Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | juni 17, 2015

REA!

God onsdag min vän. Hoppas att du mår bra. Här hänger molnen tunga och snart kommer det börja regna. Vi som skulle ut och paddla kanot idag måste nog tänka om 🙂
Jag får nog anamma det som Liv brukar säga till mig när jag gnäller över dåligt väder,
Mamma, det finns inget dåligt väder. Vara dåliga kläder.
Vi har precis ätit frukost och nu ska vi packa iordning och bege oss mot nästa anhalt av vår Göteborgsemester. Men första vill jag tipsa dig om vår grymma REA på Femme Collection.
Idag började rean i vår webshop. 50% på i stort sett ALLT! Skynda Fynda! Rean gäller ej produkter som även kommer finnas till hösten.
Bl a hittar du min favorit Liv Tee (ljuvligt skön och snygg bas-tisha i 100% bomull) för endas 100kr.Inte illa va?! 🙂
Men det bästa är ju priset på Femme Mini!

  
Nästa vecka måndag 22/6 och tisdag 23/6 har vi dessutom en Pop Up-Store i Lund för dig som bor i Skåne. Där kör vi samma REA och du kan prova, klämma och känna på alla fina plagg.
Vi kommer vara i Carl Verner Gallerian i Lund.
Ha en underbar dag.
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “REA!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har redan klickat hem några plagg, men skulle också vilja ha den gråa swettisen med svart print. Den går av någon anledning inte att lägga i varukorgen! 🙁 De övriga färgerna funkar, men inte den grå. Kan ni se varför?
  Tack, tack!
  Kram

  Svara
 • Den är slut.

  Svara
 • Hej. Tänkte beställa en klänning (som jag har sen innan men en annan färg) men när jag kommer till kassan står det 700kr, alltså inte 350kr som det står i shopen?

  Svara
 • Det är inte allt som har REA. Hannah Dress i svart är inte tex inte på rea. Det är endast de som har rött pris som är till 50%. Kram

  Svara
 • Ville ha den gråa tjocktröjan FME men antar att den är slut eftersom det inte går att klicka hem. Hör av din vackra, så att jag vet om det är kört. 😀

  Svara
 • På Hannah dress i svart så står det pris i röd text från 400:- med ord. pris 800:- men det blir ändå 800:- i kassan??

  Svara
 • Eftersom Hannah Dress finns i Oyster (400kr) och Svart (800kr) står det ”Från 400kr” på den produkten. När man väljer Hannah Dress i svart och i storleken man vill ha står det 800kr.

  Svara
 • Så himla härligt att få klicka hem några plagg, dessutom till bra priser! längtar tills allt kommer!! Trevlig Midsommar till er

  Svara
 • Vilken bra rea!! Köpte både en klänning och en tröja. Har handlat innan och för er som inte har gjort det kan jag tipsa om att det både är bra storlekar (dvs lite generösa:) och extremt skön kvalitet.

  Svara