Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | juni 10, 2015

Skolavslutningstårta

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Nu har jag stått ute och frusit och tittat på alla fina barn och lyssnat på deras skönsång. Skolavslutningen för Mio är i full gång. En stolt Minimoj har precis gått av scenen efter han och hans klasskompisar sjungit ”Sommartider”.
Snart är det dags för tårtfest i klassrummet. Jag har som varje år gjort en tårta. 
 
Jordgubbarna var slut på affären så det fick bli hallon och blåbär istället. Men också vaniljkräm, grädde, sylt och godis. En riktig sockerbomb 🙂
Igår var öppningen av vår Pop Up-store med Femme Collection. Den var lyckad och nu hoppas jag att dagen och morgondagen blir lika bra. Kom gärna dit. Så bra priser. Halva priset på det mesta. 30-50% på allt. Skynda fynda.
   
   Jag ska dit och jobba så snart tårtfesten är klar. Står där imorgon också hela dagen.
Du hittar oss på Jussi Björligs Allé 5 i Kungsträdgården. Idag 11-19 och Imorgon torsdag 11-19.
Jag mötte upp finaste My och Johanna från Passion for Brands på lunch igår. Vi möttes på det nya schyssta hotellet Hotell Kungsträdgåren.
 
 Godaste Johanna följde med till vår lokal och hjälpte oss packa upp och fixa innan hon tog tåget hem till Göteborg. 
Stor Kram ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Skolavslutningstårta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Urtjusig tårta!! Handlar gärna, men bor ju alldeles för långt ifrån! 🙁 Inväntar rean i webbshoppen 🙂
  Ha en härlig dag!
  Kram

  Svara
 • Vilken härlig tårta, när det är skolavslutning så ska det vara maffiga tårtor med fullt av socker ju =) Minns när jag hade skolavslutning i lågstadiet och fritidspersonalen hade bakat en stoooor tårta som såg ut som en sol med solstrålar och den var kanske 2 meter i diameter och man fick äta hur mycket man ville =)
  wwww.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Hej Fina Hannah!
  Tack för en jättehärlig blogg.. Följer den dagligen.. Tänkte om ni kommer ha fler pop-up stores i Sthlm? Har sett mkt fint jag skulle vilja handla, men har ingen möjlighet att komma förbi idag eller imorgon. Sen vill jag gärna, prova kläder på plats.. Känner mig lite tveksam inför stl, nämligen.
  Ha en fortsatt fin dag!
  // Jeje

  Svara
 • Ingen FME utförsäljning på fredag ? När jag äntligen kan ta mig till den stora staden ☺️

  Svara
 • Hej! Var och handlade idag, superfina saker och gud vilka mysiga och sköna material! Två tröjor fick jag med mig

  Svara
 • Idag känner jag mig jättefin i min nya svarta klänning och sjal 🙂 Var förbi pop-up butiken igår och ångrar att jag inte köpte mera… Så snygga grejer! och tack för hjälpen att svara på frågor kring klänningen, den känns inte för varm alls som jag var orolig för!!
  kram o lycka till

  Svara
 • Så härligt med skolavslutning, man önskar ju att man själv fick uppleva den känslan igen! Önskar att jag hade varit i Stockholm så jag kunde kommit förbi butiken och fyndat lite, ni har så mycket snyggt! Helt i min stil:-)
  Ha en fin dag! Kram

  Svara
 • Wow vilken fin tårta! Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah,
  Du får gärna maila mig om du ser detta, vill gärna komma i kontakt med dig!
  Ha en fortsatt fin dag!
  Bästa,
  Sofia – Soft Goat

  Svara
 • Vilken härlig tårta!!!!
  Så kul att ses en snabbis igår, och sååå härliga material i kläderna! Mjuka och sköna!

  Svara
 • Vilken underbar tårta!!
  (Besök gärna min blogg för tränings-videor under och efter mina graviditeter!

  Svara
 • HEEEJ!!!! Ska ni ha ett liknande pop up sälj i Glennland snarast?? Köpte en del plagg precis när ni startade och kan tänka mig nu att handla till 30-50%:). Kommer ni till Götet nu?? Sååå fina kläder! kram

  Svara
 • Supernöjd med mina köp! Provade allt hemma och plaggen är ännu finare på. FAB.

  Svara
 • Åh vad kul att höra! Stor kram

  Svara
 • vad mysigt ni har det, önskar er alla en trevlig sommar!

  Svara
 • Vilken otroligt vacker tårta. Säkert supergod också.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/06/10/stick-to-the-plan/

  Svara
 • Ni måste komma till Malmö med er pop up store!!! Jag vill handla så många plagg! Tycker att Peter får slå ett slag för oss här nere på Sveriges framsida 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Åh va kul det var att komma till er pop-up! Har varit så nöjd med mina tidigare plagg från er så mina nya lär bli favoriter dem med! 🙂 tack för bilden också!
  Kram

  Svara