Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | juni 12, 2015

Vita kläder

God fredag min vän. Allt väl?
Åh, så härligt att helgen snart är här. Det har varit väldigt mycket jobb i veckan och sena kvällar så jag är glad för helg. Vi har stängt vår Pop Up-Store kl. 19 på kvällarna och igår packade vi ihop allt så jag var inte hemma förrän vid 21. 
Idag är tjejerna hemma och myser med mig. Vi har ju knappt hunnit ses i veckan. Killarna är också hemma så klart. Men sommarlovet innebär att de fortfarande sover 🙂
 Känner mig trött och sliten idag. Kan knappt öppna ögonen. Men jag är glad i alla fall 🙂
 
Frukost och kaffe i lugn och ro ute på altanen kommer göra mig gott.
I helgen ska vi på White Party hos våra vänner Sandra och Toni så tjejerna får följa med mig på vita-kläder-jakt idag. Vill så gärna ha ett par vida vita byxor med en vit blus till. Ser det framför mig men vet inte var jag ska hitta det. Har du något tips?
Får sticka till Akaia by ElsaLeonie i Bromma Blocks och kolla. Synd att jag inte hinner klicka hem något för nu har ElsaLeonie upp till 70% rabatt i sin webshop.
  
Kolla bara in den här klänningen från Sky. Love! Hatten har jag. Tycker inte att jag passar i hatt men jag tycker alltid att det är så snyggt på alla andra så jag slog till på en ändå 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Vita kläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Som jag skrev på insta, så galet snyggt men fasen att man är så kort, tror inte den skulle passa på lilla korta mig, men på en lång tjej, oj oj vad snyggt.
  Hoppas du hittar något fint till vita partyt, lycka till snygging.

  Svara
 • Fattar inte hur man kan vara så snygg som du är! <3
  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Svara
 • Cubus har ett par jätte fina!

  Svara
 • Hoppas ni kommer finnas i affärer i Sthlm snart. Var i er pop up store igår. Underbar personal och superhärliga kläder!

  Svara
 • Vet du, jag var i Vällingby Centrum på Indiska idag. Där hade dom jättefina vida vita byxor.
  Kolla på Indiska 🙂
  KramKram

  Svara
 • Vad är det för märke på hatten?

  Svara