Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | juli 3, 2015

Grattis till en make over!

Hej vacker. Nu äntligen har jag dragit vinnare i min tävling tillsammans med Creative Headz. Förlåt att det tog sådan tid. Jag går själv på en av deras tre salonger. Rätt svar var just att Creative Headz har tre salonger 🙂
  
Vinnaren är Tina som snart ska gifta sig.
Det finns 3 salonger !!
Ett bröllop nu i ögonvrån jag skymtar , mannen friade och jag sa ja ! Utan tanke På allt runt omkring så började planeringen dra igång , bockar av saker på listan varjedag , allt är en ända stor utgift och idag kom smällen .olägligt och väldigt oväntat kom den räkningen på flera tusen :/ klumpen som växte av oro för de ja visste jag skulle behöva priotera bort på vår stora dag håret och sminket !!
Men så läser jag din blogg lika som varje kväll och ser denna fantastiska tävling ! Kanske många tävlande en sådan här gång men tar en chansning och tävlar å hoppas på tur så håret mitt kan få sig en omgång inför det jah drömt om sen barnsben mitt egna bröllop !
Mitt hårminne är när jag lät min kompis ta över saxen en kväll i maj och skulle ge mig den sk Robyn frisyren , det slutande Med att jag hade pottfrilla likt nick carter och i skolan tog dom mig för den nya killen i klassen :)
Grattis Tina!
Vänta dig ett mail inom fem minuter 🙂
Kram ❤
 


2 kommentarer2 kommentarer om “Grattis till en make over!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har du dragit en vinnare i sofftävlingen ännu? 🙂

    Svara
  • ÅHHHHH Vad Glad Jag Blir !!!! Tusen tack fina du!!!

    Svara