Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | juli 6, 2015

Kärlek!

God måndag vacker. Hoppas att du har haft en härlig helg.
Det är mycket som jag älskar och hyser en oerhörd kärlek för. Två saker är mina barn… Och mat 🙂
  
Kärlek ❤️
Igår kväll kom våra vänner Rebecca och Tommy med sina barn på besök. De är också här på semester.
Vi åt massor av gott. Grillat och sallad. Matorgie. Love it!

 Nu ska vi packa bilen och fara på utflykt.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️
  


8 kommentarer8 kommentarer om “Kärlek!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va gott det såg ut!! Va ha du för krydda/dressing på salladen?
  Det finns ju inget större än kärleken till kidsen❤️❤️❤️
  Ha så mysigt på utflykten
  Kramar

  Svara
 • Vem har sagt att bloggare inte tjänar pengar på sina sidor? Mollsan trodde du att människor bloggar gratis?
  Jag tycker att det är helt i sin ordning. Självklart så ska bloggare få utdelning av att de skriver och delar sina liv. Bloggar är idag som en daglig ”Hänt Extra” fast med mindre lögner och påhitt. Däremot så är det naivt att man som läsare inbillar sig att man får en personlig kontakt och att man är betydelsefull.
  Inte tusan är jag ”värdefull” för några okända bloggare. Jag är betydelsefull för att jag är en del av deras inkomst. Rätt och slätt. Något annat är bara spel för gallerierna. Ingen skulle blogga dagligen om det inte handlade om pengar. Bekräftelsebehov javisst, men inte enbart. Det är business rakt av. Och det är HELT ok. Varför skulle det inte vara det?
  Och sedan känner sig Anki i Trollhättan lite uppfylld när en kanske Pernilla Wahlgren skriver några rader i kommentarsfältet. Mänskligt att bli smickrad. Du ÄR någon. Pernilla har ”pratat” med dig. *Ler*
  Nåväl. Givetvis är varje person värdefull för sin familj, sina vänner och för det vi uträttar varje dag. Personligen så försöker jag ge så mycket kärlek jag kan – det är på något sätt ”inbyggt” i mig ( Sedan är jag en åsiktsmaskin men det är jag bara stolt över – finns så många följa-strömmen- människor i vårt samhälle). MEN jag är inte så naiv att jag blir smickrad av en bloggare som skriver att jag är en fining eller vacker. Jag är värdefull utan andras godkännande. Det är bättre att bara gilla läget och inse att bloggandet är en del av en inkomstkälla.

  Svara
 • Tänk att du som ger så mycket kärlek enligt egen utsago kämpar så hårt med dessa kommentarer gång på gång. Och alla som bloggar skriver enbart för pengar. Det innebär att det är Sveriges största yrke med en miljon bloggar. Då lärde jag mig det.

  Svara
 • Ser väldigt gott ut, mums. Här i Sthlm spöregnar det just nu, idag blir det lite pyssel inomhus. Kram❤️

  Svara
 • Det var bra saker att känna kärlek till! Jag delar dem 🙂
  Gillar mat ännu mer nu när jag slutat med sötsaker.

  Svara
 • Vilken god grillmat, får bli grillat till helgen.
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Åh vad fint och mysigt det ser ut, ni är så fina. 😀

  Svara
 • Så trött på alla skit-
  kommentarer här inne.
  Ge fan i och läs om
  ni bara ska bli irriterade

  Svara