Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | juni 23, 2015

Ny soffa

God tisdag min vän. Allt väl? 
Jag hör inte så mycket ifrån dig så jag börjar undra 🙂
Jag ska in till stan strax. Har massor av jobb och möten och saker att fixa innan semestern. På torsdag sticker vi till Spanien och då ska jag koppla bort allt. Men jag kommer finnas här så klart.
Det gick bra i Lund igår. En rolig dag med massor av glada shoppingsugna tjejer och barn.
Idag är vår Pop Up-Store öppen kl 10-18. Sista dagen så skynda dig dit!
Finns en hel del kvar som är slut i vår webshop. 
Pojkarna har börjar sina två första pappaveckor nu på sommarlovet. Känns tomt. De är hos Mios pappa och kommer hitta på massor av roliga saker.  Men jag saknar dem redan. Vida är dock som fyra barn i ett så det blir ändå inte så lugnt med bara två hemma 🙂
Kolla bara in buset i den här blicken.
 Älskade vilda Vida.
Måste visa dig vår nya soffa! Håller på fixa hemma och byta ut lite gamla möbler.
Äntligen fick jag ta bort den fula IKEA-soffan som vi haft i vårt vardagsrum på ovanvåningen. Där har man aldrig velat sitta bara för soffan både varit ful och obekväm. Dessutom alltid full av tvätt 🙂
Nu är det så fint. Älskar vår nya snygga stilrena soffa. 
  
Här kommer det mysas framöver. Vad tycker du?
Vet du vad?! Jag har fixat en tävling där du har chans att vinna en snygg soffa från Sofacompany.com där vi köpt denna soffa. 
Håll utkik senare i eftermiddag, då är det dags för tävling.
All Kärlek ❤️


42 kommentarer42 kommentarer om “Ny soffa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vidas blick är verkligen full av bus!! <3
  Superfin soffa!

  Svara
 • vilka underbara barn du har,och jätte fin soffa. Ha det så mysigt på semestern. Själv har jag semester nu och den regnar bort. Så lite ångest har man.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är en av dina ”lata” läsare som inte kommenterar så ofta. Men jag uppskattar din blogg väldigt mycket, tycker du håller en väldigt fin och personlig ton och du har en stor härlig familj som är rolig att följa.
  Den där soffan är ju verkligen ursnygg! Ska kika in på deras hemsida. Ser för övrigt fram mot min första FME-leverans:-)
  Önskar dig en fin dag!

  Svara
 • Hej
  Den där ”pop-up” shoppen skulle behöva komma till Ljungby i Småland och förgylla vår tillvaro här 🙂
  Kram

  Svara
 • Förlåt för att jag varit dålig på att skriva till dig på senaste, ska bättra mig

  Svara
 • Jättesnygg soffa! Är den bekväm att sitta i? Ser skön ut. Kram ❤️

  Svara
 • vilken underbar grafittitavla!! var kan man köpa den? fin blogg har du!

  Svara
 • Hej,
  Nu tänkte jag passa på att skriva här. Har läst din blogg i flera år och tycker den är superbra. Jag har själv skaffat en blogg och har insett hur skoj det är om någon kommenterar.
  Trevlig dag!

  Svara
 • Härliga barn och fin soffa! Fastnade verkligen för tavlan, så härligt frisk!

  Svara
 • Jag finns oxå här Hannah, varje dag men lite dålig på att kommentera numera. Jättefin soffa ni köpt!
  Hoppas ni får det underbart i Spanien!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jättekul att ni kom till Lund. Jag är så nöjd med min klänning och med mina tröjor.
  Du är verkligen en jättegullig tjej! Tack för att du ställde upp på att vara med på bild och för komplimangen jag fick av dig:)
  Kram Maria/Sessmaria

  Svara
 • jätte fin soffa 😀

  Svara
 • Jättefin soffa och jättefin dotter. Den busblicken…
  Fråga: kan man byta alternativt lämna tillbaka det man köpt på REA i webbshoppen?

