inte knallgrönt), i mitt annars mycket blonda hår.

  Svara
 • Creativeheadz har tre salonger i Stockholm.
  Jag skulle vilja vinna denna hårstylingen till min 17-åriga dotter. Hon har haft det tufft sedan oktober då vi fick reda på att hon har en kronisksjukdom i kärlen i kroppen. Sedan dess har hon varit in och ut på sjukhuset. Äter cellgifter och blivit medicinerad med sky höga doser cortison som gjort att hon gått upp 15-20 kilo. Hon går första året på stylistprogrammet där alla är smala och snygga! Hon hade efter fyra månaders sjukskrivning F i alla ämnen men har på två månader nu tagit igen missade skolarbeten samt pågående studier blandat sjukhus inläggningar klarat åk 1 som godkänd och inte behöver gå om åk 1. Hon har gjort en prestation utan dess like, är så stolt över min fina dotter. Skulle bli så överlycklig om jag vann detta åt min dotter för hon är så värd denna make-over hos Crestiveheadz. Jag får dock följa med och dricka bubblet!

  Svara
 • Creativeheadz har tre salonger i Stockholm.
  Jag skulle vilja vinna denna hårstylingen till min 17-åriga dotter. Hon har haft det tufft sedan oktober då vi fick reda på att hon har en kronisksjukdom i kärlen i kroppen. Sedan dess har hon varit in och ut på sjukhuset. Äter cellgifter och blivit medicinerad med sky höga doser cortison som gjort att hon gått upp 15-20 kilo. Hon går första året på stylistprogrammet där alla är smala och snygga! Hon hade efter fyra månaders sjukskrivning F i alla ämnen men har på två månader nu tagit igen missade skolarbeten samt pågående studier blandat sjukhus inläggningar klarat åk 1 som godkänd och inte behöver gå om åk 1. Hon har gjort en prestation utan dess like, är så stolt över min fina dotter. Skulle bli så överlycklig om jag vann detta åt min dotter för hon är så värd denna make-over hos Crestiveheadz. Jag får dock följa med och dricka bubblet!

  Svara
 • Creativeheadz har tre salonger i Stockholm.
  Jag skulle vilja vinna denna hårstylingen till min 17-åriga dotter. Hon har haft det tufft sedan oktober då vi fick reda på att hon har en kronisksjukdom i kärlen i kroppen. Sedan dess har hon varit in och ut på sjukhuset. Äter cellgifter och blivit medicinerad med sky höga doser cortison som gjort att hon gått upp 15-20 kilo. Hon går första året på stylistprogrammet där alla är smala och snygga! Hon hade efter fyra månaders sjukskrivning F i alla ämnen men har på två månader nu tagit igen missade skolarbeten samt pågående studier blandat sjukhus inläggningar klarat åk 1 som godkänd och inte behöver gå om åk 1. Hon har gjort en prestation utan dess like, är så stolt över min fina dotter. Skulle bli så överlycklig om jag vann detta åt min dotter för hon är så värd denna make-over hos Crestiveheadz. Jag får dock följa med och dricka bubblet!

  Svara
 • Dom har 3 stycken salonger i Stockholm.
  Blev så sur på min mamma när jag var typ 10 år blev vi klippta i korta pojk frisyrer…detta uppskattades inte av mig och min storasyster.
  Denna trötta 2 tvåbarnsmamman behöver verkligen en makeover i håret.
  Tyvärr så blir det inte så mycket av detta typ inget alls när man inte prioriterar sig själv.
  Det skulle vara sådan lyx att få göra detta:)
  Kram

  Svara
 • Creative headz har tre salonger 🙂
  Varför just jag:
  Har en hårfärg jag ej är nöjd med och färgar det själv.
  Min önskan är att få proffshjälp med en färg som passar just mig.
  En klippning som passar just mig.
  Få känna mig fin ❤️

  Svara
 • De har tre salonger
  Jag skulle inte vilja ha den här behandlingen själv. Utan jag vill ge den till min fantastiske mor som alltid svarar när man ringer och finns där. Hon klippte i många år sig själv, och är sällan nöjd hos frisören. Men det är ju också för att hon inte bekostar sig att låta någon bra lära känna hennes hår.
  Så jag skulle vilja ge henne den här vardagslyxen tills de att hon ska bli mormor till dottern i min mage i höst.

  Svara
 • Creative headz har 3 salonger som alla ligger i Stockholm. Jag skulle bli så oerhört glad av att vinna en hårmakeover. Har länge känt att jag inte prioriterat mig själv eller mitt utséende, speciellt sen jag blev mamma för 20 månader sen åt ett par tvillingflickor. Jag brukar ofta tänka att utséendet inte spelar någon roll, men så vet jag ju att det gör det ändå för mig i alla fall, man mår ju så mycket bättre om man känner sig lite fin i håret. Att tänka på ytan ibland gör en faktiskt lite gött! Kram på dig Hannah!

