Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:32 | juni 15, 2015

Hjärtat av Göteborg

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag. Vi kom fram till Göteborg strax efter klockan tre i eftermiddags. Vi körde lugnt och stannade och åt på en vägkrog längs med vägen. Ingen stress, nu är det semester. När vi kom fram så checkade vi in på ett nytt botique-hotell mitt på Avenyn i centrala Göteborg.
Mer centralt kan det inte bli. Älskar Avenyn, alla restauranger och uteserveringar. Så mysigt att bara sitta och titta på folk. Idag sken solen och alla uteserveringarna var knökfull. En perfekt dag att glo på folk 🙂
Hotellet heter Bellora. Påminner om The Bowery, ett av mina favorithotell i New York. 
 
Vida invigde sängen med ett glädjeskutt.
 Sedan åt vi sicilianska kanelbullar på hotellets utservering. Så goda!
 Mio agerade dörröppnare till gästerna.
Hotellet hjälpte oss att boka bord på en restaurang som heter Baracuri. Vi åt redan vid klockan 18 så det var lugnt ochs skönt. Magiskt god mat och trevlig personal samt atmosfär.
   
  

 
Kolla in Livs min när hon får sin mat 🙂
Hon älskar guacamole och här fick hon göra sin egen. Mycket populärt. 
Mmmmm! Hamnade i matkoma efter all god mat.
Jag, Vida och Liv matchade varandra med Elina Dress (som flickorna hade på sig) och jag i en Elina Top från Femme Collection. 
Väl tillbaka på hotellet tittade vi ut över Avenyn och takåsarna innan vi gick och lade oss.
   
Imorgon ska vi på Liseberg. Jag måste dock smita iväg en sväng tidigt imorgonbitti när de andra sover. Jag ska nämligen gästa Mix Megapol här i Göteborg.
Denna veckan när vi är här så tar jag över Göteborgs Instagramkonto @goteborgcom. Där kommer jag ge dig mina personliga favoritställen och andra bra tips och saker man göra i Göteborg. Har massor av planer denna veckan. 
Följ oss och våra dagar även på @goteborgcom. Ge gärna dina bästa tips på ställen att besöka i Göteborg och på Västkusten. Skriv #sommarguiden så jag hittar dem.
Godnattkram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Hjärtat av Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så mysigt ni har det❤️ Ska slå på megapol på en gång i hopp om att jag inte missat dig 😉 Ha så mysigt på Liseberg 😀

    Svara
  • God morgon Hannah! HA en fin dag med familjen. Kram Maria

    Svara
  • Vad härligt det ser ut!

    Svara