Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:28 | juli 9, 2015

Kärt återseende

Hej min vän. Hoppas att du mår bra.
Vi kom fram till Båstad sent igår kväll. Bor som alltid hos Marianne och Urban. Vi kör alltid en veckas husbyte under somrarna. De vill fly Båstad när det blir mycket folk under tennisveckorna och ta det lugnt i Sigtuna och vi älskar att vara här. Nu är det inte tennisveckorna ännu men det är Summer on Festival och massor av folk. Vi har varit nere i Båstad hela eftermiddagen och kvällen. Isa, Medina, Måns Zelmerlöw och Hasse Andresson uppträder på stora scenen i festivalområdet. 
Väldigt tråkigt att det är dåligt väder men jag tror alla är glada ändå. Barnen älskade det i alla fall. Peter och Macke är kvar där med Mio, Liv och Stella och väntar på Hasse med Guld och Gröna Skogar. Vida och Axel tröttande efter ett tag och båda sov sig igenom två framträdanden 🙂
Daniel, Mios pappa, är nere i Båstad på Festivalen med SushiTrucken så Mio mötte upp oss här. Perfekt ju! 
Oj, vad han har varit saknad och vi är så glada att ha honom hos oss igen. William får vi vänta på en vecka till för han ska på fotbollscup. Första gången han är med i Gothia Cup. Han är så glad över det och det gör mig varm i hjärtat.
   
Vida kastade sig om Mios hals. Syskonkärlek ❤️
 Han är bäst på att ta hand om de små. Han leker med dem och de älskar att vara med honom.   
Har äntligen fått stilla min SushiTrucken-craving. Så oerhört god sushi. Spicy tuna roll, som är lätt friterad, är min favorit.
  
 Redo och laddade med regnponcho. 
 
Hitta Peter 🙂  
 Mio med en kompis och killarna i Medina. 
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Kärt återseende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna,
  Måste fråga, var e dina svarta solisar ifrån? Märke? Dem e jättefina på dig.
  Tacksam för svar,
  Kram Diddi

  Svara
 • Det är ett par Copenhagen från Anine Bing. Kram

  Svara
 • Hejsan Hanna! Låter mysigt med Båstad. Vi har ochså planerat en dagsutflykt dit om en vecka. Min son ska också spela i Gothia Cup, han åker upp på söndag härifrån Malmö. Vilket lag spelar William i? Min Liam spelar i BK Olympik p03. Det blir tufft att vara ifrån honom så länge ☺️ men vilket äventyr för killarna! Första gången han är iväg så länge.
  Ha det fint! Med vänlig hälsning, Sini

  Svara
 • Ja vilket busväder, känns som höst snarare än sommar. Blev jättsugen på sushi, det får det nog bli här imorgon!
  Kram Anette

  Svara
 • Och jag måste fråga vad det är för fin kofta du har på dig! På jakt efter en lång och mjuk grå kofta.
  Härligt att ni gör så mycket roligt, både tillsammans med barnen men också för er själva du och Peter.

  Svara
 • Den är ljuvligt skön och fin. Kommer från by Ingrid. Kram

  Svara
 • Vilka fina bilder och vilken klump i halsen jag fick av bara tanken hur fina lilla Vida springer till storebror och kastar sig om hans hals av ren längtan och kärlek. Jag älskar syskonkärlek, det är så fint. <3

  Svara
 • Hej fina:) va kul för din William att han oxå ska till gothia cup precis som min William 🙂 men med ett bröllop runt hörnet och en heldag i sthlm med hår fix så missar jag denna magiska vecka med sonen :/ men tror dom kommer ha de minst lika roligt utan oss 🙂 tack ännu en gång för vinsten ❤ på onsdag bär de av till storstan 🙂 kram på er

  Svara
 • Ska ni åka till Göteborg och kolla på William?

  Svara