Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | juli 2, 2015

Uppklätt

Hej min vän. Allt väl? Går du runt i svettas där hemma 🙂
Läste att det är värmebölja. Glöm inte att smörja dig med hög solskyddsfaktor. Solens strålar är inte att leka med. Man blir lika brun och fin trots solskydd, hatt och skugga. Jag har 30-50 spf på kroppen och 70 spf i ansiktet.
  
Nu bär det av mot stranden! Där fläktar det skönt och havet kyler ner en kan jag lova.
Igår åt vi middag på Finca Besaya. Ett mysigt ställe med god mat. Gillar att få vara uppklädd då och då när man mest bara hasar runt i badkläder och svettas 🙂
   
    
Älskar tapas och alla olika sorters skinka och ostar.
Vad ska du göra idag? Semester? Jobb?
Önskar dig en underbar dag.
All Kärlek ❤️
 


26 kommentarer26 kommentarer om “Uppklätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja du är verkligen fint brun 🙂 Jag är mammaledig och vi ska sitta ute och plaska i skuggan. Tuva är mitt solskydd haha. Solar bara när hon sover middag så det blir lagom, ha en kanondag i värmen, det ska vi ha 😉
  lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Vilka härliga bilder, ser verkligen fint ut. Undrar om du kan tänka dig att tipsa om olika ställen att bo på(i Spanien), låna hus eller lägenhet sen när du får tid?
  Jobbar tyvärr idag, men ikväll efter jobbet tar jag och maken varsin cykel, packar picknickväskan och drar till Tivoliparken, där ska vi lyssna på Timo Räisinen när han tolkar Ted Gärdestad – mysigt!
  Ha en fin dag, kram

  Svara
 • Vart kommer den fina jumpsuiten ifrån?

  Svara
 • Rabéns Saloner heter märket och jag har köpt den på Akaia i Bromma Blocks, men finns också hos ElsaLeonie.se. Kram

  Svara
 • Hej! Vet du var din väninnas fina skor kommer från? 🙂

  Svara
 • De kommer från H&M.

  Svara
 • Vad härligt ni har det, och ni är väldigt fina du och Linda. Kul att få piffa sig som småbarnsmamma..
  Imorgon får vi sommarlov i familjen så hoppas värmen håller i sig!!
  Ligger här förkyld i en skön femme top och förökar kurera!! Kram v

  Svara
 • Ja här är det varmt, men jag har semester så jag kan njuta av solen i lagom doser.
  Är ganska känslig för värme och har lätt för att bränna mig, men nu har jag dränkt in mig i spf 50 så nu ska jag våga mig ut 🙂
  Ha en skön semester!

  Svara
 • Åh hilfe … det är 29 grader ute .. och man jobbar!
  Man kan säga att jag just nu heller hade varit på stranden med nästan 7-åringen och badat.
  Men om två veckor då har vi en veckas semester. Vi hoppas att vädret håller i sig 🙂
  Njut av sol och semester nu Hanna!

  Svara
 • Hej!
  Älskar värmen!
  Vad är det för solskydd som har 70 spf? Det skulle jag behöva då jag lätt får pigment fläckar.
  Njut i solen!

  Svara
 • Hej Sandra. Jag har köpt min spf 70 på Eriksbergskliniken. Kram

  Svara
 • Härliga sommar, även hos oss som inte har råd att åka utomlands, underbart
  Du ser så fin ut å bilderna MEN , kanske är det ljuset för du är väl inte solskadad i din hy?.

  Svara
 • Nä, jag är inte solskadad just för att jag är duktig på att använda solskydd. Däremot fick jag fula pigmentfläckar när jag var gravid men de är borta nu. Kram

  Svara
 • Härligt för er! Här i norr lyser solen och värmen med sin frånvaro, hoppas på bättre väder strax:)
  Dina skor så snygga, vart hittar man dom?
  Ha en fortsatt njutbar semester:):)
  //A

  Svara
 • Tack! Det är ett par Marenas från Passionforbrands.se. Hoppas solen snart kommer till dig. Kram

  Svara
 • Mys i värmen,det ska jag göra!
  Stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Vi njuter av sol och värme men framförallt semeeeeester i Halmstad. Stranden på dagen och poolen på kvällen. 🙂 Sen står husleverans och husmålning på vår agenda så det gäller att njuta extra mycket de här dagarna. Underbart ni ser ut att ha det. 🙂

  Svara
 • Jag har vart på Ikea idag, handlar hem lite grejer till altan och så, dragit fram poolen, fyllt den, badat, lekt med barnen och haft jobbiga samtal med min mor. Men sen har det vart underbart väder och det gör att man blir väldigt glad. 😀

  Svara
 • Hej vackrast. 70 solskydd till ansiktet lät mkt intressant när man får jordens pigmentförändringar av sol. Märke? Vart har du hittat det? 50 har jag köpt men 70 har jag inte ens sett…tack! Ha det så bra! Kram

  Svara
 • Jag har köpt min spf70 på Eriksbergskliniken i Stockholm. Så bra. Använder den varje dag. Kram

  Svara
 • Brun utan sol funkar fint det med

  Svara
 • Finns många solkrämer som har 50+ (vilket räknas som uppåt 70 i spf)
  Finns bl a på Apoteket AB.

  Svara
 • Åh vi hade lägenhet i Marbella i många år, på Avenida de Fontanilla som ligger nära stranden, helt underbart men till slut hann vi inte vara där så mycket, kan sakna den lilla 2:an mycket!!!
  Vad är det för fin tunika/klänning/topp du har på dig i bilen? fräscht randig,
  bra med hög spf, jag har det med sedan jag drabbats av cancer, solar aldrig mer men smörjer mig även i skuggan.

  Svara
 • Ja, det är ju så härligt här. Har varit mycket i Marbella genom åren och trivs här. Förstår att su saknar er lägenhet. Tunikan köpte jag på El Corte Inglés i Puerto Banus för 150kr. Visst var det fin 🙂 fruktansvärt med hudcancer. Tack och lov att du blev frisk.

  Svara
 • Hej! Måste bara få rekommendera en restaurang som ligger mellan Puerto Banus och Marbella som heter Dani Garcia, sån fantastisk mat, de har 2 stjärnor i guide michelin, vi var där med jobbet i början av juni. Kanske inte så barn vänligt, men oj vilken upplevelse! Gå dit ifall ni har chansen!

  Svara
 • Hej. Ska fira bästa vänners 10 åriga bröllopsdag
  på Finca Besaya om några veckor, var ni nöjda
  med maten o allt?
  Något specifikt du kan rekommendera?

  Svara