  Svara
 • Tjohej
  De finns på 3 ställen.
  Företaget jag arbetar på är uppköpt, oroligt och ovisst.
  Maj månad som bara varit helt galen, inte en lugn stund.
  Jag behöver tänka på mig själv och vila.
  Dåligt minne: för många år sedan skull jag lägga kopparfärgade slingor i mitt blonda hår.
  De blev rosa samt så missade han hårbotten så den var råttfärgad. Efter x antal blekingar så blev håret som tuggummi. Frisören bjöd på en inpackning, jag fick betala för klippning och slingor.
  Ha det bäst!
  Hälsningar
  Från Wargen

  Svara
 • Hej Hanna!
  Svaret är att de har tre salonger i Stockholm.
  Mitt hårminne hände i lågstadiet men jag kan fortfarande minnas hur jag skämdes. Vi hade en frisörlåda på fritids som vi brukade leka salong med. En dag skulle jag locka håret på en tjej och gjorde detta med att rulla upp håret på en kam. Håret blev så trassligt av allt upprullat hår att fröken fick klippa loss kammen. Haha liten som jag var skämdes jag så mycket att jag låste in mig på toaletten ;)!
  Just nu går jag igenom en tuff rehab och är sjukskriven. Skulle vara så härligt att få unna sig lite lyx och bli fin i håret till sommaren. Göra något roligt mitt upp i mindre roligt! 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Dom har 3 salonger.
  Mitt värsta hårminne var när min frisör tog fel färg så att håret blev rosa. Det blev en heldag på salongen!
  Jag unnar mig sällan salongsbesök så detta pris vore fantastiskt!

  Svara
 • Två flamsiga tonåringar, en bunke med sockerkakssmet och en elvisp. Det kunde bara sluta i katastrof. Efter skolan en dag var vi vansinnigt sugna på sockerkaka, och bestämde oss för att baka en. Så där på tonårstjejers flamsiga vis skämtade vi om vad som skulle hända om man råkade fastna med håret i elvispen. Vi började larva oss med låtsasrörelser och skräckfyllda miner. Men det var bara det att jag råkade komma lite för nära elvispen. På riktigt. Och vad som hände kan ni ju räkna ut. Livsfarligt faktiskt, men min kompis var kvicktänkt nog och slet ur sladden. Men där stod jag med håret insnurrat i elvispen, sockerkakssmet över hela mig, i håret och på golvet, och fullständig panik över vad jag skulle göra nu. Som tur var lyckades min kompis lirka loss visparna ur mitt hår (aj vad det gjorde ont), men jag fick klippa ny frisyr några dagar senare. Kan tillägga att jag sjukanmälde mig innan jag fixat håret.

  Svara
 • Glömde ju svara!!! 3 salonger har de.

  Svara
 • Hej finaste! Det finns 3 st salonger i Stockholm och mitt värsta hårminne är när jag var 14 år gammal och började tupera mitt hår:).. Det gick ju inte att kamma ut det sen så det blev bara att kapa av det långa håret och fick en page frisyr med kortkort uppe på huvudet:)).. Tänk dig vad snyggt det såg ut

  Svara
 • Hej finaste! Det finns 3 st salonger i Stockholm och mitt värsta hårminne är när jag var 14 år gammal och började tupera mitt hår:).. Det gick ju inte att kamma ut det sen så det blev bara att kapa av det långa håret och fick en page frisyr med kortkort uppe på huvudet:)).. Tänk dig vad snyggt det såg ut

  Svara
 • Hej! Creative Headz har tre salonger i Stockholm. Mitt hår blir extremt tovigt EXTREMT lätt så för något år sedan bestämde jag mig för att lyxa till det med ett frisörbesök. Till saken hör att jag med vetskap om att jag snart skulle få proffshjälp med håret underlåtit att borsta det på ett tag. När jag väl sitter i frisörstolen tar frisörskan EN titt på mitt hår, ger mig borsten och säger ”det här får du reda ut själv!”. Det blev alltså inte ett så härligt frisörbesök som jag hoppats och därmed mitt värsta frisörminne…

  Svara
 • Jag har nyligen separerat å i sommar fyller jag 40 år. Behöver en nystart på alla plan. De har tre salonger i Stockholm.
  Mitt värsta hårminne är när jag var 7 år. Frisören min mamma brukade ta mig till tyckte inte om barn och det tog en evighet att bli klippt dör, tyckte jag. Jag bestämde mig för att ta saken i egna händer så jag klippte mig själv. Det blev inte helt raktvålen jag klippte lite till, å lite till… När mamma hittade mig så försökte jag tejpa tillbaka håret. Det var svårt att fixa till så länge hade jag stubbklippt lugg…

  Svara
 • Jag tror inte mitt ”bidrag” kom med här för jag hittar de inte när jag läste igenom kommentarerna så jag skriver igen!
  Hej

  Svara
 • Mitt ”bidrag” kommer inte in va? Är de för mycket text eller vad är felet? Hittar inte min text jag skrev någonstans bland alla kommentarer.. /F

  Svara
 • Hej

  Svara
 • 3st salonger finns det.
  Mitt värsta hårfminne är när jag gifte mig för 15 års sedan, hade sparat håret länge innan för att kunna sätta upp det, men fick sen nåt ryck och beställde tid dagen efter bröllopet och skalade av det fullständigt, såg ut som en fånge, det var inte kul att komma hem till min nyblivna man.

  Svara