Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | juli 2, 2015

Stranden i Marbella

God kväll vacker. Här hemma ska strax middagen till barnen serveras. Vi har varit på stranden hela dagen och är solvarma och trötta.
Barnen är hungriga och tittar på film nu när de väntar på sin korvstroganoff. Vi vuxna ska grilla kyckling och äta den med en god sallad lite senare.
Idag har vi hängt på stranden i Marbella hela dagen. Jag har mest legat under ett parasoll och läst, barnen har lekt och badat och vi åt lunch på en av strandrestaurangerna. 
   
 Var så sugen på moules men tyvärr smakade de riktigt illa. Gick inte ens att äta. Linda har dock lovat att laga hennes goda moules här hemma någon kväll så jag kan stilla mitt moulessug 🙂
   
 Sanden var så het att man brände fotsulorna. Skyddade fossingarna med mina nya flipflop från PassionForBrands
Vi tog en promenad och åt glass innan vi for hem till huset igen.
  
Älskar att klä flickorna i likadana kläder. Gjorde det med pojkarna också när de var små. Gäller att passa på när man får.
  
Utanför har vi ett stort citronträd. Ska plocka in de som är mogna. Det finns ett par stycken solgula citroner som väntar på att få skivas och läggas i vårt dricksvatten och kanske kvällens sangria 🙂
All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Stranden i Marbella”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är sofftävlingen avgjord? Vem vann?

  Svara
 • Finns inget sämre än när mat man beställer ute inte är god, blir så himla krystad stämning om man säger ifrån och likaså om man inte äter maten…
  Gulliga klänningar till tjejerna 🙂
  Inredningshjälpen/Anette

  Svara
 • Vilken underbar dag, förutom incidenten med musslorna, så tråkigt! Men ni ser ut att ha det riktigt härligt i alla fall 🙂
  Njut vidare!
  Kram

  Svara
 • Ett litet tips för dina gula citroner,starta morgonen med en mugg varmt vatten och pressa i en halv citron,toppa med lite cayennepeppar,jag lovar att din kropp jublar!!
  Stiljustnu.blogg.se

  Svara