  Svara
 • Hej!
  Jag var i Lund igår och blev ägare till min 5 första Femme-plagg. Helt säkert inte de sista då de är såå fina och härliga i materialet.
  Är en lite fegis så vågade inte säga till dig eller Peter att jag tycker ni verkar så himla härliga så får skriva det istället 🙂
  Glad sommar till er!
  /Tjejen som tyckte hon var för blek för en Angieblouse men slog till ändå 🙂

  Svara
 • Hej..Tack för att ni kom till Lund..Var och köpte 3 plagg,verkar vara härlig kvalitet…Hoppas ni kommer hit till Lund igen…Tack för en trevlig blogg…Mvh Ann-Margret

  Svara
 • Hej fina Hannah! jag är inne här flera gånger varje dag, men har varit dålig på att kommentera. Älskar din blogg och du verkar vara en helt underbar person. Jättesnygg soffa! …och den där lilla sötnosen Vida, vilket bustroll! Tokshoppade hos din pop up store, när det var i Stockholm och nu undrar jag om det kommer att finnas någon återförsäljare i Stockholm.Såg att det finns i Uppsala, men det är ju en bit bort. Kommer du ha någon mer utförsäljning här framöver? Är så nöjd med mina inköp, haha, men vill ha mer. Gud, vad snygga du och Peter var irl.Stor kram och önskar dig en underbar sommar.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Himla kul att du/ni kom tull Lund igår, sitter här på min rast på jobbet och känner mig super snygg i min gröna ”Vida Linen” T-shirt.
  Riktigt trevligt att få träffa dig, lika snygg o trevlig som här på bloggen :D!
  Soffan var mycket fin, gillar den färgen starkt.
  Ha en underbar dag // Frida

  Svara
 • Jätte snygg soffa! Skulle också behöva en ny soffa till vardagsrummet då våran sjunger på sista refrängen 😉 Så tävlingen som kommer ser jag fram emot =)
  Fick hem mina Vida och Liv toppar jag beställde på rean då det inte var någon pop up store i min närhet, så nöjd! =)
  Ha en bra dag ! Kram

  Svara
 • Hej Hannah, tyckte verkligen det var kul att träffa dig igår , du är verkligen den äkta och varma person som man får intrycket av på bloggen. Jag är väldigt nöjd med mina två köp 2 st Liv Tee T-shirt och mollymini leggings till min dotter. Jag önskar all lycka framöver med företaget . Hälsningar Isabelle , tjejen som tog fel och kallade din dotter Vilda;))

  Svara
 • Hej Hannah,
  Vill bara säga att jag du verkar vara en underbar person!
  Är några år äldre och började följa dig runt årsskiftet.
  Kommer väldigt väl ihåg när du och din syster blev popstjärnor,
  och skall ovilligt erkänna att den tiden fick mig att ha en del fördomar om er!
  Galet, jag vet! Vem är jag för och döma andra…
  Dina 2 döttrar, Liv och Vida, när jag första gången läste deras namn
  blev jag varm i hjärtat! Deras namn har samma betydelse!
  Liv på svenska är Vida på portugisiska ! Så vackert❤️
  All kärlek till dig
  Celeste

  Svara
 • Hej,
  Jag brukar aldrig kommentera. Men tänkte ändå bara säga att jag tycker din blogg är jätte rolig att läsa och jag kikar in nästan varje dag <3
  Jag har försökt flera gånger att komma in i webbshopen för Femme Collection men lyckas aldrig, det står bara att webbsidan kan inte visas. Jag har prövat både i Chrome och Explorer.
  Kram och trevlig sommar!

  Svara
 • Superfin soffa, grått är en bra färg som man inte ledsnar på heller! 🙂

  Svara
 • Tack för en fin blogg. Du bloggar varje dag det tycker jag om. Det är så roligt att följa er fina familj. Jag läser din blogg varje dag den ger mig uppmuntran. Ha det så skönt i Spanien.

