Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:03 | juli 13, 2015

Pineapple

God kväll i stugan. Hoppas att du har haft en fin måndag och att din vecka börjat på bästa sätt.
Vi städade på förmiddagen sedan var det dags att vinka av våra bästa vänner Linda och Macke som lämnade Båstad idag. 
Jag är så tacksam över denna underbara familj. Vi har inte känt varandra i så många år men jag känner ändå att de ligger mig varmt om hjärtat. När man får nya vänner som vuxen så är du den du är. Man har blivit den man blivit. Många barndomsvänner har man vuxit ifrån. Man tycker fortfarande om dem men man har inte lika mycket gemensamt längre. Vänner man finner i vuxen ålder när man funnit sig själv är nog de som blir de bästa vännerna. Så känner i alla fall jag. Särkilt med Linda. 
Vi är lika på många plan. Jag kan vara mig själv med henne. Vi kan prata om allt, vi skrattar tillsammans, berättar hemlisar 🙂 och finns där för varandra när det inte alltid är lika kul. Hon fanns vid min sida när jag mådde som sämst. Tröstade mig men framför allt visste jag att hon fanns där. Jag orkade inte prata eller höra av mig men hon var där hela tiden.
Några bilder från våra två semesterveckor tillsammans.
   
 
Och så älskar vi hot shots båda två 🙂 Bara det! 
  
Linda, Tack för att Du finns i mitt liv.
Man ska hålla hårt i sina vänner. Jag har en handfull som jag älskar och håller hårt i, finns för och gör allt för. 
Nu saknar jag min syster. Dags för oss att ses. De här två veckorna iväg känns som två månader.
Har du en bästa vän? 
I eftermiddag for Peter, jag och barnen till Halmstad och gick på bio. Minioner såg vi. De där gula gubbarna från filmen Dumma Mig.
   
   
Jag kan se på vilken film som helst så länge jag får äta mängder med bio-popcorn.
När vi kom hem stod kossorna och väntade på oss.
   
    
 Vår närmsta granne här uppe på åsen 🙂
  
Vad gillar min nya tisha som jag hittade på REA i Spanien. Pineapple! Ananas! 
Fin va?
Godnattkram ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Pineapple”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah du är en av de ”bästa vänner” jag har. Så kravlöst. Du skriver och skriver, delar med dig av ditt liv. Å jag, jag kan läsa när det passar mig

  Svara
 • Vad glad du gör mig Susanna! Tack för att jag får vara din vän 🙂

  Svara
 • Tack för en underbar blogg förresten 😉

  Svara
 • Tänk om jag vetat. Jag bot i Halmstad. Hade gärna träffats och sagt hej. Kram

  Svara
 • Så fint du skriver……jag tror också att det är så med vänner, vissa ”växer man ifrån” och visar mognar man ihop med =) Dock är det så himla svårt att hitta vänner i vuxen ålder man varken släpper in vem som helst eller blir insläppt hos vem som helst. Biopopcorn, gud så gott!! En extra, extra stor brukar behövas annars hinner det ta slut i reklamen innan filmen 😉

  Svara
 • Vad fint du skriver. Förstår att det är fantastiskt att ha en vän som Linda och hon har dig, du är en underbar person Hannah! Jättesnygg tisha förresten. Kram ❤️

  Svara
 • Jag tror absolut som du gör vad gäller vänner, man kan hitta fina vänner utan att ha vuxit upp tillsammans, men jag har åxå en vän, vi satt i samma sandlåda ett 1/2 år gamla <3 nu är vi 52 & kallar varandra för söstra mi <3 delar hemlisar & finns i vått & torrt för varandra <3
  Kram fina du & tack för din varma & ödmjuka blogg <3

  Svara
 • Håll hårt i en sådan vän! Jag tycker att det är så svårt att hitta nya vänner som vuxen. Vissa ”gamla” vänner växer man ifrån och saknar inte men andra kontakter har liksom bara runnit ut i sanden. Synd!
  Vänner har jag men jag skulle gärna haft några fler, gärna några fler med barn i liknande ålder som ens egna som man t.ex. kan resa med, käka middag ihop med osv. Ni ser ut att ha det så mysigt ut tillsammans.

  Svara
 • Å vad Vida är lik Tjingeling, där hon står med korna bakom sig. Jättefin bild.
  Ha en härlig sommar med din fina familj!! Kram Sara

  Svara
 • Du har alldeles rätt man ska vara rädd om sina bästa vänner!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Min bästa vän hittade jag för 3 år sedan. Idag är jag 36 år och hon 43. Att få nya vänner i vuxen ålder är så skönt. Manv väljer dom liksom själv, inget grupptryck som påverkan en. Nya vännerna vet också bad dom får, man kan vara sig själv vilket är det bästa. Ha en fin vecka! Kram

  Svara
 • jag HADE en bästa vän men hon dog strax före jul. livet är sig inte likt längre och det är oerhört tomt.. vi var väldigt nära och har alltid varit. du och din syster har hjälpt massor genom era bloggar. tänk att någon man inte känner ändå kan kännas så nära och vara till hjälp!! ni ser ut att haft en fantastiskt semester och håll hårt i din vän :-)!! kram

  Svara
 • Jag har en bästa vän som jag haft sedan 20-års åldern (42 år nu) och jag känner precis som dig Hannah. Kan berätta allt, vara glad med och även vara ledsen med. Hon har gått igenom mycket i livet med cancer vid 22 som hon överlevde och hjärtfel. För några veckor sedan fick hon det fruktansvärda beskedet att hon har skelettcancer och att hon har några månader kvar att leva. Känner att jag som vän skulle kunna göra allt för att hon ska överleva men det ser inte vidare ljust ut. Det enda jag kan göra för min bästa vän nu är att finnas vid hennes sida och hjälpa henne så mycket som det bara går. Ber att ett mirakel ska ske så att hon får leva många år till <3 kram

  Svara
 • Det med vänner är så viktigt, och i vuxen ålder vet man vilka vänner som betyder något och vilka som finns hos en när det blåser som hårdast… Jag har den senaste tiden lärt mig mycket om vilka vänner som är viktigast. Tyvärr miste jag min bästa vän i vår i cancer och nu efteråt har jag förstått HUR mycket hon betydde för mig!!! Jag har gallrat bland mina vänner under denna sjukdomstiden och känner mig ganska tom på riktiga vänner… Men det finns en handfull som finns där för mig <3! Som frågar hur jag mår och som alltid har en kram!
  Tack för allt du skriver från hjärtat! Det betyder så mycket och det ger kärlek fast vi inte känner varandra ;).
  Kram

  Svara