Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | juli 8, 2015

Småfolket

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Här är vi i full färd med att packa. Det är en väldans massa packning. Det blir lätt så 🙂
Igår åt vi middag i ”gamla” Marbella. Fick tips av Rebecca Pecci som bloggade här tidigare. Vilket bra tips. Så mysig och underbart god mat. Den låg på ett litet torg där barnen sprang runt och lekte.
   
Il Tartufo. En italiensk restaurang.
   
  
Lite livesång under middagen 🙂
Det är så ljumma och underbara kvällar här. Det kommer jag sakna. 
   
 Min käraste vän Linda.
I Marbella finns det som en liten miniby mitt i stan. Alla husen är små och de ligger i lummiga gränder där blommor väller över fasaderna och doftar ljuvligt. Det är som en magisk liten by. Det finns en liten restaurang inne bland husen med bara några enstaka bord. Så romantiskt och mysigt. Det går inte att förklara eller fånga på bild. Det måste upplevas. Vi for dit efter middagen. Jag berättade för barnen att där bland människorna bor ett småfolk i hemlighet. Los minijonos. Ingen har sett dem men man vet att de finns där. På nätterna när alla människorna sover så kommer de fram. De badar i fontänen, äter all mat och busar. 
Vi smög runt i gränderna och spanade efter dem. Vi tyckte oss höra hur de prasslande i buskarna. Kanske var de småfolket som tittade på oss och fnittrade. Älskar att trollbinda barnen. Med lite fantasi kan man få dem att glömma allt vad iPads och TV är.
   
 Magiskt.
Stor Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Småfolket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh lilla apelsintorget så mysigt!!

    Svara
  • Åh, vad roligt det är att hitta på sagor och fantisera! Man blir lika inne i det själv, som barnen, tycker jag!

    Svara
  • Mmm … Marbella är underbart! 🙂 Himla kul med sagan.

    Svara