Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | juli 5, 2015

Marknaden

God söndag min vän. Hoppas att allt är väl och att du är vid gott mod. 
Vi har precis ätit frukost och sitter och planerar en utflykt som vi ska göra imorgon. Vi ska köra ca en timme från Marbella till Tarifa som ska ha fantastiska stränder.
Ikväll kommer vänner på besök och igår hade vi Peters bror och hans familj här på middag. Trevligt att träffa vänner och familj trots att man inte är i Sverige. 
Saknar pojkarna, som är hemma hos Mios pappa, men nu är det inte många dagar kvar tills vi ses. I helgen har de hängt med syrran i vårt hem i Sigtuna. De har så kul att de knappt hinner svara när jag hör av mig. Har lite svårt att acceptera att de har blivit så stora och att jag inte är lika behövd 🙂
Igår var jag och Linda på marknaden med flickorna. Varje lördag stänger de av ett område i närheten av där vi bor, marknadsstånd överallt och man kan köpa allt från riktigt krimskrams och kläder till blommor och frukt.   
 Flickorna fick varsin solfjäder och så köpte jag blommor. 
När vi kom hem var vi hungriga och varma. Det var helt galet kvalmigt och hett på marknaden. Till mat så blev det ett hopkok av rester från veckan. Älskar rester 🙂
 Vi stekte upp den kokta potatisen, ägg, bacon och värmde makaronipudding samt en sallad till det.
Vad ska du göra idag?
Var rädd om dig.
Stor Kram ❤️ 


4 kommentarer4 kommentarer om “Marknaden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här