Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | juni 28, 2015

Tapas i kvällssolen

God söndag min vän. Hoppas att du har en fin helg. Jag hörde att sommaren äntligen kommit hemma i Sverige. I alla fall i Sigtuna. Härligt med värme och mindre regn. Eller vad tycker du 🙂
Här skiner också solen. Varmt och underbart har vi det. 
Tyvärr finns det ingen Wi-Fi där vi bor så jag har fått smita ner till en restaurang i närheten och låna deras. Så nu vet du varför du inte hört av mig sedan i fredag. 
Vi har än så länge bara hängt vid poolen, barnen leker konstant och somnar utmattade på kvällen. Vi vuxna sitter upp och äter tapas och pratat när lugnet har lagt sig. Vi bara njuter och har det riktigt bra.
  
Frukost på altanen. 
   
Vår första kväll i Spanien. Barnen hittade kompisar direkt och sprang runt och lekte och vi satt på altanen, tittade på och myste i kvällssolen med god tapas.   
Det är så grönt och vackert här. Blommor som väller över murarna och apelsin- och citronträd överallt.  
Jag hör av mig snart igen. Ska smita ner hit lite titt som tätt och låna uppkoppling 🙂
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Tapas i kvällssolen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gu va härligt!!!! Ser fram emot dina uppdateringar 😀 Till oss kommer sommaren senare i veckan 😉

  Svara
 • Hej Hanna! Skriver här angående ”soffatävlingen”
  Om jag skulle få möjligheten att vinna så skulle jag ge bort den som en gåva till en mycket kär vän som har hjälpt och stöttat mig på ett enormt sätt under det här året, som nog har varit det jobbigaste i mitt liv. Skulle vara så fint att få ge den till honom som tack då han verkligen är i behov av en och inte har egna resurser som räcker till ett inköp.
  Jag har valt modellen ”Edna ” chaiselong left.
  Bästa hälsningar Sofia

  Svara
 • åh utan wifi, hur överlever man, hihi 😀 nä men ärligt, tråkigt men härligt på ett sätt att bara kunna släppa allt. hoppas du har det riktigt bra.

  Svara
 • Hej,
  Ser underbart ut. Njut av semestern o stressa inte med uppkopplingen, är det semester så väntar vi läsare till efter semestern o läsa om hur du har haft det. Wi-fi fritt på semestern borde alla ha! Vi finns kvar.

  Svara
 • Hej,
  Ser underbart ut. Njut av semestern o stressa inte med uppkopplingen, är det semester så väntar vi läsare till efter semestern o läsa om hur du har haft det. Wi-fi fritt på semestern borde alla ha! Vi finns kvar.

  Svara
 • ÅH, DET SER UNDERBART SKÖNT UT. VAD GOTT MED TAPAS! 🙂
  VART I SPANIEN ÄR NI?

  Svara
 • Ha det riktigt bra i solen!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Åh vad mysigt ☺️ Nöjt och må och passa på att koppla bort allt som har med jobb och stress att göra. Kram finaste Hannah

  Svara
 • Ser jättehärligt ut, hoppas ni har en härlig semester!
  Inredningshjälpen/Anette

  Svara