  Svara
 • Jag brukar inte kommentera så ofta, men jag bloggar själv & tycker det är så kul när någon skriver en rad eller två 🙂
  Kollar här inne hos dej flera gånger om dagen 😉 älskar din blogg, älskar din ärlighet, din mjukhet <3 älskar att få lite glamm emellanåt när vi får "följa med" på fester du/ni är på! *skratt*
  Din systers blogg läser jag åxå, även hon är lika vacker & har en fantastisk blogg <3
  Kram kram <3

  Svara
 • Bloggen har förändrats under sista åren och handlar numera till största del om resor, materiella ting och har blivit mindre ”vardaglig ”. Den beskriver mer ett lättsamt liv i lyx och flärd som kan vara svårt för en del att relatera till tror jag.
  Det finns INGET som är sämre eller bättre i detta men jag tror att man kan tappa läsare när det blir för mycket ”yta och konsumtion ”.
  Människor vill överlag känna igen sig och dela vardagliga och djupare funderingar kring livet. Kanske existentiella funderingar blandat med lite lättsamt och humor.
  Jag kan ha fel, men det är vad jag tror.

  Svara
 • Jag håller med dig Elli. Vet att Hannah är en otroligt godhjärtad äkta tjej och gillar fortfarande hennes blogg, för att den är varm.
  Men jag kunde identifiera mig med henne på ett annat sätt för några år sedan och har lite svårt för sponsrade inlägg. . . Jag förstår dock att man inte kan låta bli att nappa på en del av alla förslag man får.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Var i din pop-up affär i Lund idag och fick handlat både till mig och barnen. Jättefina saker! Jag har dock en fråga; min syster fyller år nästa vecka och skulle vilja ha den gröna tröjan med FME på (i xs) men det visste jag inte när jag var i affären idag. Tydligen är den slut i webshopen (hon försökte handla där) men det fanns flera i affären. Går det på något sätt att beställa en av dessa därifrån? Tack på förhand! Marie

  Svara
 • Brukar inte kommentera men nu måste jag bara skriva så du känner lika mycket kärlek från oss läsare som du ger oss. Älskar din blogg du vackra kvinna. Snälla sluta aldrig med det du gör för du gör det så förbannat bra ❤️

  Svara
 • Läcker tavla, fin soffa också

  Svara
 • Elli: Jag håller med dig. Inte just om Hannah, men att bloggarna blivit väldigt mycket ytligare. Vet inte om det är att de får mer – presenter, resor och så som blivit mer uppenbart för läsarna och gör att det känns som de lever ett liv man inte riktigt är med i. Och mat ute allt som oftast. Knepigt det där, även om jag tycker just den här bloggen är väldigt energigivande och fin.

  Svara
 • Snygg grå textil på den nya soffan, bra val!
  Inredningshjälpen/Anette

  Svara
 • Snygg soffa!! Stor men inte för vräkig så den tar för mycket plats 🙂

  Svara
 • Väldigt snygg soffa, hon med som sitter i förresten.
  Spanien låter skönt, vi drar till Florida nästa vecka och hoppas på sol och värme där. Kramen Mia
  http://happyvardag.se/2015/06/23/nar-dagarna-fylls/

  Svara
 • Köpte i från er webbshop två t-tröjor, dom med ficka vid bröstet! Sinnesjukt hur sköna dom är

  Svara
 • Hej!
  Har följt din blogg o ert liv till o från i många år.
  Var kommer den snygga tavlan ovanför soffan ifrån?

  Svara
 • Gud så härligt med ny soffa! Har själv kollat på soffa sedan vi flyttade – för två år sedan, men kan aldrig bestämma mig, haha. Skulle egentligen vilja ha en vit soffa, men tror inte jag vågar det med två barn

  Svara
 • Vilken fin soffa.
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Jättefin soffa!! Men tavlan tavlan tavlan.. Var kommer den ifån??? 🙂

  Svara
 • Så snygg soffa 🙂
  Madeleine

  Svara
 • Hej! Jättefin soffa och bord. Var hittar man bordet? Letar efter ett liknande.

  Svara
 • Ååh vad snyggt det blev! Du/ni har såå bra smak 🙂

  Svara
 • Hej!
  Vilken snygg soffa! Jag gick direkt in på deras sida och undrar vilken färg är det du har?
  Tänkte att jag skulle beställa en 🙂
  Jennie

  Svara