Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:57 | juni 22, 2015

Lite sömn

God morgon min vän. Hoppas att din dag och vecka börjat bra. Jag klev upp kl 05.00 imorse. Somnade strax innan 02.00 så det har inte blivit många timmars sömn. Får dock skylla mig själv då jag låg och kollade på en serie så långt in på natten.
Den var så spännande att jag inte kunde sluta 🙂
Nu sitter jag på Arlanda och äter frukost.
   
Har en lång dag framför mig men rolig också så klart.
Önskar dig en bra dag.
Kram ❤️ 


5 kommentarer5 kommentarer om “Lite sömn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag hade samma problem, la mig sent (får skylla mig själv) och vaknade tidigt. Fasen vad trött jag är plus att jag är sjuk (förkyld) men måste jobba. 😀 Sista veckan på detta uppdrag nu så jag ger järnet (är uthyrd konsult).
  Trevlig resa och ha en fin dag och lycka till med allt du ska göra vackra Hannah.

  Svara
 • Ååå, synd det är lite långt för att vara ute efter EN tröja 🙁 Jag la beställning förra veckan men Maja-leon va slut 🙁 Skulle så gärna vilja ha en så är det någon som köpte en som inte passar eller av annan anledning inte vill ha sin XS eller S är jag intresserad!!!!

  Svara
 • Hoppas att det går bra att hålla sig vaken idag ändå! Kan vara svårt att sluta kolla när det är som mest spännande i en serie. 🙂
  Nyfiken som jag är så måste jag fråga var det var för serie som höll dig uppe. Är alltid ute efter tips på en ny bra serie. 🙂
  Kram

  Svara
 • Känner igen mig i det där stt inte kunna sluta se en serie för att den är så spännande och så har man grus i ögonen dagen efter 😉

  Svara
 • Tonfiskmackan hos Joe & The Juice är verkligen hur god som helst!
  Inredningshjälpen/Anette

  Svara